Şimdi Ara

Aatrox (mini) Rehberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
28.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aatrox (mini)  Rehberi

Rune Page

Rune page klasik +12 büyü direnci +13 zırh +15 saldırı gücü olucak

Bilmeyenler icin

3 tane +2,25 S.G
     Aatrox (mini)  Rehberi

9 tane +1,41 Zırh
     Aatrox (mini)  Rehberi

9 tane +1,34 B.D
     Aatrox (mini)  Rehberi

9 tane +0,95 S.G
     Aatrox (mini)  Rehberi

Kabiliyetler

Aatrox (mini)  Rehberi

Skill Sıralaması

Aatrox (mini)  Rehberi
    3-14-15-17-18

Aatrox (mini)  Rehberi
    1-4-5-7-10

Aatrox (mini)  Rehberi
    2-8-9-12-13

Aatrox (mini)  Rehberi
    6-11-16

Oynanış ve Eşya alımı

benim genellikle ilk tercihim
    oluyor çünkü verdiği etkiler bizim lane de uzun süre kalmamızı sağlıyor. lane de genellikle karsımıza ad herolar geliyor ama elise gelmez diyemem. lane de karsı tarafı e-q-w kombomuzla dürteceğiz, bu bizim lane deki ana kozumuz. burdaki taktiğim
     Aatrox (mini)  Rehberi
    skilinin 3. vurusta hazır beklemesi, hazırken
     Aatrox (mini)  Rehberi
    ile slow atıp hemen
     Aatrox (mini)  Rehberi
    skili ile üstüne atlayıp ilk saldırıyı adama yapıyoruz. ilk saldırı dedim çünkü atladıktan sonra w skilimiz minyona gidebilir ve planımız suya düşer . bu şekilde lane de üstünlüğümüzü kurmuş varsayıyorum. ardından eşya olarak
    ile
    alıyoruz. Eğere paramız yetiyorsa
    .bu arada mahvolmusun aktifini kesinlikle unutmuyoruz . Bu iki itemden sonra gidişata göre
    +
    yada direk

Ortalama build

--
    ---
    ---
    ---
    ---
    yada

Zorlanacagımız Rakip

Aatrox (mini)  Rehberi
     Aatrox (mini)  Rehberi
     Aatrox (mini)  Rehberi
     Aatrox (mini)  Rehberi

Diyorum çünkü bugüne kadar en az 50 kere top lanede oynadıysam tek ezildiğim adam bu diyebilirim. Tabiki başka counter larımız vardır ama su anlık bu heriften baska korkucagımız adam bilmiyorum.

Takım Savaşında izleyeceğimiz Taktik

Takım savaşında ilk başlatan mümkünse biz olmayalım derim çünkü en az adc kadar vuruyor olcaz. Bazı aatrox oyanayanlar tf ye girmeden ulti basıp dalıyorlar YANLIŞ. Ultimizi ne kadar rakibin yanında atarsak iyidir çünkü alan damage i azımsanamayacak dederecede iyi. Ulitinin verdiği meznille adc ye direk saldırıyoruz.

Arkadaslar rehber bayagı zamanımı aldı elimden geldiğince güzel hazırlamaya calsıtım. Forumda benden bilgili ve tecrübeli bir sürü üye vardır eminim onlarında desteğiyle ortaya güzel bir rehber cıkabilir düsüncesiyle hazırladım. Yorumlarınız icin simdiden Teşekkür.

Not : Rehberi Cayatai'nin hazırladıgı Kha'zix Rehberini referans alarak hazırladım. Burdan tekrar ellerine sağlık arkadasım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rengar Bot -- 22 Haziran 2013; 18:26:42 >

• İyiymiş
  • Geçen yazmıştım burda bir konuya aynen bu şekilde Güzel rehber.
  • Teşekkürler beyler

@Aizen Sousuke @Soufly
  • Mid lanede daha iyi bence.
  • ulan her önüne gelen rehber yapıyor artık .

rehberde değil sadece build paylaşılmış .

Şu forumda adam gibi 1-2 rehber var sadece.
  • Tam olarak rehber sayılmaz. Çünkü rehberlerde karakter hakkında A'dan Z'ye her şey yazılır. Lane performansı, ganklerde yapılması gerekenler, hangi rakibe karşı nasıl stratejiler izlenmesi gerektiği vs. Hemoplague son derece haklı, forumda adam akıllı az sayıda rehber var. Anlatmak istediğimi daha iyi açıklamak için OBA'nın renekton rehberine göz atabilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_64748158/tm.htm

Konuya "Build önerisi" olarak bakacak olursak son derece başarılı. İlk günden beri aatrox'un 6 ofansif item ile oynandığında zayıf kaldığını yazıyordum. Hatta ben kendi buildlerimde en fazla 2 agresif item kullanmayı tercih ediyorum. Hem 1v1'lerde hem de takım savaşlarında daha etkili oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tükenmiş Kalem -- 22 Haziran 2013; 10:23:19 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mac mini late 2014 ssd takma hk
    6 yıl önce açıldı
    M4 Mac mini için HDMI vs DP
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Guardian Angel'sız Aatrox.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tükenmiş Kalem

Tam olarak rehber sayılmaz. Çünkü rehberlerde karakter hakkında A'dan Z'ye her şey yazılır. Lane performansı, ganklerde yapılması gerekenler, hangi rakibe karşı nasıl stratejiler izlenmesi gerektiği vs. Hemoplague son derece haklı, forumda adam akıllı az sayıda rehber var. Anlatmak istediğimi daha iyi açıklamak için OBA'nın renekton rehberine göz atabilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_64748158/tm.htm

Konuya "Build önerisi" olarak bakacak olursak son derece başarılı. İlk günden beri aatrox'un 6 ofansif item ile oynandığında zayıf kaldığını yazıyordum. Hatta ben kendi buildlerimde en fazla 2 agresif item kullanmayı tercih ediyorum. Hem 1v1'lerde hem de takım savaşlarında daha etkili oluyor.

linki ni koydugun rehberi görünce benimkisinin cok yüzeysel oldugunu fakrettim ama rehberimimin amacı verdiğin adamınki kadar değildi sebebi ise bu karaketin çok yanlış build ve oynanış tarzıyla kullanılmasıdır. Hatta forumu ne derece takip ediyorsun bilmiyorum ama aatrox a buff lazım diye bir konu bile acılmıstı. benim konum bu adamın düzgün taktikle ve doğru build ile ne kadar güçlü oldugunu göstermekti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fornicras

Guardian Angel'sız Aatrox.

daha hiç guardian angel denemedim. Bence o kadar gerekli değil. Aatrox icin can+zırh/büyü direnci savasta kalması ıcın daha onemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hemoplague

ulan her önüne gelen rehber yapıyor artık .

rehberde değil sadece build paylaşılmış .

Şu forumda adam gibi 1-2 rehber var sadece.

Rehber yapmayı forumda ve tr serverında gördüklerimden dolayı ihtiyaç duydum. benim yazdıklarım belki bir rehber ıcın kısa kalmıs olabilir ama bu champı yanlış kullananlar icin bir nebze + sağlıcaktır.
  • Rehber yapıyorsun ve nickin gizli.

Garson! Şu arkadaş ne içtiyse aynısından lütfen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

Rehber yapıyorsun ve nickin gizli.

Garson! Şu arkadaş ne içtiyse aynısından lütfen.

eminmisin. ayarlarda heryere baktım öyle bir şık görmedim. benim bildiğim gözüküyor olması lazım
  • Eline sağlık gayet güzel bir rehber olmuş bence fakat Aatrox daha çok yeni bir karakter, kim bilir daha ne taktikler ne oynanış şekilleri öğreneceğiz. Rehber için birazcık erken olmuş gibi geldi bana
  • Rehber değil bu.
  • Çok iyi olmuş Teşekkür ederim bu arada.
  • Ben Aatrox'u yeni aldım ve çok beğendim.Aatroxun iki counterini biliyorum.Başka var mı bilmiyorum.Jax ve Riven.Bunlar karşımıza çıkıncada sakin oynamak ve ormancıyı beklemek gerek.Dün derecelide karşıma Jax çıktı ve ormancım sayesinde Jax'ı kendim kesebilir duruma geldim.
  • Ap aatrox Viable mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dondurmanın Eriyen Tarafı

Ap aatrox Viable mı?

değil
  • Aatrox skill dağılımı böyle değil sanırım ama tam olarak bilmiyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.