Şimdi Ara

E3 2013 Özel: Sony Konferansı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•      E3'ün en heyecanlı bölümlerinden biri de PlayStation 4'ün tasarımı, verilen bilgiler ve oyunlarıyla Sony konferansı oldu. Şimdi onları konuşma sırası!

• İşte bunu bekliyordum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BD911 -- 17 Haziran 2013; 0:24:11 >
  • Yahu şu mobil sorunu lütfen rica ediyorum çözüm.Ya şuanki videoları uygun şekilde mobilde gösterin.Yada sanırım uploadlamanız gerekiyo uploadlayında izleyelim.
    Bir inceleme izlemeye giriyorum açılmıyor (Bknz: Far Cry 3)
    Son videolar yüklenmiştir diyorum elim boş dönüyor.
    Acil destek lütfen.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Gercekten bu mobil surume bir care bulunsun. Bsc ye ve dh ye hic yakismiyor. Bircok video mobilde acilmiyor ana sayfada diger haberleri goster dedigmizde 2-3 defadan sonra tekrar en basa atiyor vs. bunlar rahatsiz edici seyler. Enazindan bu video sorunlarini cozun. Devir mobil devri.

• biraz geç olmadı mı ya la.. yarını bekleyemem şimdi izlemek için ahah

• Enerji içeceği içtim... bugün çabuk uykum geldi. biraz da geç yüklediniz ama olsun ellerinize sağlık... izliyorum şimdi.

Bu arada Sony demişken: XboxOne'ı açık ara ezdi zaten xbox360 iyi bir zamanlama yaparak çıkmıştı yeni bir konsol olduğu için oyuncuların dikkatini çekti. ama bu kez MS'nin tutarsız Açıklamaları, Konsolun, PS4'e göre kötü kalması ve bir çok oyuncunun şüphe duyması Xbox'ı büyük hezimete uğratacak...
  • ulan talha yine son dakikada patlattın espiriyi öldüm gülmekten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sayin Ersin ,Levent ve özellikle Talha beyler
    Cok Xbox cu gibiydiler. Sanki sorla Playstationa gecer gibiydiler Kumanda da sorluk cekecekleri icin üzüldüm fakat kisiye göre degisir ilk xbox deneyimimden sonra nefret ettim zaten. belki farkli alternatifler cika bilir Xbox benzer game padlari vs vs .

E3 lansmani Ps4 tanitim amacli gibi geldi bana
    ordaki sunumda Ps4 neler sunabilecegiyle ilgiliydi ve cok belli ettiler.
    ben acikcasi DEEP DOWN´u bekliyorum zaten sitesinde halen Ps4 de özel kocaman bir halde yaziyor.

GamesCom unda tamamen Oyulara yönelik oldugunu düsünürsek yeni IP´ler ve Oyunlarin olacagina eminim Özellikle Deep Down . Ps4 aldirir aldirtir.
  • güzel olmuş.
  • Talha çok lafa karışıyo bi konuşturmuyo diğer arkadaşları
  • Bilgisayara geçince Hemen izlicem ne zamandir Sony konferansini bekliyorum..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Talha reyize laf atmayın biz onu öyle seviyoruz 4ever Talha reyiz
  • ps3 ile ps4 arasında gerçek bir fark yok. bir yenilik göremedim. Xbox 360 ile Xbox one arasnda çok fark var, yenilik var. 2. el oyun sorununuz yoksa Xbox one almak daha mantıklı.
  • Talha bi sus la bi sus.. Bu adami DH bi kutuda saklayip çekimden çekime mi çikariyo dişari konuşmaya hasret kalmış gibi, adam Ne başkasini konuşturuyo nede kendi konuşturdugunu dinlettiriyo... İyi sabretmişler sana valla...

Ayrica PS4'ün piyasaya çikişiyla beraber Xbox iyice Ölü duruma gelecek bence bunun hem iyi hem kötü taraflari var.. Kötü tarafi Fiyat politikasi olacak, Kulllanici oyunlara daha fazla para ödemek zorunda kalabilir bi nevi PS4 Tekelleşecek yani xbox durumu düzeltmezse..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 18 Haziran 2013; 0:05:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Talha bi sus la bi sus.. Bu adami DH bi kutuda saklayip çekimden çekime mi çikariyo dişari konuşmaya hasret kalmış gibi, adam Ne başkasini konuşturuyo nede kendi konuşturdugunu dinlettiriyo... İyi sabretmişler sana valla...

Ayrica PS4'ün piyasaya çikişiyla beraber Xbox iyice Ölü duruma gelecek bence bunun hem iyi hem kötü taraflari var.. Kötü tarafi Fiyat politikasi olacak, Kulllanici oyunlara daha fazla para ödemek zorunda kalabilir bi nevi PS4 Tekelleşecek yani xbox durumu düzeltmezse..

Talha'nın yüksek sesle konuşmasından dolayı değil de teknik bir sebep nedeni ile Talha'nın sesi daha yüksek geliyordu. Mikrofonu daha yakındı sanırım. Bundan dolayı belki sizde öyle bir izlenim bırakmış olabilir.

• şimdi xbox düşünsün....
  • Şu an 2si1 bitti üstüne bunu çaksam mı diye ikilemdeyim.
    Neyse biraz show görsün gözlerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Talha bi sus la bi sus.. Bu adami DH bi kutuda saklayip çekimden çekime mi çikariyo dişari konuşmaya hasret kalmış gibi, adam Ne başkasini konuşturuyo nede kendi konuşturdugunu dinlettiriyo... İyi sabretmişler sana valla...

Talha'nın yüksek sesle konuşmasından dolayı değil de teknik bir sebep nedeni ile Talha'nın sesi daha yüksek geliyordu. Mikrofonu daha yakındı sanırım. Bundan dolayı belki sizde öyle bir izlenim bırakmış olabilir.

Sesi daha yüksek geldiği için söylemiyorum, HER lafin içine girdiği için diğerlerini konuşturmadiği için söylüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: blank42

Yahu şu mobil sorunu lütfen rica ediyorum çözüm.Ya şuanki videoları uygun şekilde mobilde gösterin.Yada sanırım uploadlamanız gerekiyo uploadlayında izleyelim.
    Bir inceleme izlemeye giriyorum açılmıyor (Bknz: Far Cry 3)
    Son videolar yüklenmiştir diyorum elim boş dönüyor.
    Acil destek lütfen.

İstiyorsanız Youtube'ye upload edebilirim
  • Sevgili Talha kardeş, espri yapacağım diye çok araya giriyorsun ve bu durum, edinmek istediğim bilgilerin önüne geçip kesilince hoş bir durum olmuyor. Elbette espriler yapılır, konuşulan konu hoş sohbetlerle anlatılır ama bu her konuda baş gösterince biraz itici oluyor ve yerinde yapıldığın da da, bir önceki araya girmelerin akla geldiğinden dolayı, gülme yetisini yitirmiş bir bilinç altı ile videoyu izlemek hiçte hoş olmuyor. Bu yapıcı eleştiriyi yapmamdaki en önemli olay videonun 09:18 inci dakikasında Levent arkadaşa yapmış olduğun davranıştır. Ben bu davranıştan bu derece etkilendiysem, kim bilir Levent arkadaş o şoke olmuş ani bakışıyla ne derece etkilenmiştir tahmin et. Benim gözümde çok başarılısınız ve başarılarınızın devamı dileğiyle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.