Şimdi Ara

Steam'den Dead Island Serisine İndirim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•     Her ne kadar DRM açısından kısıtlamalara sahip olsa da, indirimlerle birlikte PC oyuncularının beğenisini kazanan Steam'de indirim serileri devam ediyor. Steam'in hafta sonu indirimlerinde yeni konuk, Dead Island serisi oldu.

Gelen haberlere göre Dead Island serisinin her iki oyunu da 24 Haziran tarihine kadar indirimde kalacak. Böylelikle ilk oyunun Game of the Year sürümü 4.99 dolara düşerken, serinin ikinci oyunu Riptide da 19.99 dolara kadar düşüyor. İndirimlerden http://buraya tıklayarak yararlanabilirsiniz.

• kötü bir oyun.bırak para vermeyi üstüne para verseler en fazla 1 saat oynayabilirim.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Müthiş bir oyun. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

• DayZ oynarım daha iyi :)
  • bırakın artık zombiyi uzaylıyı adam gibi silahlı mafiyalı oyun yapında oynayalım bıktık artık aptal saptal oyunlardan
  • sana katılmıyorum botoks kardeş. Hayatımda oynadığım tüm yakın dövüş FPS oyunlarından en gerçekçi vurma hissini veren oyundur. E tabi yapay zeka ve bug fazlalığı gibi kötü yanları var ama gerçekten güzel bir oyun. Bir sonraki oyunu merakla bekliyorum
  • kesinlikle coop modu ile süper bir oyun hem grafikleri kötü ama o kadar da değil yani normal grafikleri

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dead Island bana sorucak olursan berbat bir oyun nedenine gelirsek bir tane görevi hatırlıyorum kutuları sıraya diz gibi saçma sapan görevler var kadın bandaj istiyor gidip onu bulmaya çalışıyorsunuz görev sisteminden dolayı yarım bıraktım oyunu

• misafir kardeş olsun zevkler renkler tartışılmaz.bazı oyunlarda hemfikir olunur bazı oyunlarda olmaz normal.çöp bir oyun değil ama bence yaramaz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.