Şimdi Ara

ACİL Toshiba M70-160 ARIZA Boot Menüde Dondu Kaldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar TOSHIBA M70-160 Model laptopumu dün gece içini açtım temizlemek için sırasıyla hiç atlamadan açtım tüm parçalarına kadar ayıkladım işlemci ve gpu soğutucularını kaldırdım termal macun içerisinde erimişti tekrardan alkol ile temizleyip yeni termal macun sürdüm. tek tek düzgün bir şekilde tekrar topladım fakat şu an bilgisayar boot menüsünde yani TOSHIBA yazısında takılıp kalıyor ilerlemiyor. ben şöyle düşündüm ekran kartı çalışıyor çünkü ekrana görüntü veriyor, ram çalışıyor görüntü veriyor, işlemci zaten çalışıyor, fan çalışıyor geriye sadece hdd kaldı ama hdd de geçen sene değiştirmiştim şimdi sizce bunun sorunu nedir bir kaç gün sonra şehir dışına çıkmam gerekiyor ve bunu halletmem lazım yardımlarınızı bekliyorum!!



  • şu an farkettim laptop ilk açılışta TOSHIBA yazısından önce bir uyarı gibi sanki komut veriyor ama 0.5 sn bile sürmüyor geçmesi okuyamıyorum ardından o yazıda yani bios menüsünde kilitlenip kalıyor. ayrıca ilk bilgisayar tozu üflemek için fanı döndürüyor fakat o bios ekranı geldiğinde fan duruyor çalışmayı ve bazen toshiba yazısı geliyor bazen gelmiyor tüm ışıklar yanıyor fakat hdd ilk başta yanıyor sadece o yazı geldi mi bilgisayar tamamen duruyor.
  • UP'layalım
  • hdd 'yi sata kablosundan masaüstü pc ye bağladım ama tık yok hdd'de çalışmıyor görmüyor. ntfs dosya sitemi. pilsiz ve hddsiz olarak ta çalıştırıdm yine aynı o TOSHIBA yazısında takılıp kalıyor ve ilginçtir ki bilgisayardan tık ses çıkmıyor hiçbirşey çalışmıyor sadece ekranda toshiba yazıyor. yani olay hdd de değil. acaba şey düşündüm ben termal macun sürerken fazla elektrostatik yükledim cmos un değerleri mi değişti ne oldu artık paranoyaya bağladım. masaüstü değil ki sürekli açıp deneye deneye bulasın yok şu an kilitlendim kaldım.
  • aynısı bendeki toshiba laptopun başına geldi. Harddiski söktüm masaüstü pcye taktım.bilgisayar yönetimi-depolama bölümünden harddiski komple sildim ayrılmamış olarak sorunum düzeldi ve işletim sistemini yükledim.eğer masaüstü pcye takınca da biosta ve işletim sisteminde harddisk gözükmüyorsa büyük ihtimal harddisk bozulmuştur.
  • Arkadaşlar ben de Lenovo bilgisayarım win7 32 bitten 64 bite çıkarttım. Son yeniden Başlamada boot menüsünde kaldı. Sadece bios a girebiliyorum. 20 dk açık kaldı. Bütün sistemler açık ama gelmiyor. Lenovo yazısında kaldı.
    Harddiskte sorun yok. Herşeyi denedim. Lütfen acil yardım. Format atmadım. Sadece yükseltme Yaptım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.