Şimdi Ara

Sony i1/Honami modeli bulanık bir görselde ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • Sony i1/Honami modeli bulanık bir görselde ortaya çıktı


     


    Sony'nin 6.44 inçlik Xperia ZU adlı modeline geri sayım devam ederken, diğer bir iddialı model Honami/i1 modeli ile ilgili de detaylar gelmeye devam ediyor.




    Nokia'nın muhtemel 41MP kameralı Lumia ve Samsung'un Galaxy S4 Zoom ile rekabeti ateşlediği kamera odaklı akıllı telefon segmentine girmeye hazırlanan Sony, kaynaklara göre şimdiye kadar ki en iyi tasarımını ortaya koyacak.




    Honami modelinde kamera ön plana çıktığı için Sony 13 veya 20MP çözünürlükte bir Exmor RS sensörü cihaza yerleştirirken, BIONZ görüntü işlemcisi ve değiştirilebilir G lensler ile de destekliyor. Atanmış fiziksel deklanşör butonu, Xenon ve çift LED flaş, 2.2MP çözünürlükte Exmor R ön kamera ile bu segmentte Sony adından söz ettirmek istiyor.




    Snapdragon 800 çözümü, Adreno 330 grafik birimi, S-Master MX Mobile ses teknolojisi, Bluetooth 4.0, çift stereo hoparlör, 3000mAh batarya, cam-karbon fiber alaşımlı kasa, suya ve toza dayanıklılık şeklinde diğer özelliklerini saymak mümkün. 




    5 inçlik Full HD ekranda parlama önleyici OptiContrast, renkleri daha canlı gösteren Triluminous ve parlaklığı ve netliği artıran X-Reality teknolojileri kullanılıyor. 

     

    Sadece bu segmentte değil akıllı telefon pazarında da kendi hayran kitlesini oluşturmaya aday bir cihaz görünümünde olan i1 modelinin yılın sonlarına doğru satışa sunulması planlanıyor. Kaynaklar modele ait olduğunu iddia ettikleri bulanık bir görsel de paylaşmış.


     








  • Kim koydu benim telefonumu oraya? İnsan doğru dürüst bir fotoğraf çeker. (Yazar burada ince bir nüans yaparak bu telefonu satın alacağını belirtmektedir.)

  • Görüntüyü hesap makinesi ile çekmişler anlaşılan kim bu görüntüye bakıp yorum yapabilir ki (hiç değilse sağlıklı bir yorum)
  • kara kaplı defter gibi :)

  • Kamera odaklı akıll telefon değil kamerası mükemmel olan kusursuz cihaz olmuş bu Umarım çok pahalı ve kalın çıkmaz
  • Aman ALLAHIM şu özelliklere bak haberi okurken içim eridi resmen bu cihaz çıkana kadar rahat uyuyamıyacağım herhalde offff offff

  • quote:

    Orijinalden alıntı: __BadblooD__

    Kamera odaklı akıll telefon değil kamerası mükemmel olan kusursuz cihaz olmuş bu Umarım çok pahalı ve kalın çıkmaz



    kameranın mükemmel, cihazın kusursuz olduğu kanısına nasıl vardınız?

    Merak ediyorum bu beceri nereden geliyor..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gdervisoglu -- 17 Haziran 2013; 16:04:28 >
  • G serisi değişebilir lensler mi Oha!

  • cihazın kalınlığını görünce kamera ve batarya konusunda nedense içim rahatladı sağlam özelliklerde ve batarya ömrü ile gelsinde kalınlık ağırlık hikaye

    önemli olan
    1. batarya ömrü
    2. kamera ve diğer donanaımların performansı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baysan240 -- 17 Haziran 2013; 15:58:53 >
  • Anlatılan özellikler heyecanlanmaya yeter. Tek endişem ekran kalitesi bekleneni verebilecek mi acaba ?
    Edit: Değiştirilebilir lens olayı çok uçuk ve inandırıcı değil,ayrıca olsa bile kullanışlı olamaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B6C467102 -- 17 Haziran 2013; 16:04:02 >
  • sanki korku filmi çekiyorlar, adam gibi fotograf çek,

  • Özellikleri çok güzel gözüküyor. Lâkin, Sony alalım diyoruz ama Sony buna müsaade etmiyor! Ne zaman niyetlensek piyasaya sürene kadar veya kısa bir süre sonra diğer markalar iddialı modeller, daha üst işlemcili cihazlar çıkartmış oluyor. Sony yeni çıkmasına rağmen eski işlemcili telefon olarak kalıveriyor. Pazarlama ve taktik mücadelesinde kendisini gösteremiyor. Kore ve Taiwan'lı firmalar nabza göre şerbet vermesini iyi biliyor! (Tabi epıl'da buna dahil).

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kucukyenici

    Özellikleri çok güzel gözüküyor. Lâkin, Sony alalım diyoruz ama Sony buna müsaade etmiyor! Ne zaman niyetlensek piyasaya sürene kadar veya kısa bir süre sonra diğer markalar iddialı modeller, daha üst işlemcili cihazlar çıkartmış oluyor. Sony yeni çıkmasına rağmen eski işlemcili telefon olarak kalıveriyor. Pazarlama ve taktik mücadelesinde kendisini gösteremiyor. Kore ve Taiwanlı firmalar nabza göre şerbet vermesini iyi biliyor! (Tabi epılda buna dahil).


    xperia z cıktıgında snapdragon s4 pro işlemcileri piyasadaydı. ama şu anda snapdragon 800 işlemcili telefonlar piyasada yok. yani bu tel çıktığı zaman daha ust nesıl ıslemcıler tanıtılsa bile piyasada olmucak

  • Bu cihaz olmuş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hsanlukk

    kara kaplı defter gibi :)

    +1
  • Sony'nin sevdiğim tarafı amiral gemisinin satışına zarar gelir diye çıkarttığı ürünlerde donanımı esirgemiyor.

  • şu haberi okuduktan sonra bu cihazlara telefon demenin haksızlık olduğunu düşünmeye başladım.. eğer bu şekilde çıkarsa gerek performansıyla gerek özellikleri ve donanımıyla harika bir cihaz olacak gibi duruyor..

    sony'nin bu piyasada başarılı olmasını cidden istiyorum.. heleki samsungun şu ''aptal saptal'' tasarım ve malzeme kalitesii gördükten ve kullandıktan sonra..

  • Hepte böyle olur zaten;YERSEN.

  • Keşke haberdekilerin hangi kaynaklar oldukları da söylenseydi. Bence bu özelliklerden bazıları en azından bu yıl gelmeyecek. Önce buna başka markalar tarafından cevap verilecek cihazların gelmesi ya da en azından tarihsel olarak bundan hemen sonra çıkması aralığı verilseydi bu cihaza, daha fazla inanabilirdim. Yani cihazı bekleyenlerin bu özelliklere çok bağlanmamalarını tavsiye ederim hayal kırıklığı yaşamamak için. Umarım ben yanılırım...
  • Xperıa Z faciası gibi olmasında....

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.