Şimdi Ara

xXX FUJIFILM ' X ' İnceleme ve Paylaşım XXx (160. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.459
Cevap
102
Favori
453.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada @skylineGTR_34 yarın kanlı ay tutulması olacakmış belki onu da çekersin güzel olur
  • @Ed -

İlk sayfaya ekledim

quote:

Ellerinize sağlık sayın Ed-. Benim x sistemleri inceleyen tüm arkadaşlara ortak bir sorum olacak.
    Acaba bu makinelere uygun olarak satılan xf lensler kalite olarak nerede? Yani bu fiyatlara üst düzey zeiss, leica, voigtlander lensler satılmakta.XF serisi lensler bu lensler kadar kaliteli optiğe ve genel kaliteye sahip diyebilirmiyiz? Fiyat, kullanılabilirlik ve performans açısından cevaplarınızı belirtebilirseniz sevinirim. Eğer daha önceden bu konu hakkında yorum yaptıysanız ve gözümden kaçtıysa kusura bakmayın.Hayırlı geceler

@selcuky1

Üst düzey Zeiss , Leica lens fiyatlarıyla alakası yok bu lenslerin :)
    Voigtlander lenslerle fiyat olarak benzer :)
    Kalite olarak her lensin farklı karakteri var. Fakat "her lens kendi makinesinde güzel"
    Yani bir fuji makine kullandığınızda Adaptör ile takıp Leica lens kullansanız bile kendi lensleriyle daha iyi performans alacaksınız :)
    Optik olarak lensler üst düzeyde tatta kalitede :)

• xXX FUJIFILM  " X " İnceleme ve Paylaşım XXx

xXX FUJIFILM  " X " İnceleme ve Paylaşım XXx

X-T1 + 56mm
  • Teşekkürler arkadaşlar. Keyifle okuyun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: blade_omen
    Bu arada @skylineGTR_34 yarın kanlı ay tutulması olacakmış belki onu da çekersin güzel olur

Burada hava kapali malesef kar yagacak yine.

Homeless...

Bahar soyle bir geldi gitti.

• Ed eline sağlık, hakkını vermişsin incelemenin. :)
  • Arkadaşlar bu X'lerde fotoğrafa otomatik copyright bilgisi ekleme olayı var mı? Menüde bulamadım öyle bir şey de. Canon'da mail adresimi yazıyordum mesela ordan ulaşan olmuştu bi kaç kez. XE1-XE2-XT1 bunlarda böyle fotoğrafa otomatik copyright olayı yok mu ki?

Ed, eline sağlık bu arada. 10 numara 5 yıldız olmuş.
    Tuşlar düğmeler konusunda fazlasıyla katılıyorum. Basması zor oluyor ama o da su geçirmeme olayından dolayı sanırım. Öyle temenni ediyorum kendimi en azından. Yoksa XE2'in butonları çok daha hisli ve anlaşılırdı kullanım açısından. XT1'de basmak biraz zor malesef.
  • @Ed - ,
    Adeta makinayı kullanmış gibi oldum. Adeta kullanım kılavuzu tadında ve akıcı anlatım.
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bipekkan -- 15 Nisan 2014; 11:05:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Arkadaşlar bu X'lerde fotoğrafa otomatik copyright bilgisi ekleme olayı var mı? Menüde bulamadım öyle bir şey de. Canon'da mail adresimi yazıyordum mesela ordan ulaşan olmuştu bi kaç kez. XE1-XE2-XT1 bunlarda böyle fotoğrafa otomatik copyright olayı yok mu ki?

Ed, eline sağlık bu arada. 10 numara 5 yıldız olmuş.
    Tuşlar düğmeler konusunda fazlasıyla katılıyorum. Basması zor oluyor ama o da su geçirmeme olayından dolayı sanırım. Öyle temenni ediyorum kendimi en azından. Yoksa XE2'in butonları çok daha hisli ve anlaşılırdı kullanım açısından. XT1'de basmak biraz zor malesef.

Maalesef yok :( bende üzüldüm bu konuda, çok amatörce bir durum :(

• M42 adaptör bulabilceğim bir yer varmı istanbulda fuji x mount için ? yada daha önce hayyamdan alan varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaST3rLY

M42 adaptör bulabilceğim bir yer varmı istanbulda fuji x mount için ? yada daha önce hayyamdan alan varmı ?

Hayyam da sanırım Makro fotoğrafçılıkta varmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozturert

DPReview da XT1'de benim dediğim ISO farkını yazmış:
    By our tests, the X-T1's measured sensitivities are around 1/2 - 2/3EV lower than marked, which is unusual for a modern camera. This means that for any given light level, the X-T1 has to use a significantly slower shutter speed, brighter aperture or higher ISO to get an image of the same brightness as an accurately-rated camera.

It's unusual to see this sort of discrepancy and we're disappointed that Fujifilm persists with a system that, while technically compliant with the ISO standard, ends up appearing rather disingenuous.

Mustafa bey, bu konuda Japonya ne diyor. Birçok yerden bunla ilgili eleştiri gitmiştir kendilerine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimi1984

quote:

Orijinalden alıntı: MaST3rLY

M42 adaptör bulabilceğim bir yer varmı istanbulda fuji x mount için ? yada daha önce hayyamdan alan varmı ?

Hayyam da sanırım Makro fotoğrafçılıkta varmış.

Eyvallah cumartesi bir uğrayalım oraya
  • X-PRO makinemin sensöründe leke vardı.internetten aldığım kuru ve ıslak çubuklarla temizlemeye çalıştım.görünürde temizlendiğini düşünüyordum lakin yaptığım test çekiminde daha çok leke olduğunu gördüm.servisi aradım,göndereceğim artık.inşallah zarar vermemişimdir ve temizlenebilir.sanırım sensör temizliğini evde yapmamak lazım,bu da bir tecrübe oldu
  • X-A1'ime kavuştum. Yalnız ürünlerin paket içeriğinde usb kablo mevcut değil mi? Çok komik gerçekten
  • Usb kabloyu ne yapacaksınız?
  • Enteresan bir soru olmadı mı ki bu şimdi :) Elimde mevcut zaten usb kablo bolca sadece çıkmaması tuhaf geldi o nedenle sordum. Kutu içeriğinde ne var ne yok bakmamıştım bile. Önemli olduğundan değil yani. Ki yokmuş. Mesela body cap ile gelmesi usb kablosundan daha mühim bence. (Bazı markalar lensi direk makina üzerinde paketlediği için body cap koymuyor içeriğe)
  • güzel fotoğraflar var. Ed'in incelemesi de gayet güzel olmuş

Genel olarak; şu fotoğrafları simage olarak koysanız da sayfa kaymasa ve sayfayı okumak zor olmasa daha güzel olmaz mı?
    Cümleyi tek ekranda göremiyorum artık o duruma geldi.
    Cidden simage çok faydalı bir kod, kullanırken siz de fark edeceksiniz bunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malumatfuruş -- 15 Nisan 2014; 17:05:41 >
  • USB kabloyla yapabileceğiniz birşey yok o yüzden sordum. Güncelleme hafıza kartıyla yapılıyor, şarj harici,fotoğraf almak için usb kullanmak saçma olur. Kutu içeriğinde gereksiz olurdu. Kablo değil de 10 centlik ekran koruyu koysalar da uğraşmasak ebay'den getirtmek için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

USB kabloyla yapabileceğiniz birşey yok o yüzden sordum. Güncelleme hafıza kartıyla yapılıyor, şarj harici,fotoğraf almak için usb kullanmak saçma olur. Kutu içeriğinde gereksiz olurdu. Kablo değil de 10 centlik ekran koruyu koysalar da uğraşmasak ebay'den getirtmek için.

• 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.