Şimdi Ara

Ekran kartı durumu nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Fazla anlamıyorum ancak 3-4 yıllık laptopumun ekran kartı artık yetmiyor mesela bugün mafia 2 yükledim arada bir kasmaya başlıyor gta4 de aynı bütçe 300 lira yazın alacağım bi aksilik çıkmassa öneri verir misiniz birde sistem nasıl
     Ekran kartı durumu nasıl ?

Ernesto Che Guevara
  • O kadar kötü mü kimse cevap atmamış

Ernesto Che Guevara
  • butce 300 lira derken?notebook ekran kartini degistiremezsin.yeni oyun notebooklarinda anca degisim oluyor sendeki eski.masaustu kuracaksin ya da yeni notebook alacaksin oyun icin.

https://ibb.co/JFcsQyQL
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

butce 300 lira derken?notebook ekran kartini degistiremezsin.yeni oyun notebooklarinda anca degisim oluyor sendeki eski.masaustu kuracaksin ya da yeni notebook alacaksin oyun icin.

Teşekkür ederim ekran kartı modelinden anlaşılıyor mu değiştirebileceğimiz yoksa içini açıp bakmam mı lazım

Ernesto Che Guevara
  • Sistem idare eder.
  • Aynı ekran kartı benim laptopta var. Cod4-mw2-mw3-battlefield3(Single,kasa kasa )-crysis1-warhead-2,nfs shift-pes12-13 falan oynadım ama 2012 hazirandan sonra çıkan oyunları oynayamıyorum lowda bile. borderlands 2 yükledim low 1024-768 30 fps oynattı. Ben oyun yüklemiyorum atık ona. Bir tane online oyun yüklü onuda oynamıyorum. Genellikle masaüstünde takılıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İki ekran kartı mı var ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dizüstünde ekran kartı değiştirmek masaüstü bilgisayarlardaki gibi değil. Zaten değişimi destekleyen model çok az.

Bir dizüstün bilgisayarın özelliklerinde harici ekran kartı yazıyorsa bu o kartın değiştirilebileceği anlamına gelmiyor, anakarttan bağımsız, onboard dahili bir kart olmadığı anlamına geliyor.

Yukarıda da söylendiği gibi, bazı yeni ve özel üretim oyun bilgisayarlarında değişimoluyor fakat yeni kartın eskisiyle aynı boyutta ve benzer güç tüketimine sahip olması gerekir. Yoksa ki yeni kart takılamaz. Zaten böyle bir fırsatınız olsa bile fiyatları uygun değil.. Bu yüzden dizüstü bilgisayarlarda işlemci, RAM, HDD, SSD gibi yükseltmeler yapılabiliyor. En baştaalırken iyi düşünmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikiziltoprak

Dizüstünde ekran kartı değiştirmek masaüstü bilgisayarlardaki gibi değil. Zaten değişimi destekleyen model çok az.

Bir dizüstün bilgisayarın özelliklerinde harici ekran kartı yazıyorsa bu o kartın değiştirilebileceği anlamına gelmiyor, anakarttan bağımsız, onboard dahili bir kart olmadığı anlamına geliyor.

Yukarıda da söylendiği gibi, bazı yeni ve özel üretim oyun bilgisayarlarında değişimoluyor fakat yeni kartın eskisiyle aynı boyutta ve benzer güç tüketimine sahip olması gerekir. Yoksa ki yeni kart takılamaz. Zaten böyle bir fırsatınız olsa bile fiyatları uygun değil.. Bu yüzden dizüstü bilgisayarlarda işlemci, RAM, HDD, SSD gibi yükseltmeler yapılabiliyor. En baştaalırken iyi düşünmek lazım.

+1 Arkadaş haklı.

• Herkese tek tek teşekkür ediyorum güzel bilgiler

Ernesto Che Guevara
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.