Bildirim
!!! Mükemmel Bir 3D Animasyon Programı - Blender 2.64a (Güncel) !!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
buadamın anlatımlarınıda paylaştıklarınıda çok seviyorum.. Eline sağlık sevgili @Rietveld -
Arkadaşlar bu programı kesinlike tavsiye ederim.Bu işlerle uğraşanlar için bir hazine gibi.Ücretsiz olması en iyi artısı.Üstelik bu tarz programlardan aşağı kalır bir yanı yok.quote:
Orijinalden alıntı: Technics
buadamın anlatımlarınıda paylaştıklarınıda çok seviyorum.. Eline sağlık sevgili @Rietveld
Düşüncelerin için sağol Technics.
-
add my archivequote:
Orijinalden alıntı: Rietveld
Arkadaşlar bu programı kesinlike tavsiye ederim.Bu işlerle uğraşanlar için bir hazine gibi.Ücretsiz olması en iyi artısı.Üstelik bu tarz programlardan aşağı kalır bir yanı yok.
Düşüncelerin için sağol Technics.
Alıntıları Göster
so tnx -
Belki görmeyenler olmuştur.quote:
Orijinalden alıntı: snipeTR
add my archive
so tnx
Alıntıları Göster
YUKARI ZIPLA
-
İndirmeye başladım. Resimlere bakılırsa gerçekten sağlam bir yazılıma benziyor. Deneyelim.quote:
Belki görmeyenler olmuştur.
YUKARI ZIPLA
Alıntıları Göster
Teşekkürler -
Evet yazılım gerçekten mükemmel.Bu işle uğraşan herkes denemeli bence.quote:
Orijinalden alıntı: Timu®
İndirmeye başladım. Resimlere bakılırsa gerçekten sağlam bir yazılıma benziyor. Deneyelim.
Teşekkürler
Alıntıları Göster
-
benim bu işlerle hiç alakam yok ama indirip kullanıyim dedim programı açtım bakakaldım, kullanamadımquote:
Evet yazılım gerçekten mükemmel.Bu işle uğraşan herkes denemeli bence.
Alıntıları Göster
program için teşekkürler
-
Teşekkürler Rietveldquote:
Orijinalden alıntı: achfighter
benim bu işlerle hiç alakam yok ama indirip kullanıyim dedim programı açtım bakakaldım, kullanamadım
program için teşekkürler
Alıntıları Göster
buradaki örneklerin onda biri kalitesinde birşeyler yapabilsek yeter
-
:::Banner::: programı kullanmak hiç bu işle uğraşmamış olanlar için çok zor ve karışık gelebilir.Ama ilgilenenler için alışmak kolay olacaktır.quote:
Orijinalden alıntı: boldshark
Teşekkürler Rietveld
buradaki örneklerin onda biri kalitesinde birşeyler yapabilsek yeter
Alıntıları Göster
Boldshark düşüncelerin için sağol.
-
güzel bi program bunu kullanmam lazım enazından benim için farklı bi uğraşı olur PAYLAŞIMIN İÇİN SAĞOLquote:
:::Banner::: programı kullanmak hiç bu işle uğraşmamış olanlar için çok zor ve karışık gelebilir.Ama ilgilenenler için alışmak kolay olacaktır.
Boldshark düşüncelerin için sağol.
Alıntıları Göster
-
Animasyonla uğraşıyorum ama 3 boyutlusunu ilk defa deneyeceğim.Teşekkürler...quote:
Orijinalden alıntı: hell_storm
güzel bi program bunu kullanmam lazım enazından benim için farklı bi uğraşı olur PAYLAŞIMIN İÇİN SAĞOL
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Technics
buadamın anlatımlarınıda paylaştıklarınıda çok seviyorum.. Eline sağlık sevgili @Rietveldquote:
Orjinalden alıntı: Technics
buadamın anlatımlarınıda paylaştıklarınıda çok seviyorum.. Eline sağlık sevgili @Rietveld
+1 -
YA NE BUNU YÜKLEDİM AMA ÇÖZEMEDİM BANA Bİ İPUCU VERSENİZDE YAPTIĞIM İŞTEN ZEVK ALSAMquote:
Orijinalden alıntı: suha08
Animasyonla uğraşıyorum ama 3 boyutlusunu ilk defa deneyeceğim.Teşekkürler...
Alıntıları Göster
-
Hell_Storm bende bu tarz programları hiç kullanmadım.O yüzden pek bilgim yok.İlk defa kullanıyorsan zor gelebilir.Öğrenmek gerekli.quote:
YA NE BUNU YÜKLEDİM AMA ÇÖZEMEDİM BANA Bİ İPUCU VERSENİZDE YAPTIĞIM İŞTEN ZEVK ALSAM
Alıntıları Göster
-
canım sıkılıodu bnmde. bnde bı bakıım ...quote:
YA NE BUNU YÜKLEDİM AMA ÇÖZEMEDİM BANA Bİ İPUCU VERSENİZDE YAPTIĞIM İŞTEN ZEVK ALSAM
Alıntıları Göster
-
quote:
Hell_Storm bende bu tarz programları hiç kullanmadım.O yüzden pek bilgim yok.İlk defa kullanıyorsan zor gelebilir.Öğrenmek gerekli.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Rietveld
Hell_Storm bende bu tarz programları hiç kullanmadım.O yüzden pek bilgim yok.İlk defa kullanıyorsan zor gelebilir.Öğrenmek gerekli.
GERÇEKTEN GÜZEL Bİ PAYLAŞIM VE TAM BENİM İLGİ ALANLARIMDAN BİTANESİ 1 SAATTEN FAZLADIR UĞRAŞIYORUM AMA HALA ÇÖZEMEDİM BİLMEMEK KÖTÜ BİŞEY YA AMA BEN BUNU ÇÖZERİM HERHALDE BAYA Bİ ZAMANIMI ALACAĞA BENZİYO
-
quote:
Orijinalden alıntı: hell_stormquote:
GERÇEKTEN GÜZEL Bİ PAYLAŞIM VE TAM BENİM İLGİ ALANLARIMDAN BİTANESİ 1 SAATTEN FAZLADIR UĞRAŞIYORUM AMA HALA ÇÖZEMEDİM BİLMEMEK KÖTÜ BİŞEY YA AMA BEN BUNU ÇÖZERİM HERHALDE BAYA Bİ ZAMANIMI ALACAĞA BENZİYO
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: hell_storm
quote:
abi wallahi sen bu azimle bi Shrek veya Finding Nemo yaparsın
-
quote:
Orijinalden alıntı: achfighterquote:
quote:
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: achfighter
quote:
quote:
NEDEN OLMASIN
-
Eywallah Çekelim bakalımquote:
Orijinalden alıntı: hell_stormquote:
Orjinalden alıntı: achfighter
quote:
quote:
NEDEN OLMASIN
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- excelde üslü sayı yazma
- apartman yönetimi programı ücretsiz full
- vestel tv yazılım indir
- gmail şifre kırma
- mp4 dosyası açılmıyor
- router nedir
- internet çekmiyor
- play store sunucu hatası
- opera air
- udf indir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X