Şimdi Ara

Battlefield 4'ün Sistem Gereksinimleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  
         Battlefield 4'ün Alpha sürümünü ilk deneyecek ekip bugün işbaşı yapıyor. Dün yollanmaya başlanan davetiyelerin ardından oyunun sistem gereksinimleri de göründü.

Yayınlanan sistem gereksinimleri oyunun final sürümünde değişebileceğini unutmayın. Şimdilik Battlefield 4'ün Alpha Trial sürümü için yayınlanan önerilen sistem gereksinimleri şu şekilde:

- İşletim sistemi: Windows Vista SP2, Windows 7 (Windows 8 Desteklenmiyor) (32-bit işletim sistemleri desteklenmiyor)
     - Ekran Kartı: DirectX 10 veya 11 (1 GB üzeri bellek) (DirectX 11 öneriliyor)
     - 25 GB HDD alanı
     - Origin'in son sürümü

Verilen bilgilere bakılırsa DICE'ın da belirtiği gibi bu gereksinimler Battlefield 4'ün final sürümünde değişecektir. Yine de sonraki Alpha testlere hazır olmak istiyorsanız bu gereksinimlerle hazırlıklı olmanız öneriliyor.

• 32 bit nasıl desteklemiyor saçmalık insanların yarısı oynayamaz ve birde tek harita 25 gb ne la bu :D

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • hd6950 hd7870gibi kartlar bu oyunu rahat rahat oynatır

• Çok açıklayıcı değil dx10 dx11 tonlarca ekran kartı var
  • acaba bu alpha testlerine katilan kisiler ne kadar sureligine oyniyabilecek oyunu

• Sayfayı korkarak açtım.

• 32-bit desteği yok mu saçmalık oyuncuların yarısı 32 bit oynuyo zaten.

• hadi 32 biti anlarımda Windows 8 nasıl desteklenmiyor? şakamı bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock69

32 bit nasıl desteklemiyor saçmalık insanların yarısı oynayamaz ve birde tek harita 25 gb ne la bu :D

Aynen :D 9 harita olacaktır ve bir harita 25 gb ise 25x9 :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock69

32 bit nasıl desteklemiyor saçmalık insanların yarısı oynayamaz ve birde tek harita 25 gb ne la bu :D

Hayır muhtemelen sadece alpha sürümünde 64 bit zorunluluğu vardır. Zaten sistem gereksinimleri değişebilir yazmışlar. Öte yandan tam sürümün windows 8 de çalışmaması gibi bir şey olabilir mi sence?
  • ekran kartı bilgisi çok açıklayıcı olmuş :)

• windows 8 desteklemiyor mu? saçmalık.
  • Ekran kartı olarak Dice Amd ile anlaştı. Fakat ben 8xxx serisini beklemekte kararlıyım. Tam anlamıyla yeni nesil kartlar göreceğiz neden mi çünkü konsoldada AMD var. Bence artık 32 bit kullanmamakta haklılar ramler zaten pahalı değil ki. Windows 8 desteklememsi nasıl bir olay onu anlayamadım ama zaten W7 kullanıyorum sorun olmaz :D :D
    Bu arada ekran kartında Dx11 ve Gddr5 olması gerek rahat oynayabilmek için gddr3 kartlar dx 11 olsa bile eski teknoloji olduğu için veri yolu genişliği düşük oluyor. Yani oyun kasar :D :D :D

• Alpha sürümü olduğu şçin 32 bit ve Win8 desteklenmiyor olabilir ama oyun çıkışıyla beraber bunlarıda destekler

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpins951

Ekran kartı olarak Dice Amd ile anlaştı. Fakat ben 8xxx serisini beklemekte kararlıyım. Tam anlamıyla yeni nesil kartlar göreceğiz neden mi çünkü konsoldada AMD var. Bence artık 32 bit kullanmamakta haklılar ramler zaten pahalı değil ki. Windows 8 desteklememsi nasıl bir olay onu anlayamadım ama zaten W7 kullanıyorum sorun olmaz :D :D
    Bu arada ekran kartında Dx11 ve Gddr5 olması gerek rahat oynayabilmek için gddr3 kartlar dx 11 olsa bile eski teknoloji olduğu için veri yolu genişliği düşük oluyor. Yani oyun kasar :D :D :D

evet dediğin gibi büyük ihtimalle amd 8000 serisi ile anlaştı belki 8970 ile bundle bile yapabilir bu yüzden ekran kartı ismi vermediler amd ile anlaştığı için nvida'nın 700 serisinde vermek istemdiler heralde
  • XA XA XA UZMANLIK ALANIM GELDİ.bir kere dx 11 olmayan kartlar çöpe.daha sonra bu oyunun grafik motoru o kadar zorlayıcı değil.windows 8 yaramaz.32 bitten kurtulun.ki yağ gibi aksın yeni oyunlar 8 gb lazımm.hdd alanı önemli değil.eski dandik oyunları atıyoruz zaten.7970 imi geçtim.eski 5850 im bile ultra da rahat oynatır.yeni kartlara abanın en önemlisi.işlemci önemli bana core i5 750 yetiyor.dx 11 şart.32 bite geçmek kolay iş.ramler ucuz.

• yeni kart alacaklara gtx 770 öneririm.biraz beklemek lazım tabi.ucuz ve güçlü kart isteyenler 8000 serisini beklesin amdnin.sonra kaydırın bir tane 7970 fiyatları iner.aşası kesmez.çünkü çok kastırıcı oyunlar geliyor.

• İşte şimdi pc yenileme vakti geldi. ps4 ve xbox one sistemleri baz alınan oyunlar pc daha yüksek sistem istiycek.
  • Arkadaşlar yeni bir ekran kartı almayı düşünüyorum burada hem bilgili arkadaşlar varken . Böyle en fazla 300 liralık yeni nesil oyunları yüksek ayarlarda oynatabilecek ekran kartı lazım . Ram falan iyi olduğu için yazmıyorum . Sadece ekran kartı lazım . HD7750 2 GB olabilir mi ? Yoksa daha iyi bildiğiniz veya çıkacak dediğiniz ekran kartları var mı ? Bu aralar ikilemdeyim de .
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Arkadaşlar yeni bir ekran kartı almayı düşünüyorum burada hem bilgili arkadaşlar varken . Böyle en fazla 300 liralık yeni nesil oyunları yüksek ayarlarda oynatabilecek ekran kartı lazım . Ram falan iyi olduğu için yazmıyorum . Sadece ekran kartı lazım . HD7750 2 GB olabilir mi ? Yoksa daha iyi bildiğiniz veya çıkacak dediğiniz ekran kartları var mı ? Bu aralar ikilemdeyim de .

7750 demişken bu kartların 2 GB olanı DDR3 bellek, 1 GB olanı DDR5 bellek kullanıyor. Şunu merak ediyorum; bu durumda bellek hızı mı yoksa bellek kapasitesi mi önemli oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gesso -- 17 Haziran 2013; 17:02:28 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.