Şimdi Ara

oyun oynarken ekran sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben İstanbul kıyamet vakti oyununu oynuyorum.Oyunu biraz oynadıktan sonra ekran değişik bir şeyler oluyor.Yardım edebilecek var mı ?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• biz o değişik şeylerin ne olduğunu nerden anlayalım müneccimmi sandın sen bizi kardeş ya konu açarken mantıklı şeyler açın resmini attak bakalım nerden görücez nasıl değişik şeyler oluyormuş akıl var mantık var ya yeter bıktım artık biri der ekran kartım yok var gibi davransın biri der bilgisayarım kapanıyor biraz ayrıntı verin be
    Oyunu biraz oynadıktan sonra ekran değişik bir şeyler oluyor demenle sorunu anlayabilecek vede çözebilecek tek kişi çıkar burdan soyunup resmimi atıcam konu açıyorsanız biraz donanımlı açın sistem özelliklerini yazın sorunu anlatın resim koyun vahiylemi anlayacaz sorunu biz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dorq -- 14 Haziran 2013; 20:41:44 >

• Gördünmü böle işte
  • olası 2 problem var birincisi oyun dosyaları bozuk olabilir oyunu temiz indirip şu anki dosyaları silip kurman ikincisi ise ekran kartının 3d istemcilerinde problem var yada ısınıyorlar önceden bu problem varmıydı bilgisayarın kaç yıllık ekran kartı modelin nedir? vede senden speedfan programını oyun oynarken açıp buraya sıcaklık değerlerini atmanı isteyeceğim tam bu olay olduğundaki sıcaklık değerleri

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.