Şimdi Ara

Doğalgaz sayaç olayı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bunu istediğimiz gibi alıp takabiliyor muyuz yoksa firmaya parasını verip onlardanmı alıyoruz?



  • Başka dağıtıcı firmalar nasıl yapıyor bilmiyorum ama bizim bulunduğumuz yerde gaz dağıtıcı firmaya doğalgaz abonesi olduktan sonra, aboneye abonelikle ilgili evraklar veriyorlar. Daha sonra evin içgaz ve kombi bağlantısını hangi yetkili kombi satıcısı yaptıysa, o firma işlemler bittikten sonra (iç gaz tesisatı, kombi bağlantısı, iç gaz proje onayı vb. sonra) abonelik evraklarıyla gaz dağıtıcı firmaya gidip sayacı onlar alıp, montajını ve gaz açtırmak için randevu alıp, gazı ilgili yere veriyorlar.
  • peki teşekkürler, bu arada konu kapanabilir artık. gaz firmasının sitesinde yeterli açıklamalar vardı başka sorunu olan arkadaşlar oraya da bakabilirler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: simo18

    Başka dağıtıcı firmalar nasıl yapıyor bilmiyorum ama bizim bulunduğumuz yerde gaz dağıtıcı firmaya doğalgaz abonesi olduktan sonra, aboneye abonelikle ilgili evraklar veriyorlar. Daha sonra evin içgaz ve kombi bağlantısını hangi yetkili kombi satıcısı yaptıysa, o firma işlemler bittikten sonra (iç gaz tesisatı, kombi bağlantısı, iç gaz proje onayı vb. sonra) abonelik evraklarıyla gaz dağıtıcı firmaya gidip sayacı onlar alıp, montajını ve gaz açtırmak için randevu alıp, gazı ilgili yere veriyorlar.

    +1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.