Şimdi Ara

CPU Fan yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler benim pc iyi hoşta cpu fanını dandik almışım, neyse şimdi 50 liraya bana önerebileceğiniz cpu fanı var mı benimki stok fan çok ses çıkarıyo ve soğutmuyor mümkünse sessiz olsun soğutsun önerilerinizi bekliyorum

Orijinalden alıntı: muctwen

Beyler benim pc iyi hoşta cpu fanını dandik almışım, neyse şimdi 50 liraya bana önerebileceğiniz cpu fanı var mı benimki stok fan çok ses çıkarıyo ve soğutmuyor mümkünse sessiz olsun soğutsun önerilerinizi bekliyorum

Sessiz olmasını ve iyi soğutmasını istiyorsanız pervanesi büyük fanşar tercih edin ! Gittigidiyorda bir çok seçenek var inceleyin !

BULLETSTORM

• inceledim fakat pek bi bilgim yok yorumları okudum bazıları iyi diyor bazıları kötü diyor yoksa neden size sorayım ki ?

Linki inceleyin,zalman sessiz ve performanslı bir markadır.
    59 tl ye çok daha iyi bir fan alabilir ben gaia yı sunuyorum sizehttp://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-gaia-sd1283-gaia-sd1283-intel-lga77511561366-&-amd-am2am3-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=51606 haftasonu alırsanız 69 lira benim işlemci i7 3770 ocli 4.2ghz olmasına ramen idle 30 derece full loaddada 70 i geçmiyor

ikincisi hangi islemciye hangi fani oneriyorsunuz? adam bilgi vermeden 50 tl ye fan istiyor. istiyorsaniz 220v onerin... anlami var mi?
    14 yıl önce açıldı
    Yardım-Cpu Fanı çalışmıyor.
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: exeter

Birincisi burasi tavsiye alani mi?

ikincisi hangi islemciye hangi fani oneriyorsunuz? adam bilgi vermeden 50 tl ye fan istiyor. istiyorsaniz 220v onerin... anlami var mi?

1.cisi burası forum?
    2.cisi amd phenom II x4 965 black edition 3.4ghz stok fan oldugu icin normalde 40-50 arası oyunda 60-70 arası sıcaklık
  • 1. Burasi forumun tavsiye alani degil. Once forumun kurallarini ve nerede hangi konu acilacagini ogren gel. Sistem tavsiyeleri yada Hava sogutma ya konu acman gerekir. Teknik olarak bir yardim degil istedigin...
    2. Sana onerilen fanlar 125w tdp degerine sahip fanlardan degil. 125w ve uzeri ki 140w bile BE islemci icin az kalacaktir serin ve sessiz istiyorsan 140w uzeri bir fan alman lazim bunlarda 50 tl ye bulunmaz...

1. Burasi forumun tavsiye alani degil. Once forumun kurallarini ve nerede hangi konu acilacagini ogren gel. Sistem tavsiyeleri yada Hava sogutma ya konu acman gerekir. Teknik olarak bir yardim degil istedigin...
    2. Sana onerilen fanlar 125w tdp degerine sahip fanlardan degil. 125w ve uzeri ki 140w bile BE islemci icin az kalacaktir serin ve sessiz istiyorsan 140w uzeri bir fan alman lazim bunlarda 50 tl ye bulunmaz...

kuralları okumadım,düzgün konuş.
    140w uzeri fanlar ne kadar?

• Kurallari okusaydin o zaman...
    140w uzeri fanlari gidip internetten arastirabilirsin.

Kurallari okusaydin o zaman...
    140w uzeri fanlari gidip internetten arastirabilirsin.

uzatmasan
  • quote:

Duzgun konus diyerek konuyu uzatan sensin arkadasim. Sana gene de yardim etmeye calistim hata buysa soyle bende bileyim...

emir kipiyle konuşan sensin arkadaşım

quote:

Duzgun konus diyerek konuyu uzatan sensin arkadasim. Sana gene de yardim etmeye calistim hata buysa soyle bende bileyim...

Arkadas sen misin yardim almaya calisan. daha kac tane mesajin var kac tane konuyu cozmuslugun kac kisiye yardim etmisligin var? Emir kipi ile konusurum kalkip burasi forum? dersen bende git konuyu oku derim. Ben burada gonlumden gelerek yardim etmeye calisiyorum. Ha diyorsan ki hata ki senin gibisine hata hala hocam sagolasin hatadan kurtardin gidipte alacaktim fan ama islemcim gene sogumayacakti sagol beni hatadan dondurdun demektense duzgun konus dersen bende diklenirim... Seni hatadan dondurene bunu yapiyorsan arkadasim sana yardimda edilmez hic birseyde yapilmaz.

Kusura bakma daha fazla sana zaman harcayamam. Engeller gecerim kafam rahat eder.

• quote:

quote:

quote:

Arkadas sen misin yardim almaya calisan. daha kac tane mesajin var kac tane konuyu cozmuslugun kac kisiye yardim etmisligin var? Emir kipi ile konusurum kalkip burasi forum? dersen bende git konuyu oku derim. Ben burada gonlumden gelerek yardim etmeye calisiyorum. Ha diyorsan ki hata ki senin gibisine hata hala hocam sagolasin hatadan kurtardin gidipte alacaktim fan ama islemcim gene sogumayacakti sagol beni hatadan dondurdun demektense duzgun konus dersen bende diklenirim... Seni hatadan dondurene bunu yapiyorsan arkadasim sana yardimda edilmez hic birseyde yapilmaz.

Kusura bakma daha fazla sana zaman harcayamam. Engeller gecerim kafam rahat eder.

he he aynen

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.