Şimdi Ara

Tom Clancy's The Division (2016) [ANA KONU] (205. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.761
Cevap
56
Favori
158.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Güncellemeden sonra herhangi bir performans artışı oldu mu (3.25 gb olandan bahsediyorum)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LGatakan

    Güncellemeden sonra herhangi bir performans artışı oldu mu (3.25 gb olandan bahsediyorum)

    Güncelleme felan olmadı uzun zamandır ne güncellemesi hocam?
  • Alırım bir dal :D ahahahahTom Clancy's The Division (2016) [ANA KONU]
  • hocam 3 hafta falan olmuştur. Ben oyunu pek beğenmediğim için indirmemiştim. Yüklesem mi acaba diye düşünüyorum
  • LGatakan kullanıcısına yanıt
    HAyatnı karartma bela gibi bir oyun insanı bağımlı yapıyor bütün sorunlara rağmen başından kalkasın gelmiyor... :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jacquer

    bir oyun bu kadar kısa sürede tüketilir bu kadar kısa sürede can sıkıcı hale gelirdi heralde. Kimse kusura bakmasın ama ben bir oyuna 230 tl veriyorsam o oyunda ne hileci görmek isterim, ne bug ne de enteresan enteresan şeyler. Ben aldığıma pişmanım. 1 haftadır da girmiyorum zaten. Bu diyeceğime "bu mmo ne bekliyorsun" diyebilirsiniz ama aynı yerde aynı şeyleri 50 kez yapmakta oldukça sıkıcı. Şuanlık tavsiyem düzelene kadar (eğer ki düzelirse) almayın. Şahsım içinde Ubisoft'a kaptırdığım son paradır. Derlerdi inanmazdım. Gerçekten Ubisoft'un devri bitti. Günümüz tüketimine uygun oyunlar yapamıyorlar ne yazık ki.

    Aynen katılıyorum hocam. Hile zaten çoğu zaman darkzone'da oynamayı imkansız kılan birşey. Onu geçersek hile olmasa da oyunun en büyük eksikliği bence "tamamen" pvp odaklı bir modunun olmaması.
    PvE'den sıkılınca giriyim iki PvP atayım olayı yok, dark zone'da başka grup görebilirseniz rogue olup savaşabilirsiniz ama araması zulüm genelde. (rogue olunca zaten instance kötü ise tek yersiniz hacker'lardan)
    Bir de oyun içeriği çok çabuk tükeniyor, başta olması gereken şeyleri dlc olarak azar azar verecekler. Günümüzde oyunlar artık dlc ve season pass sistemine gitmeye başladı ki bu tüketici açısından iğrenç bir durum.
    Map teması ve atmosferi harika, New York'ta bir noel öncesi kışı temel alıyor. Ama sürekli aynı tema da bir yerden sonra sıkıyor gibi, diğer oyunlardaki coğrafi çeşitlilik yok.
    Konsola göre tasarlanıp pc'ye ekstradan çıkarılan her oyun çabuk tüketiliyor sanki. Gta 5'te bu şekilde yapıldı ama o da hep 4 kişilik instance'lar şeklinde yapıldı,
    ve şahsen uzun süre keyif vermedi. Bu 4 kişilik instance yapısı sanki pc'ye çok uygun değil gibi, pc'de mmo'lar genelde open world olur. Konsolun friend invite/instance sistemli ufak online yapısını
    pc'ye de uyarlamışlar, bu da diğer player'lar ile etkileşimi oldukça azaltmış. Gerçek insanlarla etkileşim az olunca da bir yerden sonra PvE farm'a dönüyor oyun, robota bağlıyor.
    Gear tamam diyelim, sadece dz'da rogue olarak 1000+ saat harcanabilir mi bilemiyorum. Başta çok sevdim oyunu, heyecan yarattı yalanım yok. Ama content olsun, hileciler olsun Massive firması oyunu çabuk tükettirdi.
    Bunu neden yazıyorum, hali hazırda oynayanlar için değil. Alacak olan arkadaşlarımız var, içine siniyorsa alsın yoksa boşuna para harcamasınlar diye.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 24 Nisan 2016; 0:20:38 >




  • paylaşılan fotolara bakıyorum herkes dps kasmış..ben mi yanlış yapıyorum..ben firearms daha önemli diye düşünüp 150binde bıraktım dps...firearms 3800...sürekli elit damage elit ptotector critical chance aradım recalibrationda...kötü mü ettim anlamadım
  • haha yok ya. ekran kartı sattırmak için çıkartılan bir oyun. o kadar albenisi yok bence. hep aynı şeyleri yapıyorsun.
  • enesemre kullanıcısına yanıt
    yok ustad dogrusunu yapmissin ben dps kasmadim esit gidiyorum ama 4 striker alinca her isabetli atis dpsi arttiriyor. ben en maksimuma cikinca cektim fotoyu. asil istegim supporttu ama onu ikinci karakterde yapacam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • arkadaşlar böyle bir sorunum var yardım edebilecek var mıdır?
    base of operations'a girip çıkınca içerideki sesler hala gelmeye devam ediyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsız! -- 24 Nisan 2016; 1:05:13 >
  • Hack dz kısmını bitirmiş dz lvl olsun, set olsun her şeyi maxladım ama sağlam sıkıntısız bir dz için log in-out olmaktan artık bıkkınlık verdi. İşin kötü yanı bırakamıyorum da bir alışkanlık yaptı bende ama oda yavaş yavaş kayboluyor. Acaba dz içinde hacke kesin önlem getirinceye kadar (pek sanmıyorum) gta 5 tarzı bir passive mode getirseler hatta onun biraz daha gelişmişi; dzde gerekirse pve kafası ile dolaşmaya bir süre razıyım şu hack kısmen önlenene kadar.

    Grup halinde 10 dk. zevkle dz takılırken biri çıkıyor tek atıyor 4'ümüze sonra tak başka yere teleport çekmiş sonra bu sinirle devam et oyuna hatta dün 1 saat hack açmış 4 lü bir rogue gruba 10 küsür kişi daldık yok abi bana mısın demiyor arkadaşlar. Umarım bu zamana kadar videoya alıp report ettiğimiz oyuncular banlanmıştır buna pek inanmasam da umut ediyoruz. Ayrıca bu gidişle oyunu da bırakamadığımız için sanırım ps4 için alıp ona geçiş yapacağız en azından pc tarafı kadar hacker kaynamıyordur orası.

    Dün başımıza gelen olay kısmen özet olarak budur; bu yapılan ayıptır abartıyorlar gerçekten.






  • Protection from Elites yediğin dmg i azaltmak yerine arttırıyormuş oyunda her şey tersten işliyor
  • Arkadaşlar bir şey soracaktım, ben yetenek olarak ilk yardım, aşırı doz kullanıyorum bildiğiniz gibi bunu bir yere atmak gerekiyor dün birinde gördüm bunu havaya bırakıyor bunu nasıl yaptığını bir türlü çözemedim bilgisi olan varsa söyleye bilir mi
  • İOT kullanıcısına yanıt
    Hangi tuşa koyduysan ona çift basacaksın hızlıca. Mesela overdose Q'da ise hızlıca QQ yapacaksın şırınga gibi enjekte ediyor skilli ayrıca havaya da kabarcıkları kalıyor takımındakilerde faydalanıyor. Heal skillerini hep o şekilde kullanmak lazım. Tabanca olarak kullanınca cover'dan dışarı çıkarıyor damage yiyorsun. Öyle kullanmak daha güvenli

    @Faltuner neden şaşırmadım acaba reddit'te gördüm gülümsedim direk



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MirlivaVII -- 24 Nisan 2016; 10:21:03 >
  • MirlivaVII kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşşekkürler.
  • Haydaaa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun çok güzel en başlarda çok keyif aldık ve sırf bu yüzden 4 arkadaş aynı anda başladık
    Lakin 30 olduktan ve darkzone a girdikten sonra glich beya başka bir şekilde item kasan rogue ler yüzünden oyunu oynayamaz olduk nefes aldırmıyorlar 2-3 düzgün birşey düşürüyoruz salça olup vurup elimizden alıyorlar
    Bir işlerine yarasa onada yanmıyorum ama sırf zevk için oyundan soğutuyorlar
    Bir şekilde güçlenmiş item kasmışsın bari başka oyunculara salça olma.
    Baktın adamın ÇANTASI var vurma işte ona.
    Bu yüzden oyundan soğuduk.
    Ne falconu yapmak için gelişebiliyor nede dark zone da item kasabiliyoruz
    Hiçkimse yardımcı olmuyor oyundan soğuduk
    Yardımcı olabilecek biri varsa çok makbule geçecek
    Ps4 id Babyute
    Selamlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FAlcon Lost u oynamay çalışıyroum çalışıyorum diyorum çünki 167 gear score la hangi gruba girdiysem daha yüklenmeden kick yedim.Bazılarındada görev başında sürekli bir restart sorunu oluyor 3 adıma tıyorsun yüklüyor 3 adıma tıyrosun yüklüyor buda çıldırttı beni.Bİrindede kapı açılmadı.Velhasıl tam 1 saat sadece göreve girmeye çalıştım nafile..

    Sağlam bir GRUBUNUZ yoksa bu oyunda malesef bi hevesle alınan oyunlar çöpüne gider...
  • Birisi şu şerf.... şikayet edebilirmi.Her safe haouse dan çıkışımda vurdu.YEri nere olrusa olsun haritadan anında öldürüyor bu nasıl hiledir Allah belanızı versin..

    Tom Clancy's The Division (2016) [ANA KONU]
  • Donatn kullanıcısına yanıt
    video olmali kardo. fotoyla birsey yapilamaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.