Bildirim
!!! Mükemmel Bir 3D Animasyon Programı - Blender 2.64a (Güncel) !!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
buadamın anlatımlarınıda paylaştıklarınıda çok seviyorum.. Eline sağlık sevgili @Rietveld -
Arkadaşlar bu programı kesinlike tavsiye ederim.Bu işlerle uğraşanlar için bir hazine gibi.Ücretsiz olması en iyi artısı.Üstelik bu tarz programlardan aşağı kalır bir yanı yok.
Düşüncelerin için sağol Technics.
-
add my archive
so tnx -
Belki görmeyenler olmuştur.
YUKARI ZIPLA
-
İndirmeye başladım. Resimlere bakılırsa gerçekten sağlam bir yazılıma benziyor. Deneyelim.
Teşekkürler -
Evet yazılım gerçekten mükemmel.Bu işle uğraşan herkes denemeli bence.
-
benim bu işlerle hiç alakam yok ama indirip kullanıyim dedim programı açtım bakakaldım, kullanamadım
program için teşekkürler -
Teşekkürler Rietveld
buradaki örneklerin onda biri kalitesinde birşeyler yapabilsek yeter -
:::Banner::: programı kullanmak hiç bu işle uğraşmamış olanlar için çok zor ve karışık gelebilir.Ama ilgilenenler için alışmak kolay olacaktır.
Boldshark düşüncelerin için sağol.
-
güzel bi program bunu kullanmam lazım enazından benim için farklı bi uğraşı olur PAYLAŞIMIN İÇİN SAĞOL -
Animasyonla uğraşıyorum ama 3 boyutlusunu ilk defa deneyeceğim.Teşekkürler... -
quote:
Orjinalden alıntı: Technics
buadamın anlatımlarınıda paylaştıklarınıda çok seviyorum.. Eline sağlık sevgili @Rietveld
+1 -
YA NE BUNU YÜKLEDİM AMA ÇÖZEMEDİM BANA Bİ İPUCU VERSENİZDE YAPTIĞIM İŞTEN ZEVK ALSAM -
Hell_Storm bende bu tarz programları hiç kullanmadım.O yüzden pek bilgim yok.İlk defa kullanıyorsan zor gelebilir.Öğrenmek gerekli.
-
canım sıkılıodu bnmde. bnde bı bakıım ... -
quote:
Orjinalden alıntı: Rietveld
Hell_Storm bende bu tarz programları hiç kullanmadım.O yüzden pek bilgim yok.İlk defa kullanıyorsan zor gelebilir.Öğrenmek gerekli.
GERÇEKTEN GÜZEL Bİ PAYLAŞIM VE TAM BENİM İLGİ ALANLARIMDAN BİTANESİ 1 SAATTEN FAZLADIR UĞRAŞIYORUM AMA HALA ÇÖZEMEDİM BİLMEMEK KÖTÜ BİŞEY YA AMA BEN BUNU ÇÖZERİM HERHALDE BAYA Bİ ZAMANIMI ALACAĞA BENZİYO -
quote:
Orjinalden alıntı: hell_storm
quote:
GERÇEKTEN GÜZEL Bİ PAYLAŞIM VE TAM BENİM İLGİ ALANLARIMDAN BİTANESİ 1 SAATTEN FAZLADIR UĞRAŞIYORUM AMA HALA ÇÖZEMEDİM BİLMEMEK KÖTÜ BİŞEY YA AMA BEN BUNU ÇÖZERİM HERHALDE BAYA Bİ ZAMANIMI ALACAĞA BENZİYO
abi wallahi sen bu azimle bi Shrek veya Finding Nemo yaparsın
-
quote:
Orjinalden alıntı: achfighter
quote:
Orjinalden alıntı: hell_storm
quote:
GERÇEKTEN GÜZEL Bİ PAYLAŞIM VE TAM BENİM İLGİ ALANLARIMDAN BİTANESİ 1 SAATTEN FAZLADIR UĞRAŞIYORUM AMA HALA ÇÖZEMEDİM BİLMEMEK KÖTÜ BİŞEY YA AMA BEN BUNU ÇÖZERİM HERHALDE BAYA Bİ ZAMANIMI ALACAĞA BENZİYO
abi wallahi sen bu azimle bi Shrek veya Finding Nemo yaparsın
NEDEN OLMASIN
-
Eywallah Çekelim bakalım
Benzer içerikler
- dizipal video indirme
- rar şifresi kırma
- lsass.exe nedir
- tc bulma paneli
- pdf 2 sayfayı tek sayfa yapma
- bağlantınız gizi değil hatası çözümü
- aria yapay zeka
- remote nedir
- mac adresi sorgulama
- ip tv
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X