Şimdi Ara

Half-Life 2: Episode Two (2007) [ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.277
Cevap
1
Favori
216.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Tür:FPS
    Yapımcı:Valve
    Dağıtımcı:EA
    Platform:PC
    Çıkış Tarihi:Çıktı
    Web:https://orange.half-life2.com/
    Medya:Steam
    Video:
    www.worthdownloading.com
    WorthPlaying :: Half-Life 2: Episode Two - Trailer #1
    http://www.worthdownloading.com/download.php?gid=2002&id=7714

Konu: Half-Life 2: Episode One'ın devamı olan oyunda, söylenelere göre; Strider Buster adında yeni bir silah,
    yeni Gravity Gun modu, yeni multipalyer modu, yeni bir araç ve yeni fizik bulmacaları yer alacak.
    Ayrıca oyunun mayın tarlalarında, ormanlık alanlarda ve füze silolarında geçtiği de gelen bilgiler arasında...

Pc Gamer'ın Ağustos sayısındaki Episode 2 ile gelecek yenilikler şöyle sıralanmış :

*Gravity gun için yeni fonksiyonlar eklendiği belirtilmiş.
    *Alyx yaşıyor.
    *Daha çok etçil zombiler yer alacak.
    *GMan hakkında birçok soru açıklığa kavuşacak.
    *Düşmanlara hizmet eden yeni araçlar eklenmiş. Muhtemelen ormanda göreceğiz.
    *Bazı bölgelerde yeni silah ve konuşlanmış füzeler yer alacak.
    *Eli ve Kleiner üstlerinde silo füzelerini konuşlandırcaklar ve bunların ayarları ile meşgul olacaklar.
    *Fizik etkilerinin daha fazla yer aldığı bulmacalar olacak episode 2'de.
    *Striderların yeni silahları olacak.
    *Strider ve Hunter'ların güç barlarını gösterebilecek barın yer alcağı.
    *Dostlarımız ve düşmanlar arasında daha çetin çarpışmaların geçeceği belirtilmiş.
    *Episode 2 ile beraber yeni multiplayer modlarıda eklenen yeniliklerden olacak.

Ayrıca TeamFortress 2, Half-Life 2: Episode Two'ya bir multiplayer modu olarak gelecek. Valve,
    Portal kod adında yeni bir proje üzerinde çalışıyor. Bunun Prey tarzında portal konseptini kendine
    alan bir oyun olduğu belirtilse de bazı kaynaklar bunun sadece yeni bir Half-Life 2 silahı olduğunu
    belirtiyor. (Alıntı: TrGamer)

Episode 2’de Gravity Gun'ın üstüne takılan bir aparat sayesinde Strider Buster adlı yeni bir silaha
    sahip olacağız. Strider’lara karşı kullanacağımız bu silahın hasar gücünün oldukça fazla olduğu
    belirtiliyor. Bunun yanında oyuna üç yeni bölüm eklenecek, oldukça büyük tasarlanan bu
    bölümlerde Battlefield 2’deki gibi meydan savaşları yapacağız...(Alıntı: Merlin'in Kazanı)

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Yaw bu oyun çok iyi olacak.Aynı Matrix yada Yüzüklerin Efendisi gibi iyi bir üçleme olacak.Daha Aralık ayınada çok var ama bekleyecez artık.Bu oyunun sonunu çok merak ediyorum yawwww.

• Yanlız oyun 3 değil 4 Episode olacak
  • Epsolide one dün elime ulaştı grafikler baya iyi epsolid two da oynanış açısından da yeniliklerin olması iyi bir haber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodger -- 17 Haziran 2006; 12:06:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: pinky demon

Yanlız oyun 3 değil 4 Episode olacak

Alla Alla hiçbir yerde 4 bölümden sözedilmiyor.Her yerde 3 yazıyor.Örneğin MK'nın incelemesinin sonunda bu yazıyor :

"MK=Son olarak hatırlatalım, Episode Two bu senenin sonunda piyasalara sürülecek, Episode Three ise muhtemelen 2007 yılı içerisinde hazır hale gelecek."

• Sabırsızlıkla bekiyorum.Acaba alyx ne olcak çok merakettim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 17 Haziran 2006; 12:15:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld

quote:

Alla Alla hiçbir yerde 4 bölümden sözedilmiyor.Her yerde 3 yazıyor.Örneğin MK'nın incelemesinin sonunda bu yazıyor :

"MK=Son olarak hatırlatalım, Episode Two bu senenin sonunda piyasalara sürülecek, Episode Three ise muhtemelen 2007 yılı içerisinde hazır hale gelecek."

Episode 4 başka bir ekip tarafından yapılacakda ondan.

• quote:

quote:

quote:

Bende episode 4ü ilk defa pinky senden duydum neyse gelsin bakalım onuda oynarız.

• yoksa 4.oyunu senmi yapacan..
    quote:

quote:

quote:

• Episode 4 de nerden çıktı. 3 bölüm çıkacak.
  • Bakın ne buldum
    PCGamer Valve ile çok özel bir röportaj yapmış Episode2 ile ilgili. Önemli bir kaç not vereyim. Oyun 2007 baharında çıkacakmış. Yeni bir yaratık,silah ve araç olacak. Strider Buster adından anlaşılacağı gibi Strider ların zayıf karnı olacak. Ama bu aynı zamanda Gordon'un da zayıf karnı. Çünkü yeni yaratık Hunter silahın peşinde ve ondan saklanmanız olanaksız. Oyundaki mekanlar için de Estonya yı kaynak almışlar. Röportajın sonunda ise bomba patlatılmış. Alyx in daha büyük bir rol alması mesela ana karakter olması mümkün mü şeklindeki soruya "Episode 2 de değil" cevabı verilmiş. Yani Episode 3 yada Half-Life3 te Alyx oynanabilir karakter olabilir.

http://img86.imageshack.us/img86/6769/pageone2rw.jpg
    http://img155.imageshack.us/img155/8250/pagetwo8dd.jpg
    http://img86.imageshack.us/img86/5055/pagethree4su.jpg
    http://img155.imageshack.us/img155/7500/pagefour7ny.jpg
    http://img155.imageshack.us/img155/6303/pagefive5yk.jpg

• oyun 4 Episode olarak çıkacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Demus

Episode 4 de nerden çıktı. 3 bölüm çıkacak.
    Kaç kere daha yazacam yahu.Son kez söylüyorum.Oyun toplam 4 episode olacak her episode 6 ay da bir yayınlanacak episode 4 hl 2'nin finali olacak ve tamamen başka bir ekip tarafından yapılacak.
  • onu bende merak ediyorum ama sağlam hatun alyx bişi olmaz ona
    quote:

Orjinalden alıntı: Faruk-MC

Sabırsızlıkla bekiyorum.Acaba alyx ne olcak çok merakettim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feriox -- 17 Haziran 2006; 20:08:04 >
  • Episode 4 ile alakalı herhangi bir bilgi yok görüldüğü gibi. Bir kaynak gösterin o zaman. İlk defa duyuyorum çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demus -- 17 Haziran 2006; 20:28:27 >
  • Episode 4 ile ilgili hiçbir bilgi bulamazsın çünkü daha çok erken ve 2008 de çıkacak.
  • merlininkazani.com da vardı bi ara bahsettiler aradım demin bulamadım.
  • Ep4le ilgili bilgi zaten olmaz daha Ep2 yeni açığa çıktı. Güvenilir bir siteden 4 Episode olacak şeklinde bir bilgi istedim ama olacağını sanmıyorum. Ep1 de commentary modunda, 3 episode yapacağız bu sırada da Half-Life3 için çalışacağız diyorlardı çünkü. Tabi oyunu bitirdikten sonra 4 bölüm yapalım diye karar almış olabilirler ama dediğim gibi hiç bir yerde görmedim 4 bölüm olacağını her yerde 3 bölüm olacak diyor.
  • LEVEL dergisinde haberi yazıyor.
  • Orman atmosferi güzele benziyor inşallah oyun geneli ormanda falan geçerBıktım çünkü aynı kapalı alanlardan
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.