onu bunu bırakında zaten konu kurudu iyce. bişey sorucam size cvp verirseniz sevinirim. 1---bu half life de karlı bi bölümün bi resmini görmüştüm gibime geliyo böle bişiler olucakmı sizce. 2---bide alcatraz diye bişiden söz ediliyodu bi ara bunları açıklarsanız sevinirim. 3---bide bu hydra su gibi bişi bu canavar çıkacakmı ilerdeki ek paketlerde. 4---ve bu half life 2 de hiç bossssssssssss koymuyo bunlar yaa oyunun sonunda güçlü bi rakip koysalar keşke cvp lar için sağolun şimdiden sırayla cvplayın lütfen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alitahsinbas -- 3 Aralık 2006; 19:52:28 >
1-karlı bölüm görmüşsündür olabilir çünkü mossman kış kıyafetleri giymişti. 2-alcatrazın olacağını sanmıyorum oyun Orta Avrupada geçiyor olacağını tahmin etmiyorum, 3-boss dediğin eğer combinelerin lideri ise ilerki bölümlerde çıkar
peki bu hydra mıdır nedir mavi bişi su gibi o oyuna dahil edilirmi sence. bide half life episode 4 te bitecekmi. çok soru soruyorum demi forumu canlandırmanın yolu yok başka
peki bu hydra mıdır nedir mavi bişi su gibi o oyuna dahil edilirmi sence. bide half life episode 4 te bitecekmi. çok soru soruyorum demi forumu canlandırmanın yolu yok başka
ben bunu süreki söylüyorum. oyunun güzel olcagını söylüyorlar ama 1 günde bitecekse kime ne faydası olcak ben anlayamadım. epısode one de gördük,güzel olabilir ama çok kısa.varsa oyunun ne kadar uzun olcagını bilen bi arkadaş bizi bilgilendirsin.