Şimdi Ara

Samsung ATIV Tab 3 resmileşti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Samsung ATIV Tab 3 resmileşti





    Bugün Londra'da bir etkinlik gerçekleştiren Samsung, merakla beklenen Galaxy ve ATIV serisine ait yeni cihazlarını tanıttı.




    Samsung son haftalarda Galaxy S4 Active, Zoom, Mini modelleri ile Galaxy Tab 3 serisinin tanıtımını yapmıştı. Bu cihazlar etkinlikte görücüye çıkarken, ek olarak ATIV serisi tablet ve dizüstü modelleri ile Galaxy NX Android'li aynasız kamera da ilk kez tanıtıldı.




    Bu modellerden ilk olarak görücüye çıkan ATIV Tab 3 oldu. Galaxy Tab ailesindeki politikasını buraya da yansıtan Samsung, ATIV Tab 3 modelinde ilk nesile göre çok önemli bir değişiklik ortaya koymuyor. 




    ATIV Tab 3 10.1 inçlik 1366x768 piksel çözünürlükte Supe PLS LCD bir ekrana sahip ve 155ppi piksel yoğunluğu yakalanıyor. Modelde S Pen teknolojisi devam ettiriliyor ve S Note 2.0 uygulaması daha gelişmiş bir şekilde tablette yerini alıyor. 




    32nm fabrikasyon sürecine sahip 1.8GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli Clover Trail tabanlı Intel Atom Z2760 işlemcisi ilk nesildeki gibi bu modele de güç veriyor. Grafik tarafında 533MHz hızında çalışan PowerVR SGX 545 birimi bulunuyor. 




    2GB RAM, 64GB depolama kapasitesi, 8.2mm kalınlık, 550gr ağırlık, opsiyonel klavye aparatı, Windows 8 işletim sistemi, 5MP çözünürlükte ön kamera, VGA arka kamera, Full HD video kaydı, WiFi, Bluetooth 4.0, microHDMI şeklinde diğer özelliklerini saymak mümkün.




    Modelin ne zaman piyasaya çıkacağı bilinmezken, 599$ fiyat etiketi klavye eklendiği zaman 699$'a çıkıyor.

     








  • Samsung gittikçe olayin b*kunu çıkarmaya başladı. Gereksiz ürünler çıkarıyor sırf daha fazla ürünü olsun diye...

  • Bi Sony'in Duo 13'ne bak birde buna bak
  • Piyasayı mala boğup diğerlerini bastırmaktan başka bir amacı olmayan müsrif hareketler. Samsung'a para verenler paralarının neye harcandığına bir baksın lütfen.
  • tencere tava hep aynı hava

    not: bu samsung cihazlarına hep aynı yorumu yapıyorum :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Eskiler

    Bi Sonyin Duo 13ne bak birde buna bak


    Arkadaşım ne alakası var Sony Vaio Duo ile bunun? Birinde core işlemci var, diğerinde atom, biri 3.000 lira, diğeri 1.500 lira, birisi kaydırmalı notebook, diğeri tablet, biri elma, diğeri portakal...

    Neyse, bence Samsung yanlış bir şey yapmıyor. Sonuçta daha performanslı bir mobil x86 işlemci var da Samsung kullanmıyor değil. Bu işlemci de full HD ekranı desteklemiyor maaleseef.
    Ayrıca her modelin de bir psikolojik ömrü vardır, kim iki yıl önce çıkmış bir model almak ister ki? Donanımı benzer olsa da yeni model adıyla çıkararak ürünü güncel tutmaya çalışıyorlar haklı olarak, sonuçta bu bir ticari firma, ve tüm tüketiciler bizim gibi teknik kültür donanımlı değil.
    Saydıracaksanız Intel ve AMD'ye saydırın...





  • Yalnız bilgiler arasında Windows 8 RT sürümü ile çalışacağı belirtilmemiş bu tabletin rakibi iPad'dir o yüzden ultrabook seviyesindeki ürünlerle karşılaştırmak yanlış güzel bir tablet olmasına karşın Windows 8 RT ile gelmesi bir dez avantaj heniz yeni bir sistem ayrıca ekran çözünürlüğü de yeni nesil tabletlere göre düşün(bkz. yine Samsung'un ürettiği Nexus 10 tablet ve iPad gibi)

  • Özelliklerine göre çok pahalı olduğunu düşünüyorum. 300-400$ civarı olsaydı düşünebilirdim. 500 $'a müthiş DELL Windows tabletler geliyor yakında (DELL Venue)

    Ben bu Samsung yerine Exper'in Easypad E2D modelini tavsiye ederim çünkü hem Celeron, hem i3, hem de i5 olarak alabiliyorsunuz, i5'in fiyatı çok uçuk ama Celeron ve i3 modelleri alınabilir.

    Daha çok kalite isteyenler ise piyasaya çıkmasına az zaman kalan DELL Venue tabletlere yönelebilirler. Ayrıca Lenovo Think Pad 2 inanılmaz hafif ve kaliteli bir ürün, nedense ülkemizde yurtdışına göre aşırı pahalı. (450$ Amerika fiyatı. Türkiye'de 2000 TL'ye satılıyor...)

  • Bu ürün Windows 8 (32-bit), windows rt değil. Bildiğim kadarıyla ürünün dock klavyesi yok, samsungun ürettiği ürünle uyumlu bir klavye var mı acaba?
  • Ya bu ürün nerede var üretimi mi durduruldu ne oldu hiçbir yerde bulamıyorum. Bir inceleme olacak mı donanımhaber?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.