Şimdi Ara

Büyük Kaçış -- Üçüncü CSB Dizim -- 2.Sezon 14.Bölüm Geldi -- FİNAL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
236
Cevap
52
Favori
15.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba adım Burak.24 yaşındayım ve inşaat mühendisiyim.Annem 5 yaşımdayken , Babam ise 7 yaşımdayken ölmüş.Yüzlerini sadece fotograflardan hatırlıyorum.İkiside genç yaşta trafik kazasında hayatlarını kaybetti.Yetim kaldıgımdan dolayı abim ve ben devletin yetimler için yaptırdıgı yerlerde kalıyordum.O kadar pis insanlarla büyüdükki , İnşaat mühendisi olmama ragmen hiçbir okulun bana ögretemeyecegi şeyler ögrendim.Herşeyi sadece kendi çabalarımla yaptım.Agabeyimi severim.O benim gibi okul okuyamadı.Ben küçükken okuluma her türlü ihtiyacıma para lazımdı.Devlet yardım etmesine ragmen yetmiyordu para.Birinin çalışması lazımdı.Agabeyim o yaşlardan itibaren iş hayatına atılmış benim okumam için elimden geleni yapmıştı.İnşaat Mühendisi oldugumda hayatımızda artık yeni bir sayfa açılmıştı.Kazandıgım para ile çok çabuk kendimizi topladık.Ama o yetimhanedeki olayları Agabeyimle ben hiçbir zaman unutamıyacaktık.Abim evde oturmayı sevmezdi.Ünlü bir iş adamının özel şoförü idi.Mutlu bir şekilde hayatımıza devam ederken herşey o gün degişti.Dünya küçük derler ya işte o gün bu söz tekrar dogrulandı . . .

2.Bölüm - Bakış Açısı

Merhaba adım Caner.30 yaşındayım ve ünlü bir iş adamının şoförüyüm .Küçük yaşlardan beri Burak için elimden geleni yapmayı çalıştım.Yetim olmamız en büyük eksigimizdi.Bir Anne ve Baba olmadan hayata tutunmak çok zordu.Olsun dedim , Kardeşim okusun adam olsun.Gelecegimiz ona baglıydı.Bir şoförün maaşı ile geçinemezdik herhalde.Kardeşim hatırlamaz belki ama ben o günü çok iyi hatırlıyorum.Kadın gibi tacize ugramak ne demek çok iyi hatırlıyorum.Hayatımı mahveden kişileri çok iyi hatırlıyorum.İsimlerini,lakaplarını, yüzlerini hatırlıyorum ve igreniyorum.Rüyalarımda kabuslar görüyorum.ALLAH'ım bu nası birşey diyorum içimden.Kardeşime bakarak gururlanıyorum.Olsun diyorum ben önemli degilim.O daha önemli diyerek kendimi geçiştiriyorum.Mutlu bir şekilde yaşıyorken o gün geldi.Özel şoförlügünü yaptıgım kişi bir arkadaşını evinden almam için beni yolladı.Adam gayet düzgün birine benziyordu.Telefonla sanırım bir arkadaşını aradı ve arkadaşı bunu tanımadıgı için ,beni tanımadınmı ben kertenkele lan, kertenkele kemal dedi.O anda beynim durdu sanki.Arabayı stop ettirdim.Her zaman güvenlik ön safhada oldugu için yanımda ruhsatlı silah taşırdım.Bir anda arabayı durdugum için kertenkele kemal hayırdır oglum yavaş dedi.Arabadan silahı alıp indim.Kemale dogru yaklaştım.Camını yavaş bir şekilde açtı bana bakarak ne oluyor lan dedi.Bende geçmişin intikamı diyerek bagırdım ve üstüne kurşun yagdırdım.Her ateş ettigimde yaptıkları geliyordu aklıma.Bize çektirdikleri neler yaptıgı geliyordu.Haketmişti fakat bundan sonra benim hayatım hiç iyi olmayacaktı . . .

3.Bölüm - İntikam Vakti

Ateş ettigim kişi için bir gram bile suçluluk duygusu yaşamamıştım,aksine sevindim bile denilebilirdi.Kardeşime nası açıklayacaktım bilmiyordum.Telefon kulubesinden polisi arayıp.Birini öldürdügümü , gelip beni almalarını söyledim.10 dakika geçti - geçmedi , polisler geldi.Ellerimi kelepçeledikten sonra.Hiçbirşey söylemememi aksi takdirde mahkemede aleyhime neden olacagını belirttiler.Mahkemede avukat istemedigimi belirttim ve suçumu kabul ettim.Kendi istegimle adam öldürmekten agırlaştırılmış müebbet hapis verdiler.Suçu itiraf ettigimden dolayı 60 yıla indirdiler.Geçmişte yetimhanede kaldıgım için.Hapishane ortamını az-çok tahmin edebiliyordum.Gittigim hapishane ülkenin en iyi ve en korunaklı hapishanesiydi.Hapishaneye girer girmez etrafdakilerin bakışları hiçte iç açıcı degildi.Herhalde benim başım burdada belada diye düşündüm.Kardeşimin halen haberi almamasına şaşırmamıştım.Böyle bir şey yapıcagım onun aklına hiç gelmezdi herhalde.İlk ziyaretçimi kardeşim beklerken şoförlügünü yaptıgım kişi geldi.Nası böyle birşey yaparsın caner , bana bir ton şey söyledi.Böyle birşey yapıcagım kimsenin aklına gelmemişti.Bahçe iznine çıkarken dünyanın ne kadar küçük bir yer oldugunu tekrar anladım.Sinirlerime hakim olmak zorundaydım.Bizi yetimhanede döven lakabı kesik cemal diye biride o hapishanedeydi.Biraz sevinmiştim bu duruma.Çünkü hakettigi yerdeydi.Asıl benim planım başkaydı.Madem geçmişin intikamını alıyorum.Madem bir daha bu hapishaneden çıkamıcam o zaman teker teker hepsini öldürmenin vakti geldi dedim . . .

4.Bölüm - O gün

Kahvaltı yapıyordum televizyonu açıp haberlere bakıyordum.Herşey normal gözüküyordu.İşe gittim.Patronum yanıma geldi.Patronumun yanıma geldigi durumlar çok nadirdir.Yanıma gelip abimin bir olaya karıştıgını söyledi.Patronumda televizyondan görmüş.İşin detayını anlamaya çalıştım.Haber internete hızlı bir şekilde düşmüştü.Abim birini öldürmüştü.Bayılcak gibi oldum.Kim olursa olsun bunu nası yapar diye düşündüm.Öldürdügü kişiyi ögrenince biraz rahatladım gibi.Fakat abimin aldıgı ceza 60 yıl idi.Ertesi gün abimi ziyarete gitmek için hazırlandım.Hapishaneye vardıgımda abimin burada kalamıyacagını anladım.Ben dışarda oldugum halde orda kalmak istememiştim.Fakat o içerdeydi.Onu oradan çıkarmak zorundaydım.Abim yanıma elleri kelepçeli bir şekilde geldi.2-3 dakika hiç konuşmadan yüz yüze baktık.Sonra ona sarıldım.Polislerden dokunmak yok diye uyarı geldi.Konuşmaya ben başladım.Abi dedim nası böyle birşey yaparsın diye sormayacagım.Kendine göre haklı nedenlerin var.Ne çektigimizi çok iyi biliyorum.Böyle yapmanı istemesemde ,senin yerinde ben olsam aynı şeyi yapardım dedim.Abim şimdi ne yapmayı düşünüyorsun dedi.Bende : Seni buradan çıkaracagım fakat biraz zamana ihtiyacım var.Bazı planlar yapmam lazım.Peki bunu nası yapıcaksın dedi.Bende tanıdıgım birinin bu inşaatın detaylı bir şekilde planının oldugunu söyledim . . .

5.Bölüm - Büyük Plan

Abimi ilk gün ziyaret edemememin nedeni buydu.Abimi hangi hapisneye götürdüklerini görünce anında aklıma geldi.Yakın bir dostum bu inşaatın mimarıydı.Herşeyi o detaylı bir şekilde yapmıştı.Hemen onun yanına gittim.Olanları duydugunu söyledi.Abimi oda tanırdı.Böyle birşeyi nasıl yaptıgını sordu.Bende o konulara girmemesini söyledim.Oda anlayışla karşıladı.Hemen ne istedigimi söyledim.Biraz karşı çıksada fazla direttince kabul etti.Planları bana verdi.Eve gidip 1 hafta boyunca planların üstünde çalıştım.Fakat çok detaylıydı.Hepsini aklımda tutmam mümkün degildi.Aklıma bu planları dövme yaptırabilecegim geldi.Planların hepsini vücuduma dövme yaptırdım.Dövmeyi yaptırdım fakat çok belli oluyordu bir harita oldugu.Üstüne farklı bir dövme daha yapınca o sorunu çözmüş oldum.Bir suç işleyip abimin hapishanesine girecektim.Evdeki ruhsatlı silahı alıp.Şehrin en büyük bankasına girdim.Havaya ateş açtım.2-3 dakika sonra polislere gelerek beni yaka - paça gözaltına aldılar.Hızlı bir şekilde mahkemeye götürdüler.Hiçbir şekilde avukat istemedigimi suçu kabul ettigimi söyledim.Abimin hapishanesine girdigim anda.Burda başımı belaya sokmuyacagıma yemin ettim.Hücre arkadaşım Uzun saçlı , hafif şiman ve uzun biriydi.İyi birine benziyordu fakat ne kadar iyi birinede benzetsem insanların içini bilemezdim.Bahçe izni çıktıgında hemen abimi bulmaya çalıştım.Hücre arkadaşım Mustafaya.Caner diye birini aradıgımı söyledim.Onu niye bu kadar aradıgımı sordugunda.O benim Agabeyim dedim.Onun hücre yasagı oldugunu söyledi ama bugün çıkması lazımdı dedi.Onunla yanlız konuşabilecegim bir yer varmı diye sordum.Oda yemekhanedeki ilk baştaki sagdaki odayı söyledi.Abimi yemekhanede gördüm.Beni gördügünü şaşırdı yanıma geldi.Onu odaya soktum oturdu bana baktı sen niye burdasın.Benim kacmama yardım edicektin ama sen içeri girmicektin dedi.Bende bir planımın oldugunu söyledim.Bunu tek başına yapamazdın dedim.Peki o kadar planı nası aklında tutuyorsun dedi.Bende gömlegimi cıkartarak aklımda degil vücudumda dedim . . .

6.Bölüm - Tanışma

Abim buna şaşırmıştı.Plana bakılarak birşey anlıyamıyordu tabi.Bana güvenerek şu anda gitmesi gerektigini, banada kendime dikkat etmem gerektigini hapishanedeki kişileri dikkatlice tanımamı söyledi.Bahçedeyken gruplaşma oldugunu farkettim.Hapishanede kalabalık oldugu için gruplaşma olması normaldi.Fakat bu gruplaşma çeteleşme gibi olmuştu.Biri yanıma gelip istedigim birşey olup olmadıgını sordu.Galiba buranın kaçakcısı bu adamdı.Dışardan birşeye ihtiyacım olursa bu adamdan alabilirdim.Dışarı molası bittiginde hücremdeki arkadaşımla biraz daha tanışmak istedim.Hücredeyken Mustafaya buraya niçin geldigini sordum.Kavgaya karıştıgını ve birini bıçakladıgını söyledi.Ama kendisinin bir suçu olmadıgını yanındaki arkadaşını korumak için yaptıgını söyledi.Açıkcası inanmıştım.Güvenimi kazanmıştı.Peki bıçakladıgın kişi . . Öldü dedi.Oda 30 yıl hapis yemiş.Adına üzüldüm planımdan bahsedicektim fakat biraz daha zaman geçmesini bekledim.Planımın ilk adımını uygulama vakti gelmişti.Bir tornavida lazımdı.Bahçe Molası verildiginde o adamı buldum.Bu arada tanışmış olduk adı tümer miş.Bana Özel bir Tornavida lazım oldugunu söyledim.Oda herşeyin bir karşılıgı vardır dedi.10 Lira verdim.Gülerek burdaki fiyatlar dışardaki fiyatlara benzemez dedi.Bende 50 lira verince tornavidan 1 saate hazır dedi.1 saat sonra tornavidayı getirdi tümer.Artık oda arkadaşımada durumu anlatmak zorundaydım.İnşaat mühendisi oldugumu.Abim için buraya geldigimi istersen benimle beraber gelebilecegini anlattım.Bana ilk başta inanmadı.Yarın görüceksin dedim.1 Gün sonra artık işe koyulma vakti dedim.Bana hücredeyiz ne yapabilirsinki dedi.Elimdeki tornavida ile tuvaletin yerde olan çivilerini söktüm.Tuvaleti kaldırdıgımda aşagıda bir lağım vardı.Mustafaya bakarak işte çıkış biletimiz dedim . . .

7.Bölüm - Detay

Mustafa biraz sevinsede , bana bakarak diyelimki zor bir ihtimal olsada dışarı çıkmayı başardık.Ondan sonra ne yapıcaksın dedi.Hep kaçıcakmısın.Ben bunları düşünme şimdi aşagıya inip plan dogrumu degilmi diye bakmam lazım.Biraz oyalaman lazım dedim.Bana 1 saat içinde gelmem gerektigini söyledi.Sayım oluyormuş.Bende tamam dedim.Delikten aşagıya boru ile indim.Fazla yüksek bir yer olmadıgı için tekrar çıkmam kolaydı.Delikte büyük oldugu için rahatlıkla geçebiliyordum.Aşagıya indikten sonra etrafa baktım 3 Büyük lağım borusu vardı.Aradıgım şey dövmelerimdeki bir geçişti.Dövmelerime dikkatlice baktıgımda oranın fazla uzak olmadıgının fakat ,çok karışık bir yol oldugunu farkettim.Geri dönmeye ve uygun bir zamanda tekrar kontrol etmem gerektigini anladım.İnşaat mühendisi arkadaşımın verdigi planların dogrulugunu kabullenmiş oldum.Planda oldugu gibi 3 tane lagam borusu vardı.Mustafanın 1 saat içinde geri dönmem gerektigini söyledigini hatırladım.Hızlıca koşarak geldigim yoldan geri döndüm.Yukarı baktıgımda mustafanın bana çabuk çabuk sayım oluyor gelmek üzereler dedigini duydum.Mustafa bana elini uzatarak hızlıca yukarı çıktım.Elime tornavidayı aldım ,fakat deligi kapatmak için vaktim kalmamıştı.O sırada görevli gardiyan kapımızın önüne geldi.Diger arkadaşlarına hücremizi açmasını söyledi.Bende deligin önünde durarak gardiyanın görmemesini saglıyakcaktım.Gardiyan bana bakarak arkanda ne var dedi . . .

8.Bölüm - Özel Hücre

Bende hiçbirşey dedim.Bana ellerini göster dedi.Açıkcası şaşırmıştım.Deligi kastediyor zannetmiştim.Ellerim arkamda oldugu için.Elimdekini göstermek zorundaydım.Tornavidayı göstererek bu dedim.Bana jobla çok sert bir şekilde vurdu.Deligi görmemesi için bir bahane uydurmam lazımdı.Hızlıca kendimi hücreden dışarı attım.O sırada kaçtıgmı zannedip diger gardiyanları çagırdı.Bir kaç tane yumruk yedikten sonra beni müdürün odasına götürdüler.Müdür bana bakarak bu hapishaneye geldiginde seni iyi biri zannetmiştim.Nası olsa inşaat mühendisisin degil mi dedi.Çok ciddi bir şekilde : abin katil bunu biliyorsun.Sende onun gibi gaddar birimisin.Hapishanemde her zaman düzen isterim dedi.Bende özel bir nedenimin oldugunu söyledim.Tehdit edildim diye ekledim.Nası yani dedi müdür anlat diye bagırdı.Kesik cemal diye biri var hapishanede duymuşsundur.Oda arkadaşım mustafayı sevmiyormuş.Bana tornavida vererek onu öldürmemi söyledi aksi takdirde benim ölecegimi ekledi.Ne yapacagımı bilemedim dedim.Müdür bana yumruk attı.Ne olursa olsun öldürmeyi affedemem.Ne yazıkki abinin idamınıda göremiceksin.15 gün hücre hapsi veriyorum dedi.Bende abim idam mı edilcek diye sordum.Üzgünüm ne yazıkki öyle.Abin söylemedi demekki, üzülmeni istemedi . . .

9.Bölüm - İlk Kayıp

İşler iyice zora girmişti.Hemen birşeyler yapmalıydım.Abiminde idam edilecegini duyunca elim ayagıma dolaştı.Müdüre bana inanmıyorsanız mustafaya sorun dedim.Mustafayı çagırdılar.Göz işareti yaptım , kötü giden birşeylerin oldugunu anladı.Müdür kesik cemal ile bir sorunun varmış anlat dedi.Mustafa beni kaç kere tehdit etti bir ara beni öldürmeye bile kalktı , biliyorsunuz burda kaç tane olaya karıştı kaç kişiyi öldürdü dedi.Müdür bunu göze alamam dedi.Gardiyanlara seslenerek bunu özel hücreye atın dedi.Her tarafın karanlık oldugu , tek ışık kaynagının yemek koyulan yerin arasından gelen ışık süzmesinin oldugu bir odaydı.15 günün nası geçicegini degilde abimi nası kurtaracagımı düşünüyordum.Fazla yorgun oldugumdan uyumaya karar verdim.Sabah büyük bir gürültüyle kapının hızlı bir şekilde açılmasıyla irkildim resmen.Gelen müdür idi abimin büyük ısrarı sonucu 20 dakikalık bir konuşma izni vermişler bize.Ama bu son konuşmamız olucakmış diyede eklediler.Agabeyimin yanına gittim.Oturur oturmaz abi bana niye söylemedin demeye kalmaz , bana sus dedi.Benim için buraya gelmen bile beni gururlandırdı.Senden hakkını helal etmeni istiyorum.Agabeyim sakın böyle konuşma dedim.İçimdende aslında artık kurtaramayagımı biliyordum.Umutsuzluga kapılmıştım.Bu kadar kolaymı dedim abime.Agabeyim dedim, beni okuttun adam ettin eger yapamassam bile hakkımı helal ediyorum sende et dedi.Oda helal etti.O sırada gardiyanlar görüş bitti diyerek beni hücreme geri götürdüm.Büyük bir hüzün içinde ne yapacagımı bilemedim.1 Hafta zamanın 1 günü geçmiş.6 gün sonra abim idam edilecekti.Geceye kadar düşündüm aklıma hiçbir fikir gelmedi.Bunu hiç akıl edememiştim.Gardiyanın getirdigi yemegi yedikten sonra uyudum.Sabah büyük bir gürültüyle kapı tekrar açıldı.Gelen müdür idi bana üzgün bir şekilde bakarak.Haklıymışsın dedi.Nası yani çıkıyormuyum evet çıkıyorsun ama bilmen gereken birşey var.Nedir dedim.Mustafa öldü dedi . . .

10.Bölüm - Dost Acısı

Ne yapıcagımı bilemedim.Daha 2 gündür tanıdıgım biri benim için kendini fedamı etmişti yani.Anlamakta güçlük çekiyordum.Hücreme geri döndügümde çok düşündüm.Mustafa yoktu artık fakat Agabeyimi kurtarabilecegim bir planım vardı.Hücreye Mustafa sayesinde geri dönmüştüm.Bu arada abimin idamına 5 gün kalmıştı.İşleri biraz daha hızlı şekilde yapmalıydım.Özel hücreden çıkarken müdür bana yeni bir hücre arkadaşımın olucagınıda eklemişti.Fakat yarın gelicekti.O arada delige inmem lazımdı.Mustafa son iyiligi ben gittikten sonra yapmıştı.Deligi kapatmıştı ve çivileri gevşek bırakmıştı , kolayca ellerimle çıkarabilirdim.Mustafayı hiç unutmuyacaktım.Gece oldugunda sessizce gevşek çivileri çıkartıp delige girdim.Bolca zamanım oldugu için tam olarak nerden kaçıcagımızı araştırmam gerekiyordu.Sayımada daha çok vardı.3 Tane lagam borusunun ortasından gitmem gerekiyordu.Plana bakarak yola devam ediyordum.Baya bir ilerledikten sonra bir kapıya vardım.Plana göre bu kapıdan geçtikten sonra ilerdeki merdivenlerden hapishanenin dışına geçen bir lagım kapagı vardı.Arkadaşımın verdigi planın işe yaradıgını tekrar anlayarak geri dönmeye karar verdim.Hızlıca boruya vardım ve yukarı çıktım daha sayım olmamıştı.Sayım olduktan sonra uyuyup dinlendim.Yemek molasında abimle aynı masada oturuyorduk.Yemek bittikten sonra onu boş olan odaya çagırıp.Çok yakında buradan kaçıyoruz dedim.Bahçe izni bittikten sonra hücreme geri döndüm.Arkamı dönük bir şekilde uyuyordum.O ara kapı sesi geldi.Daha arkama dönmeden yeni hücre arkadaşımdır dedim.Onada kaçış planımı anlatmak zorundaydım.Arkamı döndüm.Elini omzuma dokundurarak beni hatırladınmı , ben kesik cemal . . .

11.Bölüm - Kötü İşbirligi

O anda ne yapacagımı bilemedim.Omzuma dokundurdugu elini savurarak ellerini çek üstümden , ne hakla benim hücreme gelirsin dedim.Kesik Cemalin arkasından müdür geldi.Kalacak başka yer olmadıgından benim yanıma göndermişler.Yeni mahkumlarda gelmiş hapishaneye.Müdüre bakarak o mustafayı öldürdü hemen onu hücremden çıkarıcaksın diye bagırdım.Oda sen kime bagırıyorsun lan , burası bir hapishane senin isteklerine göre düzen uydurmayız biz burda.Bu kurallara alışıcaksın.Bir daha bana karşı sesini yükseltirsen bahçe izni göremezsin dedi.İyice işler çıkmaza bindi diye düşündüm.Müdür gittikten sonra kesik cemale bakarak.Nasıl yaptın lan bize , nasıl kıydın o küçücük halimize.Hic mi vicdanın sızlamadı.O zamanlar bizden büyüktün.Yetmiyordu gücümüz.Şimdi işler degişti.Yaşın kaç baya bir yaşlanmışsın dedim.Yaşım 50 dedi sinirli bir şekilde.Bende mustafaya nası kıydın lan cevap ver dedim bagırarak.Bagırma lan bana dedi suratıma vurdu , yere düştüm.Yakalarımdan tutarak şimdi işbirligi yapıcaz küçük cocuk.Bir planın oldugunu duydum , korkma mustafa ilk başta söylemek istemedi , parmaklarını teker teker kırmaya başlayınca demeye kalmaz bir anda tam gözünün ortasına yumruk attım.O ara büyük bir kavga çıktı.Bütüm mahkumlar uyandı.Çok fazla sesden dolayı gardiyanlar geldi adam gibi durun lan dediler.Bir kaç kere sert bir şekilde ikimize birden jobla vurdular.Gardiyanlar bir daha böyle birşey yapıcak olursanız ikinizi birden özel hücreye attırırım orda birbirinizi yersiniz dedi.Gardiyanlar gittikten sonra bir işbirligi yapma zamanım geldi dedim.Burdan çıktıktan sonra kesik cemalin icabına bakarım diye düşündüm.Kesik cemal gülerek dövmende güzelmiş.Merak ediyorumda bu hapishaneden nası kaçıcaksın.Ülkenin en korunaklı hapishanesi burası dedi.İzle diyerek , tuvaletin gevşek çivilerini söktüm.Tuvaleti ittirip işte burdan dedim.Kesik cemal deligi görür görmez inanamıyorum diye bagırdı.Kimsenin duymaması ümidiyle etrafa baktım.Herşey normal gözüküyordu.Kesik cemale bakarak yarın burdan kaçıyoruz dedim . . .

12.Bölüm - Kaçış Zamanı

Biraz dinlenmek için uyudum.Kalktıgımda planda aşagıdaki kapının kilitli oldugunu hatırladım.Bu arada abimin idamına 4 gün kalmıştı.Onada buradan bugün kaçıcagımızı haber vermem gerekiyordu.Bahçe izninde abimi bulup bugün buradan kaçıcagımızı söyledim.O arada yanıma kaçakcı tümer geldi.Tavırları biraz sertdi.Beni bir kenara çekip anlat dedi.Bende neyi diye sordum.Cebinden bıçak çıkarttı bogazıma dayadı anlatıyormusun diye tekrar sordu.Bak çocuk dedi sizin yan hücrede kim kalıyor bilmiyorsun herhalde.Bir planın oldugunu duydum.Burdan kaçıyormuşsun.Caner abinmiş.Dün kesik cemal senin hücrendeyken inanamıyorum diye bagırınca birşeyler çevirdiginiz anladım dedi.Bende tamam kabul ediyorum burdan kaçıcaz dedim.Bogazıma dayadıgı bıçagı indirerek anlat dedi nasıl olcak bu.Ona bugün kaçtıgımızı söylemicektim.İyi biri zannetsemde bu son yaptıgı şey ile tüm güvenimi sarsmıştı.Ben sana haber veririm diye geçiştirdim.Bana bakarak eger bensiz burdan kaçmaya çalışırsan sonun hiç kötü olmaz dedi.Bende bir demir kapıyı açmam gerektigini söyledim.Bu planın bir parçasımı diye sorunca , evet dedim.Bana çok ince fakat uzun bir demir lazım dedim ve tabiki bir çekic lazım oldugunu söyledim.1 saat içerisinde getirdi.Eskiden malzemelerin arasında kalan artanlardan getirmiş.Lagımdaki kapının eski olmasıda bir avantajdı.Şimdi tek sorun abimi kendi hücreme getirmek ve kimse görmeden kaçmak olucaktı.Çogu kişi bahçe arasındayken .Abimle beraber hücreye geldim.Kesik cemal hücremde olmasaydı onsuz kaçıcaktık fakat hücremdeydi.Böyle bir fırsatı asla kaçırmazdı.Yatak örtüsünü hücrenin demirliklerine asarak içerinin görünmemesini sagladık.Gevşek çivileri çıkartıp hadi aşagıya iniyoruz dedim.İlk kesik cemal indi.Aşagıdayken yukarı bana bakarak pis pis sırıttı.Ardından abim ellerimden tuttu çok saol eger bir aksilik çıkarsa yinede saol dedi.Bende zamanımız azalıyor birazdan bahçe izni biticek dedim.Ardından abim indi.Aşagıdan bana bakarak hadi sende gel dedi.Tam aşagıya inecekken kaçakcı tümer hücreme geldi.Sinirli bir şekilde bana bakıyordu.Bir anda bagırmaya başladı KAÇIYORLAR , KAÇIYORLAR . . .

13.Bölüm - Aksilik

Ne yapacagımı bilemedim.Aşagıya, abime bakarak geri gelin çabuk dedim.Abim hızlıca yukarı çıktı fakat kesik cemal gelmedi.Bana bakarak ne oldu dedi.Bende çabuk gel yoksa yakalancaz dedim.Hızlıca yukarı çıktı.Tuvaleti yerine çekip , gevşek çivileri taktım.Tam kaçakcı tümer ile büyük bir kavga çıkacaktıki gardiyanlar geldi.Bize kaçıyorlar diye bir ses duyduklarını söyledi.O ara tümer şarkı söyledigini ve biraz sesiniz yüksek çıktıgı belirtti.Gardiyanlardan biri tümerin kafasından tutarak yere yapıştırdı.Burnu kanadı.Gardiyan sen bizimle dalgamı geçiyorsun , aklınımı kaçırdın dedi.Bir daha böyle birşey yaparsan sonuçlarına katlanırsın dedi.Bu arada bahçe izninin bittigini söyledi bagırarak hadi hücrelerinize dönün dedi.Gardiyanlar gittikten sonra kaçakcı tümersiz burdan kaçamıcagımızı anladım.Diline hakim olamıyordu.Zor da olsa bu durumdan kurtarmıştık kendimizi.Detaylı bir plan yapmak zorundaydım.Kusursuz olmalıydı.Başka hata olursa herşey boşu boşuna gidicekti.Kaçıcak kişiler arasına Tümerde eklenmişti.Yarın 4 kişi olarak kaçıcaktık.Sabah kalktım kesik cemale bugün kesin kaçıcagımızı söyledim.Bahçe izninde abime özür diliyerek böyle küçük aksilikler oldugunu , fakat fazla büyütmemek gerektigi , ve bugün kaçıcagımızı söyledim.Ardından kaçakcı tümerin yanına giderek bugün kaçıcagımızı tekrarladım.Bahçe arası bitmeden fazla mahkumun olmadıgı bir ortamda 4'ümüz hücremde toplandık.Yatak çarşafını demirliklere astıktan sonra ,tuvalet deligini ittirdim ve çivileri çıkarttım.Tümerin verdigi malzemleri aldıktan sonra hızlı bir şekilde aşagıya indik.Bir daha geriye dönme şansımızda yoktu.Çünkü bahçe izni bittikten sonra bir kaç dakika içinde otomatik olarak hücre kapıları kapanıyordu.Planıma bakarak bu yoldan dedim.Hızlıca koşarak kapının oldugu yere geldik.Kesik cemal ve tümer heyecanlıydı.Ama abim öyle degildi.Galiba işledigi suçun pişmanlıgı vardı.İnce fakat uzun demiri kilide soktum.Çekiçle sert bir şekilde vurdum.İlk denememde kapı açıldı.İlerde bir merdiven vardı.Gerçekten arkadaşımın verdigi planlar dogruydu.Hızlıca merdivenlerin yanına gittim.Merdivenlerden yukarı çıktım fakat lagım kapagı açılmıyordu ve için kötü tarafı kapaklardan ışık gelmiyordu.Sanki üstünde birşey varmış gibiydi.Elimi deliklerden içeri soktum ne var diye.Ve avuçladım elime toprak geldi.Kaçakcı tümer bana bakarak bu ne dedi.Bende burdan kaçamıyoruz kapagın üzerini toprak ile doldurmuşlar dedim . . .

14.Bölüm - Bir Düşman Daha - SEZON FİNALİ

Kesik Cemal ne demek kaçamıyoruz dedi.Sen bizimle dalgamı geçiyorsun diyerek cebinden bıçak çıkardı.Bana savurmaya başladı.Abim bir anda kesik cemalin üstüne atladı.Bıcagını zorlayarak elinden aldı ve bir kenara fırlattı.3 kere suratına vurarak kendisine gelmesini söyledi.Kardeşim senin şerefsizliklerine ragmen sana yardım ediyor senin yaptıgına bak.Seni dua et öldürmüyorum dedi.Onlar konuşurken bende bu arada başka bir çıkış yolu arıyordum.Hücrelerde kapanmıştı belki hızlıca gitsek bir bahane uydurabilirim diye düşündüm.Etrafı kontrol ettikten sonra başka bir çıkış yolu olmadıgını anladım.Bagırarak geri dönüyoruz dedim.Abim bana bakarak nasıl diye cevap verdi.Belkide şu anda sayım oluyor dedi.Hızlıca geldigimiz yerden geri döndük.Hızlıca borudan hücreme çıktım.O arada alarm çalmaya başladı.Kaçan var kaçan var diye.Bir anda irkildim gören felanmı vardı diye.Çarşafı indirdim.O sıra gardiyan geldi bize bakarak dördümüzün niye bir hücrede oldugunu sordu.Kuralları bilmiyormusunuz diye bagırdı.Diye gardiyan arkadaşlarına seslenerek hepsi burda dedi.Ama ben ile kesik cemal hücremizde oldugumuz için suçlu olarak abim ve kaçakcı tümer gözüküyordu.Gardiyanlar abim ve kaçakcı tümeri götürdüler.Gardiyan siz dördünüz bu ara çok birlikte geziyorsunuz dedi.Çeteleşme duymayayım diye tehdit etti.Gardiyan gittikten sonra.Kesik cemalde bana bakarak sırıttı.Bende seninle sonra görüşcez dedim.Sonra uyudum ve sabah kalktım.Abimin idamına 3 gün kalmıştı.Zaman su gibi akıp gidiyordu.Buda beni daha tedirgin ediyordu.Bahçe molasında abimin yanına gittim ne yaptılar size diye.Bizde dalgın oldugumuzu söyledik.Ceza olarak arka tarafta taşınacak bir kaç eşya varmış onları taşıttırdılar.Abime bakarak burdan yakın zamanda tekrar kaçıcagımızı söyledim.Oda yeter diye bagırdı.Olmuyor işte burak , buraya kadar gelmen bile beni gururlandırdı.Bir ADAM yetiştirmişim o bile yeter dedi.Bende sakın öyle söyleme diye bagırdım.Sus sakın konuşma dedim.Asla öyle birşey olmucak diye tekrarladım.Zamanım azalıyordu farkındaydım.Aşagıdaki lagımları daha dikkatli bir şekilde incelemem gerekiyordu.Arkadaşımın planı bu toprakı işin içine katmamıştı.Bu arada uzun zamandır karımıda görmüyordum.Ne yapıyordu acaba.Tatilde oldugu için ona hiçbirşey anlatmamıştım.Hapishanede oldugumu ögrenseydi herhalde beni boşardı.Söylememek en iyisiydi.Kızımıda özlemiştim.Tek çocuk sahibiydim.Aramaya karar verdim.Bahçedeki telefonlardan karımı aradım.Telefonu açtı.Alo ezgi senmisin nasılsın diye sordum.Telefondan bir erkek sesi geldi.Yanlış aradıgımı düşündüm.Tam kapatıyordum , Burak beni hatırladınmı , ben kertenkele kemal dedi . . .

2.Sezon Fragmanı

15.Bölüm - Aile Korkusu [2.Sezon 1.Bölüm]

Anlamadım , kertenkele kemal mi diye sordum.Evet ne oldu çok mu şaşırdın dedi.O anda ne yapıcagımı bilemedim.Sanki beynim sulandı gibi oldu.Eger onlara birşey yaparsan demeye kalmaz sözümü keserek merak etme fazla canlarını acıtmadım dedi.Bende seni şerefsiz diye bagırdım.Eger onların kılına zarar gelirse sana bu dünyayı dar ederim dedim.Hem sen ölmemişmiydin nasıl benimle konuşuyorsun diye sordum.Abimin anlattıgına göre arabadaki senmişsin üstüne kurşun yagdırmış dedim.Sinirden bayılcak gibi oldum.Karım eve bugün dönmüş bu fırsatı degelendirdigini söyledi.Evet dedi abin üstüme kurşun yagdırdı o gün şans eseri esrar pazarlama işine gidiyordum.Kendimi saglama almak için çelik yelek takmıştım dedi.Bende bagırarak burdan çıkınca abimin yapamadıgı ben yapıp kafana kurşun sıkıcam dedim.O ara hemen abimi buldum.Kertenkele kemalin aradıgını , ölmedigi şu anda benim ailemin yanında oldugunu söyledim.Bu arada şoförlügünü yaptıgı kişinin ne iş yaptıgı sordugumda.Bilmedigini söyledi.Bu kadar zamandır boşu boşunamı hapis yatıyoruz biz dedi.Ona kertenkele kemali neresinden vurdugunu sordugumda gögsünden dedi.O an tekrar anladım dogru oldugunu.Ailemde tehlikedeydi.Abim ya o ölmediyse mezardaki kim dedi.Bende bilmiyorum ama bir şekilde seni içeri attırmayı başarmış.Şimdi asıl sorun sen boşu boşuna idam edilebilirsin dedim.Bahçe izni bittikten sonra hücreme geri döndüm.Kesik cemale hemen çarşafı demirlere asmasını söyledim.Hızlı bir şekilde aşagıya indim.Planıma bakarak daha detaylı bir araştırma yapmam gerekiyordu.Ortadaki lagımdan gittim.Kapıya vardım.Kapıya vardıktan sonra gidebilecegim kadar koştum.En son kapaga uzaktan baktıgımda artık bu son şansım diye düşündüm.Yavaş adımlarla kapaga dogru yaklaştım.Yukarı baktıgımda evet bu bir çıkış yoluydu.ALLAH'a şükürler olsun diyip merdivenlerden yukarı çıktım.Kapagı biraz zorladım , Etrafa baktım hapishaneden 100 metre ilerde bir kapaktı burası.Kaçış biletimizdi bizim.Hemen geldigim yoldan geri döndüm.Kapıyı geçtim.Hızlıca borudan hücreme dogru tırmandım.Sayıma daha çok vardı.Bu sefer çok hızlı gelmiştim.Kesik cemal ne oldugunu sordu.Bende topraklı olan kapagın baya bir ilerisinde başka bir kapak oldugunu direk olarak hapishanenin dışına çıktıgını ve yarın burdan kesin kaçıcagımızı söyledim . . .

16.Bölüm - Büyük Kaçış [2.Sezon 2.Bölüm]

Evet yarın kaçıyorduk.Ailemi çok özlemiştim.Akşam çok düşündüm , ya onlara birşey yaptıysa , ya onlara zarar verdiyse.Ya karımın,kızımın namusuyla oynadıysa.Ailemle yaşadıklarım o gece film şeridi gibi gözlerimin önüne geldi.Onları kaybetmeyi düşünemiyordum.Yüregim acıyordu.İçerde olup birşey yapamamak çok kötüydü.Mustafa içinde ayrı üzülüyordum.Onunda hayalleri vardı belki , karısı vardı yada bir çocuk sahibi olucaktı.Bunları düşüne düşüne uykuya dalmışım.Sabah kalktıgımda o büyük gün bugündü.Abimi , kaçakcı tümeri , kesik cemali bahçede toplayarak bu gün kesin kaçıcagımızı söyledim.Abim ve kaçakcı tümer orası toprak dolu bir daha kendimizi riske atmayalım dedi.Abim beni bir kenara çekerek eminmisin diye sordu.Bende abi dün gece istersem kendim bile kaçabilirdim diye yüzünü güldürmeyi başardım.Gözleri bir anda doldu gibi oldu.Bu hem suçsuzlugun ve eski özgürlügün bir nedeni idi.Fazla detay yoktu.Sadece tek kural bahçe izni bitmeden benim hücremde toplanıp en hızlı şekilde dedigim kapaga ulaşmaktı.Bunları anlatırken ilerden bana gardiyanın pis pis baktıgını gördüm.Birşeylerden mi şüphelenmişti acaba.Herkeze aşagıya ilk başta abimin , sonra kesik cemalin , sonra kaçakcı tümerin ve en son benim inecegimi söyledim.Bu tür detayları konuşmam gerekiyordu.Hızlı bir şekilde ben gelmeden giderlerse yolu karıştırabilirlerdi.Zaten hücreler kapandıktan sonra fazla vaktimiz olmucaktı.Herkeze hadi şimdi gidiyoruz dedim.Hızlı adımlarla hücreme yürümeye başladık.Beraber takılmamız nedeniyle gardiyan pis pis halen bize bakıyordu.Hızlıca hücreme vardık.Etrafa bir göz gezdirdikten sonra çarşafla demirlikleri kapattım.Abim aşagıya indi , ardından kesik cemal ve onun ardından kaçakcı tümer aşagıya indi.Artık son olarak ben kalmıştım ayagımı deligin içine attım.Tam aşagıya iniyordumki hücremin kapısı açıldı, gelen gardiyan idi.Bana bakarak bir yeremi gidiyorsun çocuk diye bagırdı . . .

17.Bölüm - Gardiyanda Düşman [2.Sezon 3.Bölüm]

O anda arka tarafından silahını çıkartıp bana dogrulttu.Bana bakarak çok şüphelenmiştim zaten sizden , delige bakarak demek burdan kaçıcaktınız dedi.Aşagıdan abim bagırdı hadisene burak diye.Tam cevap vericekken gardiyan bana bakarak susmamı belirten işareti yaptı.O sırada gardiyan arkasını dönerek diger gardiyanlara haber vermek için bagırmaya başladı.Bende bunu fırsat bilip arkasından kafasına dogru çok sert bir şekilde yumruk attım.Hücremden dışarı baktıgımda 5 tane gardiyanın hücreme dogru geldigini gördüm.Delikten hızlı bir şekilde aşagıya indim.Abim ne oldu bir sorunmu var dedi.Bende gardiyanın deligi gördügünü ve şu anda hücreme 5 tane gardiyan geldigini söyledim.O zaman neyi bekliyoruz hızlıca kaçalım dedim.Kaçakcı tümer ve kesik cemalde şimdi başımız çok büyük belada kesin yakalanıcaz dedi.Arkasından yumruk attıgım gardiyanda delikten bize bakarak silahı dogrulttugunu farkettim.KAÇIN diye bagırmaya başladım.Hızlı adımlarla giderken bir el silah sesi duydum.En önde ben oldugum için arkama bakmaya korktum ya abim vurulduysa diye.Arkama baktım.Kaçakcı tümer vurulmuştu.Kesik cemal onu bırakmamız lazım dedi.Kaçakcı tümerde lütfen diye bagırdı yardım edin dedi.Açıkcası acıdım.Abiminde yardımıyla kaçakcı tümerin kollarını omzumuza alarak hızlıca ortadaki lagımdan kapıya ulaştık.Koşmaya devam ederken arkamdan kaçma burak kaçma diye sesler duydum.Gardiyanlar geliyordu.3 Tane lagım oldugu için ne taraftan gidicegimizi bulmaları biraz zordu.En son lagım kapagına ulaştık.İlk kesik cemal çıktı.Gardiyan sesleri gittikçe artıyordu.Sanırım kapıyıda bulmuşlardı.Artık bizi bulmaları an meselesiydi.Ardından abim çıktı.Ve onun ardından ben çıktım.Kaçakcı tümer merdivenlerden çıkabilirdi.Aşagıya baktıgımda ilerden gardiyanın geldigini gördüm.Kaçakcı tümere hadi biraz daha çabuk dedim.Ve ellerinden tuttum en son basamaga gelicekken gardiyan ateş etti ve kaçakcı tümer ayagından vurularak aşagıya düştü.Yaralı oldugu halde yukarı çıkmaya çalışıyordu.Bir silah sesi daha duyuldu.Aşagıya baktıgımda kaçakcı tümerin yaşadıgını fakat yürüyecek halinin kalmadıgını farkettim.Artık onuda kurtaramazdım.Diger gardiyanların sesleride geliyordu.Kapagı kapattım abim hadi gidelim dedi.Kapagın deliklerinden bakmaya devam ediyordum gardiyan kaçakcı tümere dogru yaklaştı.Silahı omzuna dayadı ve ateş etti.Bu kaçtıgınız için dedi.Ardından silahı kafasına dayıyarak buda işbirligi yaptıgınız için diyerek kaçakcı tümerin hayatına son verdi.Diger gardiyan arkadaşlarıda yanına geldi ve onlara bundan kimseye söz etmiceksiniz dedi.Diger gardiyanlara eger kaçanları bulursanız onların sonuda kaçakcı tümer gibi olucak dedi . . .

18.Bölüm - Tesadüf [2.Sezon 4.Bölüm]

Evet hapishaneden kaçmayı başarmıştık.Kaçakcı tümerin ölmesi biraz beni üzmüştü.O olmasaydım malzemeleri bulamazdım ve aşagıdaki kapıyı açamazdım diye içimden geçiriyordum.Hızlı bir şekilde kapagın yanından ayrıldıl.Üç kişi olarak koşuyorduk fakat nereye koştugumuzu bilmiyorduk.Devamlı koşuyorduk.Bir yerde durduk ve biraz dinlenmeye çalıştık.Kesik cemal ben ayrılıyorum dedi.Gitmeden önce yakasından tutarak senle daha işimiz bitmedi dedim.Sonra gülerek yanımdan uzaklaştı.Saklanıcak bir yer bulmamız gerekiyordu , en azından geceyi atlatmamız lazımdı abime eve gidelim dedim.Oda kertenkele kemal tuzak kurmuş olmasın dedi.Bende kaçtıgımızı bilmiyordur.Bir anda gidersek belki kıskıvrak yakalarız dedim.Oda evin çok uzakta senin , biz gidene kadar sabah olur.Zaten şu anda kaçtıgımız televizyona bile çıkmıştır her tarafta aranıyoruzdur dedi.Gittigimizde belkide evde polisler bizi bekliyor olurlar dedi.Çok koştugumuzdan dolayı susamıştık.Açlıkta başlamıştı.Devletin kurdugu musluklardan su içtik.Açlıgı yatıştırmak için bir evin bodrumuna girip geceyi burda geçirme kararı aldık.Uykuya dalmadan, abim bana kaç kere teşekkür ettigini sayamadım.Sabah uyandıgımda yanımda abim yoktu.Biraz korkmuştum nereye gitmişti acaba.Bodrumdan tam çıkıcakken abim geldi.Elinde bir torba vardı sanırım yemek getirmişti.Abi çalmadın degil mi diye sormadan saçmalama dedi.Üst katta yaşlı bir kadın var.Zor durumda oldugumuzu ve çok acıktıgımızı söyledim.Oda biraz yemek gönderdi dedi.Yaşlı kadının yaptıgı yemekler güzeldi.Enerjimi toplamıştım.Artık eve gitme vakti gelmişti.Her tarafta aranıyorduk , dikkat çekmemek gerekiyordu.Mahkum kıyafetleri oldugu için daha dikkat çekiyorduk kıyafetleri degiştirmek gerekiyordu.Yaşlı teyze aklımıza geldi ondan kıfafet isteyebilirdik fakat bize göre kıyafeti varmıydı orası biraz şans işiydi.Yukarı kata beraber çıktık.Abimin yaşlı dedigi kadın 60 yaşlarındaydı.Kıyafet istedigimizi söyledik.Tabiki oglum , üstünüzde çok pislenmiş eviniz yokmu sizin dedi.Bende evimizin uzak oldugunu söyledim.Abimi bir odaya çekerek hiç şüphelenmiyormusun dedim , bu kadın bu kıyafetleri niye saklıyor , daha dogrusu kimin bunlar diye.Sorduk teyzeye kimin bu diye mustafamın dedi.Yakında çıkıcak oglum hapishaneden . . .

19.Bölüm - Büyük Acı [2.Sezon 5.Bölüm]

Gözlerim doldu bir anda hangi hapishane dedim teyze.Hiç ziyaretine gittinmi dedim.Tabiki gittim oglum , en son gittigimde mustafa bir daha gelmememi söyledi üzülmemi istemiyormuş.Hapishanenin ismini söylediginde bizim hapishaneydi.İnanamıyordum gözlerim doldu aglamaya başladım.Teyze niye aglıyorsun dedi.Bende benim hiç annem olmadıki teyze dedim sana bir sarılabilirmiyim dedim ve sarıldım.Oda sanki ogluna sarılıyordu.O kadar şevkatle sarılıyorduki , oglunu o kadar çok özlemiştiki.Öldügünü nasıl söylüyecektim şimdi.Abim beni bir kenara çekerek bu kadar tesadüf olabilirmi sence dedi.Teyzeye resmi varmı diye sordum.Tabi var oglum dur getireyim dedi.Teyze içeri gidip resmi ararken aglamaya devam ettim eger oysa kesik cemale dünyayı dar ederdim.Teyze resmi getirdi, elime arkası dönük bir şekilde koydu.Resmi çevirmeye korktum açıkcası.Mustafa olmasaydı şu gün abim idam edilirdi.Resmi çevirmez olaydım dedim.Mustafaydı sanki dünya başıma yıkıldı.Aglamaya devam ediyordum.Moralim çok bozulmuştu.Teyzeye inşallah ogluna kavuşursun dedim.ALLAH'a emanet ol teyze dedim.Yemek ve kıyafetler içinde sagol dedim.Abim halen inanamıyordu onunda gözleri dolmuştu bana bakarak bunların hesabını tek tek sorucaz burak dedi.Şimdi evine gidiyoruz herşeyi beraber çözücez dedi.Evin kapısından tam çıkıcakken teyzeye lavaboya gitmem gerektigini söyledim oda tabi oglum dedi.Abim teyzeyle konuşurken çaktırmadan oturma odasına gidip televizyonu açtım.Açar açmaz haberlerde gördüm kendimi.Teyze o arada seslendi oglum bulamadınmı lavaboyu diye televizyonu kapattıktan sonra buldum buldum teyze dedim.Teyze ile vedalaştıkten sonra dış kapının önüne geldik.Tam çıkıcakken sokaktan polis arabası geçti.Her tarafta aranıyorduk.Teyzede televizyonlarda bizi görürse ne kadar iyi davransada bir anda fikri degişip bizi ihbar edebilirdi.Görünmeden dışarı çıktık.Rahat davranmaya çalışıyorduk.1 saatlik yoldan sonra evin önüne vardık.Dışarıda polis arabaları ve ambulanslar vardı.İyice tedirgin olmuştum.Kötü birşeymi olmuştu acaba.Kertenkele kemalin dedikleri geliyordu aklıma.Merak etme canlarını fazla acıtmadım diyordu.Gidipte soramazdım yakalanabilirdik.Evim baya bir lüks ve büyük oldugu için arka kapısıda bulunuyordu.Arka tarafta polis ve ambulans yoktu.Yavaş adımlara evin arka tarafına vardım.Yedek anahtarları paspasın alt tarafından aldım ve kapıyı açtım.Eve polis daha girmemişti , oturma odasına dogru yürüdüm karımın kafasının kesik bir şekilde masanın üstünde durdugunu gördüm . . .

20.Bölüm - Bir Not [2.Sezon 6.Bölüm]

Gözlerim gidiyor gibi oldu , o kadar çok kan vardıki kusmamak için kendimi zor tuttum.Nası bir belaya bulamıştık biz.Karımın vücudu yerde duruyordu.Ona 1 dakikalıgına baktım intikamını alıcam diye yemin ettim.Masanın üstünde notda vardı onu aldım.O sırada zil çaldı.Açın polis diye hemen dışarı çıkmamız gerekiyordu.Karımdan ölse bile ayrılmak istemiyordum.Abim beni teselli etmeye çalışıyordu.Hadi gitmeliyiz dedi.Ben sanki sersemlemiş haldeydim kagıttaki nota bile bakamadan cebime koymuştum.Polis on saniye içinde kapıyı açmazsanız kapıyı kırıcaz hanımefendi dedi.Evde oldugumuzdan haberleri yoktu.Karıma bakmaya devam ediyordum , bu sırada polis on'dan geriye saymaya başladı.Abim dayanamayıp bana çok sert bir şekilde tokat attı.Sanki bir anda kendime geldim.Arka kapıdan dışarı çıkıcakken sag taraftan polis arabasının geldigini farkettim.Arkama baktıgımda polisin kapıyı kırdıgını gördüm.Açar açmaz silahını çıkarttı durun diye bagırdı ve ateş etmeye başladı.Şans eseri mermilerden sıyrılmıştık.Sol taraftan giderek çitlerden atladık ve dışarıya çıktık.Hızlı bir şekilde koşmaya başladık.Sokak ortasından koşarkenen bir anda sag taraftaki sokaktan bir araba önümüze çıktı ve son anda kıl payı çarpmaktan kurtulduk.Hızlı bir şekilde koşuyordu fakat enerjimiz gitgide tükeniyordu bu arada ilerden 2 tane polis arabasının geldigini gördüm.Büyük bir ihtimal bizi kapana kıstırmaya çalışıyorlardı.Gerçekten çok ciddi olaylar geçirmiştik son günlerde karımın , mustafanın , geçmişin intikamını alıcaktım.Ya kızım ona ne olmuştu acaba.Not'da onunla alakalı şeyler vardır diye düşündüm.Fakat şimdilik ona bakmaya vaktim yoktu.Abime baktıgımda oda yorulmuştu.Koşa koşa ara sokaklara daldık.Polislere izimizi kaybettirdigimizi düşündük.Etrafa dikkatlice baktıktan sonra güvenli bir yerde oturma kararı aldık.Artık koşmayı bırak , yürüyecek halimiz kalmamıştı.En yakın evin en alt katında günü geçirmeye karar verdik.Abimle beraber yere duvara sırtımızı yaslayarak uzandık.Abim bana bakarak üzülme dedi bunları teker teker sorucaz.Abi nasıl dedim.Teker teker hepsini hapse yollucaz dedi.Bende ben ondan bahsetmiyorum dedim.Bir insan nası bu kadar gaddar olabilir.Nası böyle şeyler yapabilir anlıyamıyorum dedim.O sırada not aklıma geldi.Notu cebimden çıkarıp bakmaya korkuyordum.Ama kızımla alakalı belki onu nasıl bulabilecegimle alakalı birşey yazıyor olabilirdi.Belkide kertenkele kemalin tek derdi bendim.Kızımla kendimi takas yapabilirdim.Kagıdı yavaş yavaş açtım ve tekrar dünyam başıma yıkıldı . . .

21.Bölüm - Kötü Haber [2.Sezon 7.Bölüm]

Herşey üst üste geliyordu.Kagıtda öyle şeyler yazıyorduki yarısına gelmeden daha fazla okuyamıcaktım.Abim kagıdı elimden aldı ve okumaya başladı.Burak bundan böyle etrafımda dolaşmıyacaksın karına yaptıklarım sadece bir uyarıydı.Kızın şu anda elimde.Eger beni takip etmeyi bırakırsan o iyi olur yoksa bu sefer daha degişik şeyler yaparım.Şu anda şu yazıyı okuyorsan kızının tadına bakıyorumdur dedi ve abim okumayı kesti.Daha neler yazmıştı kimbilir ama bu kadar şeyin üstüne daha fazla okuyamazdı.Abim beni teselli etmeye çalışıyordu.Oda çok üzülmüştü.Git gide kafayı yemeye başlıyordum.Psikolojim bozulmuştu.Kertenkele kemali bulmamız gerekiyordu.Ondan intikam almamız.Fakat bu kadar şey yapmış olsada onu öldüremezdim.Ben böyle bir insan degildim.Kendime hakim olmam gerekiyordu.Hapishaneye girerse eger zaten gerekli cezayı orda verirlerdi.Kertenkele kemali bulmamın tek yolu telefon numarası ile onun izini takip etmemdi.Notu fazla okumasam bile sag alttaki telefon numarası gözüme çarpmıştı.Fakat telefonum yanımda olmadıgı için arıyamıyordum.Paramızda yoktu.Aklıma inşaat mühendisi arkadaşım geldi.Onun bize yardımı dokunabilecegini düşündüm.Bir ara laf arasındayken polis arkadaşı oldugunu söyledigini hatırlıyordum.Polis olması biraz tedirgin ediyordu fakat arkadaşıma güveniyordum.Bizi ele vermezdi.Zaten kaçtıgımızı büyük bir ihtimal ögrenmiştir diye düşündüm.Bodrum kattan dışarı çıktıgımızda etrafın sakin oldugunu ve geç saat oldugunu farkettik.Şu anda arkadaşımın yanına gitmek için en iyi zamandı.Zaten evi fazla uzak degildi.Polislere dikkat edecek şekilde yavaş adımlarla evine vardık.Evde oldugu belliydi ışıkları açıktı.Kapıyı çaldık.Bizi gördügüne şaşırmışdı ne arıyorsun burak burda dedi.Her tarafta seni arıyorlar.Polisler buraya gelip seni sordu dedi.Bende abimin suçsuz oldugunu ve yardımına ihtiyacımız oldugunu söyledim.Bizi eve aldı acıktıgımızı yemek yedikten sonra konuşmaya başlıcagımızı söyledim.Yemek yerken televizyonda açıktı.Televizyonlarda benim , abimin ve kesik cemalin resimlerilerini gösteriyorlardı ve bu kişileri görürseniz hemen polise ihbar ediniz diye uyarı
    yapıyorlardı.Yemegimizi yiyip televizyon izlerken bir anda abim bagırdı OLAMAZ , OLAMAZ . . .

22.Bölüm - Detaylı Tuzak [2.Sezon 8.Bölüm]

Ne oldu abi dedim.Hemen televizyona bak dedi.Gardiyan konuşma yapıyordu.Bir şok da o zaman geçirdim.Abimin niye öyle bagırdıgını anlamıştım.Televizyonda hapishanedeki gardiyanın konuşma yaptıgını gördüm.Konuşmasında üzgünüz şehrin en güvenilir hapishanesinden 4 mahkum olarak kaçmaya çalıştılar.Akıllı kardeş nasıl olduysa üç kişiyi kaçırmayı başardı.Fakat kaçmaya çalışırken arkalarında ben vardım ve kardeşi silahlıydı.Zaman kazanmak için kaçakcı tümeri vurdu ve oracıkta adamın hayatına son verdi.Belkide o adamın da hayalleri vardı derken inşaat mühendisi arkadaşım televizyonu kapattı.Bu dogrumu dedi.Hayır dedim onu o gardiyan vurdu gözlerimizle gördük.İnşaat mühendisi arkadaşım evimden defolun dedi.Bende dur dedim abimin öldürdügü zannettigin kişi ölmedi diyince evinden kovmaktan vazgeçti.Nasıl ölmedi dedi.Uzun hikaye fakat onunla konuştum karımın kafasını kesti anlıyormusun diye bagırdım.Biz buraya niye geldik zannediyorsun , senden yardım istemek için senin yaptıgına bak.Hiç mi bana güvenmiyorsun dedim.Yıllar boyunca seninle beraber çalıştık.Niye yalan söylüyeyim sana dedim.Abime bakarak kalk gidiyoruz abi , anlaşılan bu bize yardım etmicek dedim.Kapıya dogru yöneldik.İnşaat mühendisi arkadaşım elimden tutarak hiçbiryere gitmiyorsun.Kusura bakma ben sana hep güvendim , olayları televizyondan takip ediyorum bir an o kadar çok olay olduki suçlu oldugunu zannettim dedi.Bende bir polis arkadaşın oldugunu söylemiştin bir telefon numarasının yerini tespit etmemiz gerekiyor dedim.Ayarlarım dedi siz telefonu verin yeter.Şu anda yapabilirmisin diye sordum sabah yaparız dedi bende şimdi dedim.Telefonla aradı arkadaşını bir numaranın nerden sinyal gönderdigini bilmek istedigini söyledi.Hoparlörden konuştugu için rahatlıkla duyabiliyorduk.Arkadaşı bunun yasal olmadıgını söyledi.İnşaat mühendisi arkadaşımda senden hayatımda ilk defa birşey istiyorum yasal olup olmaması beni ilgilendirmiyor diye bagırdı.Polis arkadaşı aralarındaki dostlugun bitmemesi için bir kereligine masus yapacagını söyledi fakat şu anda birinin onu araması lazımki sinyal alayım dedi.Ben ararım dedim.Numarayı çevirdim ve aradım.Telefonu açar açmaz şerefsiz karıma yaptıklarının hesabını vericeksin dedim.Oda haberi aldın demekki , eskisi gibi birlik olduk artık dahada güçlüyüm ama görüyorumki sen akıllanmamışsın dedi.O sırada inşaat mühendisi arkadaşım bana işaret yaptı , polis sinyalin nereden geldigini bulmuş.Bende ne birligi ne saçmalıyorsun sen dedim.Oda notun tamamını okumadın sanırım dedi ve telefonu kapattı.Kızımın nasıl oldugunu bile soramamıştım.Hemen verdigi kagıdı açtım ve içimden okumaya başladım.Abimin kaldıgı yerden devam ediyordum.Kesik cemal ile işbirligi yapmıştı.Hapishaneden ne zaman kacıcagımızı biliyormuş,kaçar kaçmaz eve gelicegimizi tahmin etmiş ve karımı öldürmüş.Bunları okuduktan sonra kesik cemale öfkem 2 kat daha arttı.İkisini birden tuzaga düşürmem gerekiyordu . . .

23.Bölüm - Tekrar Karakola [2.Sezon 9.Bölüm]

İki düşman çıkmıştı artık karşımıza.Herşeyi en baştan temizlememiz gerekiyordu.En başta abimin suçsuz oldugunu kanıtlamam lazımdı.İnşaat mühendisi arkadaşımdan polsi arkadaşını evine çagırmasını söyledim.Oda ama siz buradasınız diyince sen çagır dedim.Telefonla arayıp polis arkadaşını çagırdı.Polis eve geldik fakat bizim evde oldugumuzu bilmiyordu.Bir odada saklandık inşaat mühendisi arkadaşım polise oturmasını söyledi.Anlatıcak şeylerimin oldugunu söyledi.Burak beni yakım arkadaşım o suçsuz , bunu sana kanıtlayabilirim dedi.Ve o böyle diyince abimle ben odadan çıkıp polisin karşısına dikildik.Polis bir anda silahını çıkarttı ve bize dogrulttu.Siz hemen yatırın diye bagırdı.İnşaat mühendisi arkadaşım polise sakin olmasını söylediBunu kanıtlayabiliriz dedim.Ve abimin öldürdügü zannetdiginiz adam aslında ölmedi.Senin sinyal aldıgın telefonda konuşan adam , öldürdügünü zannettiginiz adamdı dedim.Oda oldugunuz yerde kalın dedi.İnşaat mühendisi arkadaşına kelepçeleri atarak ikimizide kelepçelememizi söyledi.İnşaat mühendisi arkadaşım eger onları kelepçlersem aramızdaki dostluk sona erer dedi.Poliste ben işimi yapmak zorundayım.Bunun arkadaşlıkla bir ilgisi yok dedi.Herşey üst üste geliyordu.İlk başta mustafa öldü.Ardından karım öldü.Kızım kertenkele kemalin elinde.İşler iyice çıkmaza girmişti.Mustafanın teyzesini gördügümde içim cız etmişti oda geldi aklıma.Bizi bir sandalyeye otutturup şimdi anlatın dedi.Başımızdan geçenlerin hepsini anlattık.Niye mahkeme gününü beklemediniz hapishaneden kaçtıgınız için cezanız dahada artıkca diyince.Beni karımla tehdit etti ve hapishaneden eger kaçmasaydık abim şu anda boşu boşuna idam edilicekti dedim.Ve abimiin idamına 3 gün kala beni karımı ve kızımı öldürmekle tehdit etti ve ne oldu biliyormusun eve gittigimde karımın kafasını masanın üstünde buldum.Yeter artık dedim yeter bunları eger yapmasaydım herşeyimi kaybedicektim.Ve şu anda kızım ellerinde dedim.Ne yaptıysak bizi dinlemedi ve bizi polis arabasına bindirip karakola götürdü . . .

24.Bölüm - Şüphe [2.Sezon 10.Bölüm]

Arabadayken düşünmeye başladım şimdi ne yapıcaz diye.Tekrar hapishaneyemi giricektik bu kadar olaydan sonra.Karakola geldikten sonra beni sorguya çektiler.Polise ne anlattıysam en detayına kadar onlarada aynı şeyi anlattım.Abimin boşu boşuna idam edileceginden söz ettim.Bana inanmış gibi gözüküyorlardı.Abimde aynı şeyi anlatmştı.Televizyonda gördügüm gardiyan yalanından bahsettim.Kaçakcı tümeri aslında gardiyanın öldürdügünü söyledim.Oda birazdan parmak izi sonuçları elimize ulaşcaktı zaten dedi.Eger dedigin dogruysa hapishaneden kaçmana ragmen seni serbest bırakıcam dedi.Bende ya abim dedim.Kertenkele kemal yaşıyor, o karımı öldürdü dedim.Ardından odama abim geldi kelepçeleri çözülmüştü.Serbest kaldıgını söyledi.Polise bakarak ne oldu dedim.Aslında şu anda senin agzını arıyordum dedi.Abin suçsuz bulundu.Kertenkele kemali taşırken onun tehlikeli biri oldugundan dolayı ateş ettigi söyledi.Bende ama cezasını sizin vermeniz gerekmiyormuydu diye sorunca abin özel şöför , özel şoförlerin bazı haklarından bahsetti.Aynı güvenlik gibi gerektigi zaman güvenli olmayan zamanlarda silahı kullanma hakkı var.O silahı o yüzden verdik dedi.Açıkcası bu kadar yaşadıgım olaydan sonra sevinecegim hiç aklıma gelmemişti.Abiminde mutlulugu gözünden okunuyordu.Abimi hapishaneden kaçırmayı başarmıştım ve idam edilmesini engellemiştim.Karakoldan dışarı çıktıgımızda abim bana bakarak herşeyi yoluna sokucaz dedi.İçerde bir kere yalan söyledim dedi.Ne diye sorunca intikamı polislere bırakmıcaz dedi.Herşeye en baştan başlıyoruz şimdi dedi.İlk başta olayın en başındaki şoförlügünü yaptıgım kişinin gerçekte ne iş yaptıgını bulmamız , ardından gerektigi cezayı almasını saglamalıydık.İnşaat mühendisi arkadaşımın arkadaşı olan polis, kertenkele kemalin evinide bulmuştu.Kızım büyük bir ihtimal oradaydı.Artık herşeyi tek tek çözme vakti gelmişti.Evime gittim karımın kan kokusu bütün eve yayılmıştı gelen görevliler çoktan temizlemişlerdi.Mezarına gitmek bile nasip olmamıştı.Sabah uyandıgımda artık yeni bir hayat bizi bekliyordu.Abimle beraber karımın mezarına gittik.Özür Dilerim herşey benim sucum diyerek gözlerim doldu.Dua ettikten sonra yanından ayrıldık.Bu arada inşaat mühendisi arkadaşımın yanına gitmeye karar verdim.Onu kaçmadan görmem beni sevindiricekti.Evin kapısına girdim ve zile bastım.Kapıyı açmadı.Abim işe gitmiştir dedi.Bende bugün Pazar izinli dedim.Kapıya bir kaç kez daha vurdum açılmayınca şüphelendim.O sırada 2 el silah geldi . . .

25.Bölüm - Bir Kayıp Daha [2.Sezon 11.Bölüm]

Abim yere yat diye bagırdı.Silah sesleri kesildikten sonra abim sert bir şekilde omzuyla kapıya vurdu.Kapı açılmayınca tekrar sert bir şekilde omzuyla vurdu.Kapı açıldıktan sonra karşımda kertenkele kemali gördüm.Yerde kanlar içinde inşaat mühendisi arkadaşım yatıyordu.Kertenkeleme kemale bakarak niye lan niye dedim.Neden yapıyorsun bunları şerefsiz dedim.Oda seninle ugraşmayı sevdigimden degil dedi peşimi bırakmanı istiyorum.Abim tek para kaynagımı gün yüzüne çıkartıcaktı.Esrar kaçakcılıgı yapıyorum.Peşimi bırak yoksa sonun şu yerde yatan adam gibi olucak dedi.O sırada inşaat mühendisi arkadaşımın sesini duydum.Burak dinleme onu , intikamını al dedi.Kertenkele kemal silahı ona dogrulttu.Bende HAYIR diye bagırdım üstüne dogru koşarken silahı bana dogrulttu ve tık tık tık geride dur dedi.Ve inşaat mühendisi arkadaşamın kafasını dagıttı.Silahı bize dogrultarak sag tarafta durun geçmeme izin vericeksiniz dedi.Sag tarafa dogru geçtikten sonra hızlıca dışarı çıktı.Polisi arayıp eve gelmelerini söyledim.Artık bu kadarınada dayanacak gücüm kalmamıştı.Polis gelince korkunç manzarayla karşılaştı.Bana kimin yaptıgını sordu bende kertenkele kemalin yaptıgını söyledim.Bu arada benim kaçakcı tümeri öldürdügümü söyledigi gardiyanda içeri atılmış onuda söyledi.İlk görevi tamamlamıştım.Ama bir arkadaşımı kaybetmiştim.Ne anılarımız olmuştu.Beni bu sektöre sokanda bu arkadaşımdı.Abimin özel şoförünün evine gittik.Zili çaldık kendisi açtı kapıyı.Abim kafasından tutup yere yaptıştırdı.Anlat yoksa seni öldürürüm dedi.Oda içerden çıktıgımızı bilmiyordu herhalde.Hemen bize ne haltlar çevirdigini söylüceksin dedi abim.Beni boşu boşuna hapishaneye gönderdin birde utanmadan yanıma gelip nasıl yaptın dedin.Eroin işiyle ugraşıyormuşsun ne zaman satıcaksınız cevap ver dedi.Abim mutfaktan bıcagı alıp adamın yanına geldi.Bogazına dayayıp tekrar söylüyormusun diye sordu.Oda eroinleri evde sakladıgını satışın bu akşam olucagını ve kesik cemalin , kertenkele kemelinde gelecegini ekledi.Abimde sen nasıl bir şerefsiz insansın ben seni şimdi öldürmeyeyimde ne yapayım dedi.Bende sakin olmasını söyledim.Kasasında sakladıgı eroinleri gösterdi.Bende polisi arayıp adresi verdim eroin kaçakcısını yakaladıgımı söyledim.O sırada kapı çaldı polisin geldigini zannettim.Kapıyı açtım fakat kimse yoktu.Yerde bir kutu vardı üstündede bir not ben sana demiştim diye.Kutunun içini açmaya korktum.Bu kutuyu kertenkele kemalin gönderdigi çok belliydi.Kutunun içinden çıkanla bir kez daha yıkıldım . . .

26.Bölüm - Herşeyimi Kaybettim [2.Sezon 12.Bölüm]

Evet artık abim hariç bütün ailemi kaybetmiştim.Kutunun içinde kızımın kafasını gördüm ve tekrar yıkılmıştım.Artık gözüm hiçbirşeyi görmez olmuştu.Kertenkele kemalin ve kesik cemali bir yere sıkıştırdıgımızda öldürmeden nası durucaktım onu merak ediyordum.Benim anlamadıgım kutuyu nasıl tam zamanında bıraktıgıydı.Evi biraz kontrol ettikten sonra kameraların oldugunu farkettim.Bir yerden bizi izliyordu.O sırada polis geldi ve abimin şoförlügünü yaptıgı kişiyi karakola götürdüler.2.Görevde tamamlanmıştı fakar birini daha kaybetmiştim.Abimi kaybetmek istemiyordum.Artık kusursuz bir şekilde yapmalıydık.Ellerinde artık birşey yoktu.Polisin sinyal aldıgı eve gitmeye karar verdik.Arabamı alarak polisin söyledigi adrese yaklaştık.Arabayı yakınlardaki bir yere parkettikten sonra adresteki evi bulduk.Geceyi beklemeye başladık plan gayet basitti.Dışarı çıkıcakları zaman eve gizlice girip gelmelerini beklicektik.Ve hiçbeklemedikleri bir anda kıskıvrak yakalayacaktık.Polislerden yardım istemek gerekmiyordu.Gururuma yediremiyordum.Abim ya o evde deilseler dedi.Bende akşamı bekleyip görücez dedim.Adrese yakın bir yerde yemek yedikten sonra akşamı beklemeye başladık.Polisin verdigi adres dogruydu kertenkele kemal ve kesik cemal evden çıktılar bir kaç dakika sonra hızlı bir şekilde çıktıkları evin kapısına gittik.Abim çok sert bir şekilde kapıya omzunu vurdu ve tek sefer açıldı.Artık kertenkele kemali ve kesik cemali beklememiz gerekiyordu.Gece geç saatlere kadar bekliyegimizi hatta sabaha kadar bile sürebilecegini düşünüyorduk.Eve girdikten 3-4 dakika sonra anahtar ile kapının açılma sesini duydum.Bir anda abime yere yatmasını ve susmasını söyledim.Gelen kesik cemaldi.Büyük bir ihtimal birşey unutmuştu bu kadar kısa sürede teslimatı yapacak halde degillerdi herhalde.Telefonda buldum son parçayı yere düşürmüşüz dedi.Eroinlerin sayısına bakarken sanırım yere düşürmüşler.Kesik cemal tamam geliyorum şimdi dedi.Telefonu kapattıktan sonra.Hiç beklemedigim bir anda abim ayaga kalktı seni ŞEREFSİZ diye bagırarak çok sert bir şekilde kesik cemalin burnuna yumruk attı.Burnu tek vuruşta kanamaya yetti.Açıkcası şaşırmıştı o kadar yaptıkları şerefsizliklerden sonra buraya gelecegimiz akıllarının ucundan bile geçmemişti evet şimdi intikam vaktiydi . . .

27.Bölüm - En Kötü Haber [2.Sezon 13.Bölüm]

Yere düşen kesik cemal neye ugradıgını şaşırmıştı.Ama abimin öfkesini dinmemişti.Onu durduramamaktan korkuyordum bana eger karışırsan sanada vururum dedi.Gözümün önünde suratına öyle yumruklar atıyorduki.Yumruk ata ata suratı dagıldı adamın.Gözleri mos mor oldu ama ne olursa olsun abime engel olmaya çalışsamda bunların hepsini hakediyordu.Abimn bana bakarak yere yat ve sus dedi kapıdan anahtarı sesini duymuş olmalıki yere yattım.Evet bu gelen kertenkele kemaldi.Kesik cemal geciktigi için bakmaya gelmişti herhalde.Kesik cemalde gelme diye bir anda bagırdı.Kertenkele kemal cebinden silahı çıkartıp etrafa bakmaya başladı.Kesik cemal burdalar burdalar dedi.Ev geniş oldugu için odadan odaya geçilebiliyordu.Arkasından dolanmak istedim.Abime işaret yaparak arkasından dolanıyorum dedim.Odadan odaya yavaş bir şekilde geçerken bir el silah sesi duydum.Hızlandım abimin oldugu odaya vardıgımda kertenkele kemalin arkası dönüktü , bütüngücümle arkasından yumruk attım.Yere yapıştı silah bir kenara düştü resmen boguşuyorduk.Abimide görmüyordum.Kavga ederken abimede seslendim abi abi diye fakat büyük bir ihtimal vurulmuştu ve ölmüştü.Bunları aklıma getirmek istemiyordum.Kertenkele cemal ile kavgaya devam ediyordum.Çenesine dogru bir darbe indirdim.Geriye dogru savruldum bu arada tam silaha dogru koşacakken bir anda üstüme atlayıp karnıma vurdu.Cebinden çıkarttıgı bıcagıyla tam kafamı kesicekken bir silah sesi duyuldu.Etrafıma baktıgımda abimin yerden kalkdıgını ve omzundan vuruldugunu gördüm.Kertenkele kemalde karnından vurulmuştu.Telefondan polisleri arayıp adresi verdikten sonra gelmelerini söyledim.2 Tane ambulans çagıttırdım.Abimi yaşatmam gerekiyordu.O benim son umudum , ailemden kalan son kişiydi.Kertenkele kemalinde yaşamasını istiyordum çünkü onunla ilgili farklı planlarım vardı.Ambulanstayken abimin cevap vermedigini farkettim.Doktora ne oluyor diye sordugumda şok geçiriyor dedi.Ambulanstan abimi indirdikten sonra hemen ameliyata aldılar.ALLAH'a bolca dua edip , uzun bir bekleyişten sonra ilerden doktor göründü.Yanıma geldi ve kaybettik dedi . . .

28.Bölüm - İntikam - FİNAL [2.Sezon 14.Bölüm]

Hayır dedim olamaz o hızla ameliyathaneden içeri girdim.Abime baktıgımda yaşıyordu.Derin bir nefes aldıktan sonra.Bana haberi veren doktora gittim hani kaybettik demiştiniz.Evet kaybettik , kemal abiniz degilmi dedi.Hayır dedim.Kusura bakmayın o zaman ,demekki bir yanlışlık oldu.Sizide boşu boşuna üzdük dedi.Tekrar abimin yanına döndüm abi dedim başardık.Kertenkele geberdi gitti , gardiyan cezasını çekiyor , özel şöförlügünü yaptıgın kişide cezasını çekiyor , ya kesik cemal dedi ona ne oldu.Bende onu beraber izlicez dedim.Ne diye sorunca şimdi yorgunsun abi hapishaneden çıkınca sana anlatırım dedim.

1 HAFTA SONRA

Abimin omzundaki yara iyileşmiş mutlu bir şekilde hastaneden beraber çıkıyorduk.Yaptıgım muhteşem plan ile abimi hapishaneden kaçırmayı başarmıştım.Fakat karımı - kızımı kaybetmiştim.Mezarlarına gittikten sonra.Annemin ve Babamında mezarını ziyaret ettik.Mustafanın mezarını ziyarete gittigimde bize yardım eden teyzenin orda oldugunu gördüm.Özür dilerim teyze dedim.Oda önemli degil oglum , ne oldugunu duydum siz zaten evime geldiginizde ben sizin kim oldugunu biliyordum.Bende iyi bir insanım sizin iyi biri oldugunuzu anladım ve size iyi davrandım dedi.Gözlerim doldu yine.Teyzeyi fazla üzmemek için kendi tuttum aglıyamadım.Abim bana yolda giderken hapishaneden çıkınca kesik cemali izlicegimizi söylemiştin anlamamıştım şimdi söylesene dedi.Bende abi artık intikamımızın son aşamasına gelmiş bulunuyoruz.Bir kişiyi bile ödürmeden intikam almayı başardık.Ailemi kaybettim onları hiç unutmucam fakat seni kurtarmayı başardım ve geçmişin intikamını aldık.Abimi bir taksiye bindirerek hapishaneye getirdim.Abim bana bakarak buraya niye geldik diye sordu.Bende az bekle geldik nerdeyse dedim.Hapishaneye girdik ve özel bir odaya getirildik , herşeyi ben çoktan ayarlamıştım zaten.Sadece bize izlemesi kalmıştı.Odaya geldik kesik cemalin boynunda ip idam edilmeye hazırlanıyordu.Abim hakediyor dedi.İkimizde kesik cemale bakıyorduk bize neler çektirdiklerini hatırlıyorduk.Hepsi gereken cezayı bulmuştu.Kesik cemali idam edicek kişi sandalyeye vurdu.Kesik cemalin boynu kırıldı ve öldü.Çok şey geçirdik fakat biz intikamımızı almış olduk.

NOT : Okuduktan Sonra Lütfen yorum yapmayı eksik etmeyin.Bu arada biraz Prison Break ve Suskunlardan az da olsa alıntı yaptım dogrudur.Ama 6.bölümden sonra prison breakle ve suskunlarla alakalı hiçbirşey olmucagından emin olabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TickTok -- 30 Temmuz 2013; 3:20:12 >

• yer alalım
  • Prison break la bu.

Edit: Son cümleyi şimdi gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arkadaşım O Eli Bi İndir! -- 14 Haziran 2013; 17:50:01 >
  • Takip. Şu an için Prison Break a çok benziyor ama ilerde ne olacak belli olmaz. Her bölümü okuyacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük Kaçış -- Üçüncü Cool Story Bro Dizim -- İkinci Bölüm Geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: TickTok

quote:

Orijinalden alıntı: yamaha1100yzf

Büyük Kaçış -- Üçüncü Cool Story Bro Dizim -- İkinci Bölüm Geldi

Hocam yapmayın şöyle lütfen.Ciddi söylüyorum sizin gibiler yüzünden artık şu forumda olmak istemiyorum.Ben ne yapıyorum adam nereye bakıyor.2 Tane CSB dizi yazdım ikisindede öyleydi ve begenildi.Burda kimseye zorla okutturmuyoruz.Eger okuyan arkadaşlar varsa sadece OKUMASI benim için önemli.Begenip begenmemesi öneml degil.Düzgün şekilde şöyle yorum yapsa başımın üstünde yeri var Örnek : Begenmedim.

Tamam başımın üstünde yeri var.Fakat OKUMAYIN yazarsanız.Sizden sonra gelenler yorumuza bakıp saçma birşey zannedip %90 ihtimalle okumuyacaklardır.

Yazdığının bir kelimesini okumadım , ayrıca yazdığın şey hakkında bir yorumumuda göremiyorum , sadece başlığa takıldım

• Her hafta 18.00'de birer bölüm gelecekmiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

1.Bölüm - Başlangıç

Merhaba adım Burak.24 yaşındayım ve inşaat mühendisiyim.Annem 5 yaşımdayken , Babam ise 7 yaşımdayken ölmüş.Yüzlerini sadece fotograflardan hatırlıyorum.İkiside genç yaşta trafik kazasında hayatlarını kaybetti.Yetim kaldıgımdan dolayı abim ve ben devletin yetimler için yaptırdıgı yerlerde kalıyordum.O kadar pis insanlarla büyüdükki , İnşaat mühendisi olmama ragmen hiçbir okulun bana ögretemeyecegi şeyler ögrendim.Herşeyi sadece kendi çabalarımla yaptım.Agabeyimi severim.O benim gibi okul okuyamadı.Ben küçükken okuluma her türlü ihtiyacıma para lazımdı.Devlet yardım etmesine ragmen yetmiyordu para.Birinin çalışması lazımdı.Agabeyim o yaşlardan itibaren iş hayatına atılmış benim okumam için elimden geleni yapmıştı.İnşaat Mühendisi oldugumda hayatımızda artık yeni bir sayfa açılmıştı.Kazandıgım para ile çok çabuk kendimizi topladık.Ama o yetimhanedeki olayları Agabeyimle ben hiçbir zaman unutamıyacaktık.Abim evde oturmayı sevmezdi.Ünlü bir iş adamının özel şoförü idi.Mutlu bir şekilde hayatımıza devam ederken herşey o gün degişti.Dünya küçük derler ya işte o gün bu söz tekrar dogrulandı ...

2.Bölüm - Bakış Açısı

Merhaba adım Caner.30 yaşındayım ve ünlü bir iş adamının şoförüyüm .Küçük yaşlardan beri Burak için elimden geleni yapmayı çalıştım.Yetim olmamız en büyük eksigimizdi.Bir Anne ve Baba olmadan hayata tutunmak çok zordu.Olsun dedim , Kardeşim okusun adam olsun.Gelecegimiz ona baglıydı.Bir şoförün maaşı ile geçinemezdik herhalde.Kardeşim hatırlamaz belki ama ben o günü çok iyi hatırlıyorum.Kadın gibi tacize ugramak ne demek çok iyi hatırlıyorum.Hayatımı mahveden kişileri çok iyi hatırlıyorum.İsimlerini,lakaplarını, yüzlerini hatırlıyorum ve igreniyorum.Rüyalarımda kabuslar görüyorum.ALLAH'ım bu nası birşey diyorum içimden.Kardeşime bakarak gururlanıyorum.Olsun diyorum ben önemli degilim.O daha önemli diyerek kendimi geçiştiriyorum.Mutlu bir şekilde yaşıyorken o gün geldi.Özel şoförlügünü yaptıgım kişi bir arkadaşını evinden almam için beni yolladı.Adam gayet düzgün birine benziyordu.Telefonla sanırım bir arkadaşını aradı ve arkadaşı bunu tanımadıgı için ,beni tanımadınmı ben kertenkele lan, kertenkele kemal dedi.O anda beynim durdu sanki.Arabayı stop ettirdim.Her zaman güvenlik ön safhada oldugu için yanımda ruhsatlı silah taşırdım.Bir anda arabayı durdugum için kertenkele kemal hayırdır oglum yavaş dedi.Arabadan silahı alıp indim.Kemale dogru yaklaştım.Camını yavaş bir şekilde açtı bana bakarak ne oluyor lan dedi.Bende geçmişin intikamı diyerek bagırdım ve üstüne kurşun yagdırdım.Her ateş ettigimde yaptıkları geliyordu aklıma.Bize çektirdikleri neler yaptıgı geliyordu.Haketmişti fakat bundan sonra benim hayatım hiç iyi olmayacaktı . . .

Olm niye hep hikayelerde ana baba öliyy

• sen buna buyuk kacis demisain ama bu bildigimiz suskunlar degil mi hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

Her hafta 18.00'de birer bölüm gelecekmiş.

Yok Hocam Her gün 4 bölüm yazıcam.Büyük bir ihtimal 4 günde biter.O kadar bile sürmez belki

kolay gelsin.

• reserved
  • Prison break - suskunlar kirmasi.Biraz lost biraz akasya duragi ve doktorlarda koyyeter.

• Oha buna biraz call of duty kat sonra biraz half life.Önce 3. dünya savaşı çıksın sonra black mesa faciasından hapishane havaya uçsun...
    EDIT:Kötü anlamda bişey demiyorum konu sahibi öylesine yazdım bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Meteora* -- 14 Haziran 2013; 20:22:58 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tango-1

sen buna buyuk kacis demisain ama bu bildigimiz suskunlar degil mi hocam

Evet hocam ateş etme sahnesini ondan çaldım diyebilirim.İlerde farklı şeyler eklicem ama emin olabilirsiniz.Bu arada okudugunuz için teşekkürler.

Başarılar, merakla takip ediyorum. Bakalım sen nasıl bağlayacaksın.

• Yer alalım. Ama ikinci csb gibi olmasın. Her gün gelsin yeni bölüm.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kdrcnrbyrm

Yer alalım. Ama ikinci csb gibi olmasın. Her gün gelsin yeni bölüm.

takipçilerimde burdaymış :D Hocam emin olun bir daha asla öyle birşey olmucak.İnternet gitmişti bizim 15 - 20 günlüngüne o yüzden yazamadım.Bu arada 4.bölüm birazdan geliyor.Bu arada okudugun için teşekkür ediyorum.

Yok yani güzel hikayeler. Ben severek okuyorum. Daha yeni gördüm hikayeyi. Artık okurum her gün.

• Prison Break tarzı yazdığını söylemişsiniz ancak bilmecelerle dolu bir hikaye yazmak ve onları usülüne göre işlemek gerçekten zor iştir. En azından hakkını verin.
  • daha ne kadar uzatıcan hocam
  • Güzel zebani yok devamını bekliyorum

• kaç bölüm hocam ?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.