Şimdi Ara

Destiny'de Mikro Ödeme Unsurları Yer Alacak mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Geçtiğimiz dönemde AAA kalitesindeki oyunlara sıçrayan mikro ödeme furyasının yeni nesilde büyük önem taşıyacağı tahmin ediliyor. Bu sistemle birlikte yayıncılar, oyunlardaki bazı sanal eşyaları gerçek parayla satıyorlar. Bu durum ise haliyle oyuncuları rahatsız ediyor.
     
        Bundan öncesinde MMO oyunlarda sıkça karşılaştığımız mikro ödeme sistemi, bu sene içerisinde EA'in 60 dolarlık fiyatlarla satılan AAA oyunlarına gelmiş, sonrasında ise aynı yöntemi Activision da Black Ops 2'de kullanmıştı. Peki bu sistem, Activision ve Bungie'nin yeni nesildeki MMO'sunda kullanılacak mı?
     
        Konuyla ilgili bazı açıklamalar yapan Bungie'den Mail Sack, "Şu an için tam olarak alpha aşamasına bile geçmiş değiliz. Yani oyunda yer alacak sistemleri kesin olarak belirlenmiş değil. Ancak şunu söyleyebilirim, Destiny'nin dünyasında zaman harcayan her oyuncu ödüllendirilecek." sözlerini söyledi.
     
        Her ne kadar Bungie'den bu soruya kesin bir cevap gelmese de sonucu tahmin etmek pek zor değil gibi görünüyor. Activision'un MMO türündeki bir oyunda bu sistemi kullanmaması biraz şaşırtıcı olur...
     








  • sömürülecek tavuk çok adamlar yine sömürecek

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • yani var

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ya zaten oyun MMO, bir de üzerine 60 dolar ödüyoruz ya insaf. Nerenize yetmiyor o para ya. Hayır antipati topluyorlar sadece. Belki oyunu almayı düşünen bir çok kişi mikro ödeme yüzünden almayacak mikro ödeme duyurulursa. COD'da falan hadi single playerını seven alır mikro ödeme konusunu kafaya taksa da ama bu farklı ya.
  • Dengeyi bozmadıktan sonra istediklerini satsınlar görselliğe yönelik eşylar örneğin kıyafet , kask gibi , isteyen alır isteyen almasın ama yok en güçlü silahları gerçek para ile satacaklarsa oyuncu kaybederler.
  • Para vererek aldığım bi mmo da micro ödeme sistemini asla ama asla kabul etmem. Ne mi yaparım ? Almam olur biter
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.