Şimdi Ara

=^?%('!%KULAKLIK GENEL VE KULAKLIK İNCELEME BÖLÜMÜ KURALLAR= (^%='!^/%

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
6.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu bölüme katılım yapacak tüm kullanıcıların aşağıdaki kuralları okumuş ve kabul etmiş olduğu varsayılır.

    Bu kurallara uyulmaması halinde kullanıcılara uyarı verilebilir ve/veya ceza alarak Donanım Haber Forumlarından süreli veya süresiz uzaklaştırılabilirler.

    1. Bu bölümler(Kulaklık Genel ve Kulaklık İnceleme) kullanıcılarına bilgi vermek amaçlıdır. Satış için forumda ayrı bir bölüm(2.el) bulunmaktadır. Konuda görülen satış mesajları artık taşınmayıp silinecektir ve gerekli ceza / uyarılar uygulanacaktır.

    2. Kulaklık Genel bölümü oyuncu kulaklıklarının konuşulması gereken bölüm değildir. Burada ısrarla açılan başlıklar ilk etapta sessizce ilgili bölüme taşındı. Ancak şu andan sonra artık taşınmayıp silinecektir ve gerekli ceza / uyarılar uygulanacaktır.

    3. Tavsiye için bölüm içinde üst konular bulunmaktadır. Kulaklık tavsiyeleri için bu konular bütçelere göre sınıflandırılmışlardır. Bunun dışında açılan bireysel tavsiye konuları kilitlenebilir/ silinebilir, böyle konuları ısrarla açanlar hakkında uyarı/ceza işlemine başvurulabilir.

    4. Kulaklıklar için inceleme bölümümüz açılmış ve mevcut incelemeler bu bölümde toplanmıştır. Eğer açtığınız konu bir inceleme/izlenim tarzındaysa bu bölümde açmanız gerekmektedir.

    5. Yeni Konu Açmadan Önce Arama Yapılmalıdır

    Bölümümüz içerisinde bir konu açmadan önce, mümkünse forumumuz içerisinde bir ARAMA yapın. Böylece konu hakkında daha önceden açılmış olan konulara ya da mesajlara süratle ulaşarak, çok daha kısa sürede bilgi sahibi olabileceğiniz gibi konu/topic kirliliği de yapmamış olursunuz. Ayrıca bölüm içerisindeki üst konulardan da faydalanabilirsiniz. Arama yapılamdan açılan konularınız kilitlenecek ya da silinecektir.

    6. Mesaj Yazarken Aşağıdaki Hususlara Dikkat Edilmelidir

    a) Açılan konu içerisine hiç bir zaman "+1" ya da benzeri sadece smile'laran oluşan yorumlarda bulunmayın. Açılan konuya ya da konunun takibinde, konu hakkında yeni bir şey ilave etmeyecekseniz hiç bir şey yazmayın. Aksi halde bu şekilde yazılan mesajlar silinecektir ve tekrarı halinde gerekli uyarı verilecektir.

    b) Üst üste iki veya daha fazla mesaj yazmaktan kaçının. Bunun yerine, yazdığınız en son mesaj üzerinde bulunan butonunu kullanarak mesajınızı değiştirin ya da ek yapın. Bu şekilde hem başlıkların gereksiz yere uzamasını engellersiniz, hem de konuların daha düzenli ilerlemesini sağlarsınız.

    Ayrıca açtığınız bir konuya ilgi görmemesi ya da aşağıya düşmesi sebebiyle ısrarla gereksiz mesajlar yazıp (smile koymak, "up" ya da "güncel" gibi mesajlar yazmak...) üste taşımanız flood suçundan ceza almanıza sebep olacaktır.

    c) Mesajlarınızı sürekli olarak büyük harf kullanarak yazmaktan kaçının. Sürekli olarak büyük harf kullanmanın "bağırmak" anlamına geldiğini unutmayın.

    d) Mesajlarınızda eklediğiniz resimlerin forum görünümünü bozmaması için büyük resimlerde image yerine simage tagini kullanın. Bu sayede resmin küçük hali görüntülenecek ve sayfa görünümü bozulmayacaktır.


    7. Açıklayıcı Konu Başlığı Seçilmeli ve Yeterli Bilgi Verilmelidir

    Önemli Uyarı ! Başlığı Uygun Olmayan Konular Uyarı Yapılmaksızın Silinebilir / Kilitlenebilir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.