Şimdi Ara

Burak Yılmaz Düşmanları Gelin Hele ! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
3.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Maçı seyretmedim, yorumlara göre konuşursak taraftarı tatmin eden bir oyun sergilemiş. Ne değişti ne değişmedi bu ay içinde belli olur.
  • Bugünkü performansı için Hamza Hoca tebrik edilmeli. Burak'ı ikinci forvet gibi oynatarak belki de maksimum verim aldı. Hem ofsayta düşmedi hem ceza alanı çevresinde ekstra pas yapıp hücum organizasyonlarını zenginleştirdik hem de pozisyonları yemesinin önüne geçtik. Ayrıca kopuk forvet orta saha hattını düzeltti bu hamleyle hoca. İki dünya çapında t.d'ün akıl edemediğini Hamza Hoca yaptı. Taktik bilgisi cidden iyi bu adamın. Konuşmak için erken belki ama iki maçta ciddi anlamsa pozitif ilerleme var.

    Burak ile ilgili demek ki topla ilişkileri aslında iyi ama yanlış yerde kullanılıyormuş. Ve yetenekleri demek ki buna müsait umarım bu performans istikrarlı olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maçı izlemedim sadece özeti izledim bugün nasıl oynadı bilmiyorum ama attığı goller bal resmen yaniKurtulamayacaz şundan adamda bal var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nef'i

    Bugünkü performansı için Hamza Hoca tebrik edilmeli. Burak'ı ikinci forvet gibi oynatarak belki de maksimum verim aldı. Hem ofsayta düşmedi hem ceza alanı çevresinde ekstra pas yapıp hücum organizasyonlarını zenginleştirdik hem de pozisyonları yemesinin önüne geçtik. Ayrıca kopuk forvet orta saha hattını düzeltti bu hamleyle hoca. İki dünya çapında t.d'ün akıl edemediğini Hamza Hoca yaptı. Taktik bilgisi cidden iyi bu adamın. Konuşmak için erken belki ama iki maçta ciddi anlamsa pozitif ilerleme var.

    Burak ile ilgili demek ki topla ilişkileri aslında iyi ama yanlış yerde kullanılıyormuş. Ve yetenekleri demek ki buna müsait umarım bu performans istikrarlı olur.

    Evet bunu bende farkettim kesinlikle öyle arkadaş şu olayı ne mancini ne prandelli çözebildi yanarım ben ona yanarım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

    Gollere şans deyin. Bal deyin. Ama bugünkü oyununu da görmezden gelmeyin. Ayıp ediyorsunuz hakikaten.

    Ona lafım yok, şaşırttı bugün beni.
  • Bu maç oynadığı futbol gerçekten iyiydi beyler, E 1 hafta sonra aynı kazma burağı göreceğiz o ayrı
  • Bu tarz başlıklar Burak düşmanları ve komplekslilere ,bati hayranlarına ,içimizdeki İrlandalılara kendini tatmin fırsatı verdiğinden aslında burak a ve galatasaraya zarar veriyor....çünkü bu tayfaya ''isterse 100 gol atsin yeaa'' deme fırsatı veriyor bu tarz konular...

    Konuyu açan arkadaşım bizim oyuncuların tek eksiği ozguvendir...stattaki taraftar takimi desteklediginde mesaj vermek istediğin bu insanlar kaybolurlar ,yok olurlar zaten....bir de sen ne dersen de bu tayfa bildiğini okunmaya devam edecektir hiçbirşeyi kabul ettiremeyeceksin

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • GELIN ULEN BURAYA

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.