Şimdi Ara

LOL başlayacağım [ÖNERİLERİNİZ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    LOL oynamak istiyorum, daha önce hiç oynamadım.

- Nerden başlamalıyım?
    - Hangi serverda oynamalıyım?
    - Nasıl başlamalıyım?
    -http://tr.leagueoflegends.com/tr/learn/new_user_guide bu rehber yeterli midir?
    - Daha önce Knight Online oynamıştım Online oyun olarak ama benzerliği yok sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fierce Tiger -- 20 Haziran 2013; 1:45:06 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapid Step -- 20 Haziran 2013; 1:48:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TR serverinde oynamanı tavsiye etmem herkes türk olabilir ama belli bi süre sonra seviye artışının çok çok azaldığını göreceksin. Moba tarzı oyunlarda bilgin-tecrüben yoksa alışman biraz sürer ama twitch.tv den oyunları izleyerek hızlı bi şekilde kapatabilirsin açıklarını. Tutorial'ı yapsan oynayacak seviyeye gelirsin zaten.
  • Hoşuna gittiyse bir bak bence server olarak eğer yabancı dilim iyi diyorsan West ya da East'e başla yok iyi değil diyorsan Türkiye'de başla.Bu arada Knight oynadım demeyecektin benden söylemesi nedenini anlarsın .
  • Türkiye sunucusunda başlamalısın çünkü yabancı sunucuda başlarsan ilk hesabın olacağı için yazık olur yani oralar daha iyi sunucular olduğu için. bir de yabancı sunucularda çok şirin hesap var bu yüzden oynamayı bilen adamlarla eşleşiyorsun çoğunlukla. TR de de var ama oynamayı bilmeyen adamın şirininden bir şey olmuyor.
    linkteki rehberi yeterli buldum. kendini geliştirmek için yayınları ve videoları da takip edebilirsin.

Neden yahu?
    @LejyonArthur

Daha iyi öneri olamazdı sanırım.
    Daha Fazla Göster
  • eglenceyse lol oynama kanser olursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

@Straight X Edge
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapid Step

eglenceyse lol oynama kanser olursun

anlamlı yorum.

Orijinalden alıntı: LoL Misafiri

Türkiye sunucusunda başlamalısın çünkü yabancı sunucuda başlarsan ilk hesabın olacağı için yazık olur yani oralar daha iyi sunucular olduğu için. bir de yabancı sunucularda çok şirin hesap var bu yüzden oynamayı bilen adamlarla eşleşiyorsun çoğunlukla. TR de de var ama oynamayı bilmeyen adamın şirininden bir şey olmuyor.
    linkteki rehberi yeterli buldum. kendini geliştirmek için yayınları ve videoları da takip edebilirsin.

Şirin hesap ney diye düşünüyordum daha sonradan yüzüm böyle oldu.

LOL başlayacağım [ÖNERİLERİNİZ]

• başlamamalısın.

Bunları dinleme sen forumun abisi konuşuyor burada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fierce Tiger -- 20 Haziran 2013; 2:28:45 >
  • Oyunu öğrenmen uzun sürer. O sürede sıkılırsan bırakırsın zaten, sıkılmazsan devam edersin. Önerilik bişey yok. He bu arada gelenektir ilk aldığın champion Ashe olsun ve ilk onu oynamaya başla.

Ayrıca şuraya bi göz at:
    http://forum.donanimhaber.com/m_48545385/tm.htm

Item build için:
    http://www.mobafire.com/
    http://www.solomid.net/guides.php?champ=&sort=0&submitted=0&approved=0&featured=1

Başlarda bu item buildlere uymaya çalış. Last hit yapıp her itemin alt itemlerini de alarak tamamla ve late gamede bu buildlerin tamamlanmış olmasına dikkat et. Daha sonra ezbere build yapmamaya başlarsın çünkü her oyun aynı şeyler gelişmiyor. Yapacağın tek şey lanedeki minionları (küçük canavarlar) last hit (son vuruş) yaparak kesmek. Son vuruşa alışmak için Anivia isimli champion çok iyidir, bedava olduğu bi zaman custom game kurup sürekli onunla last hit çalış. Bunun sebebi de çok rezalet bi vuruş animasyonunun olması ve last hit yapması en zor champion olması. Ona alışan, diğer championlarla çok daha rahat last hit yapabilir.

Şimdilik bu kadar, soruların olursa mention atarak veya PM'den sorabilirsin, yardımcı olmaya çalışırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jax Teller -- 20 Haziran 2013; 2:48:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jackson Teller

Oyunu öğrenmen uzun sürer. O sürede sıkılırsan bırakırsın zaten, sıkılmazsan devam edersin. Önerilik bişey yok. He bu arada gelenektir ilk aldığın champion Ashe olsun ve ilk onu oynamaya başla.

Ayrıca şuraya bi göz at:
    http://forum.donanimhaber.com/m_48545385/tm.htm

Item build için:
    http://www.mobafire.com/
    http://www.solomid.net/guides.php?champ=&sort=0&submitted=0&approved=0&featured=1

Başlarda bu item buildlere uymaya çalış. Last hit yapıp her itemin alt itemlerini de alarak tamamla ve late gamede bu buildlerin tamamlanmış olmasına dikkat et. Daha sonra ezbere build yapmamaya başlarsın çünkü her oyun aynı şeyler gelişmiyor. Yapacağın tek şey lanedeki minionları (küçük canavarlar) last hit (son vuruş) yaparak kesmek. Son vuruşa alışmak için Anivia isimli champion çok iyidir, bedava olduğu bi zaman custom game kurup sürekli onunla last hit çalış. Bunun sebebi de çok rezalet bi vuruş animasyonunun olması ve last hit yapması en zor champion olması. Ona alışan, diğer championlarla çok daha rahat last hit yapabilir.

Şimdilik bu kadar, soruların olursa mention atarak veya PM'den sorabilirsin, yardımcı olmaya çalışırım.

Çok teşekkür ederim. Tam istediğim gibi anlatmışsın.

• Türkiyede açmanı öneririm sonra türkiyeden sıkılırsan playerlığın kötülüğünden, weste geçersin

Orijinalden alıntı: zxcv321

Türkiye sunucusunda başlamalısın çünkü yabancı sunucuda başlarsan ilk hesabın olacağı için yazık olur yani oralar daha iyi sunucular olduğu için. bir de yabancı sunucularda çok şirin hesap var bu yüzden oynamayı bilen adamlarla eşleşiyorsun çoğunlukla. TR de de var ama oynamayı bilmeyen adamın şirininden bir şey olmuyor.
    Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.