Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Half-Life 2: Episode Two

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Pc Oyunları >> FPS/TPS >> Cevap: Half-Life 2: Episode Two Sayfa: <<   < önceki  62 63 64 65 66 67 68 [69] 70 71   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
тнємαу

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

19 Mart 2008; 15:09:27 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

valla çok taktir ettim sizi keşke bende sıkılmasam

RuNAwAy``
Alfren

19 Mart 2008; 21:41:20 

arkadaşlar oyuna başladım çok sinir bozucu bir durumla karşı karşyayım
Madende belli bir mesafeye ulaştıktan sonra cepahene bitiyor sonra birden bire 5 antilinonu üzerimde buluyorum

artık kaç saat uğraştığımı bende bilmiyorum ama burda takıldım kaldım kafayı fazla sıyırmdan bana bir cephane hilesi lazım lütfen yardım

Avrim

19 Mart 2008; 22:51:25 

quote:

Orjinalden alıntı: Alfren

Madende belli bir mesafeye ulaştıktan sonra cepahene bitiyor sonra birden bire 5 antilinonu üzerimde buluyorum

artık kaç saat uğraştığımı bende bilmiyorum ama burda takıldım kaldım kafayı fazla sıyırmdan bana bir cephane hilesi lazım lütfen yardım

İlk defa HL de cephane kıtlığı yaşayan biri gördüm.Her yer cephane kaynarken oyunda nasıl biter anlamadım baya bol kullanıyorsun herhalde.

Cephane şifresine gelince; Konsolu açıp "sv_cheat 1" yazıp ENTER'la,daha sonra "impulse 101" yazıp ENTER'la cephanen fullanacaktır.

HighDamagE

20 Mart 2008; 13:56:41 

quote:

Orjinalden alıntı: Avrim

quote:

İlk defa HL de cephane kıtlığı yaşayan biri gördüm.Her yer cephane kaynarken oyunda nasıl biter anlamadım baya bol kullanıyorsun herhalde.

Cephane şifresine gelince; Konsolu açıp "sv_cheat 1" yazıp ENTER'la,daha sonra "impulse 101" yazıp ENTER'la cephanen fullanacaktır.

ilk defa oynarken ravenholmde bende biraz sıkıntı çekmiştim
ama daha sonra yusuf yusuf çekmeden tekrar oynadığımda çephane stoklarını buldum

Avrim

20 Mart 2008; 15:36:19 

quote:

Orjinalden alıntı: HighDamagE
ilk defa oynarken ravenholmde bende biraz sıkıntı çekmiştim
ama daha sonra yusuf yusuf çekmeden tekrar oynadığımda çephane stoklarını buldum

Evet Ravenholm'de bende etrafta gezinip cephane aramaya korkmuştum ilk seferinde,ama dediğin gibi ikincide etrafda baya bol cephane olduğunu gördüm.

Alfren

20 Mart 2008; 15:53:56 

Yardımlar için teşekkürler :)

gerçekten oyuna kapılmış haldeyim en son hatırladığım bir antlion guard'ın beni kovalamasıydı sadece
bu arkadaşı öldürmeden nasıl kurtulabileceğimi merak etmiyor değilim gerçekten

тнємαу

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

20 Mart 2008; 17:12:47 

quote:

Yardımlar için teşekkürler :)

gerçekten oyuna kapılmış haldeyim en son hatırladığım bir antlion guard'ın beni kovalamasıydı sadece
bu arkadaşı öldürmeden nasıl kurtulabileceğimi merak etmiyor değilim gerçekten

onunda zamanı gelecek kaç şimdilik

şu hl ve kotor serisi kadar hikayesi saran başka oyun bulamadım

RuNAwAy``
Alfren

21 Mart 2008; 12:32:38 

Oyunda baya bir ilerledim

biraz geç oldu bu soruyu sormak için ama yinede sormakta fayda var:) Aslında İnglizcem var ama konuşlanların çoğunu anlayamıyorum en azından İnglizce olarak alt yazı gibi bir seçenek lazım bu konuda fikri olan var mı?

тнємαу

Sisteme Gözat

21 Mart 2008; 16:16:20 

quote:

biraz geç oldu bu soruyu sormak için ama yinede sormakta fayda var:) Aslında İnglizcem var ama konuşlanların çoğunu anlayamıyorum en azından İnglizce olarak alt yazı gibi bir seçenek lazım bu konuda fikri olan var mı?

optionsta var öyle bir seçenek video bölümündeydi sanırım..subtitles diye seçiceksin

RuNAwAy``
Avrim

21 Mart 2008; 19:15:00 

quote:

Arkadaşında dediği gibi oyunun "Options" bölümünde altyazı seçeneği bulunmakta.Eğer oyunun orjinal ise aşağıdaki linkten Türkçe yamasınıda oynayabilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_20484666/mpage_1/key_Half%2CLife%2CEpisode%2CTwo%2Cturkce/tm.htm

Alfren

22 Mart 2008; 13:41:40 

Oyun bitene kadar benden biraz çekeceğniz var

Combinerlerle çatıştıktan sonra Alyxle beraber arabayla helikopterden kaçmaya çalıştırken yolun sonu gözüktü mecburen helikopteri bir şekilde düşürmek gerekiyor anladığım kadariyle sorun şu ki denemediğim silah kalmadı ancak bir türlü bunu beceremedim gravity gun'de işe yaramadı

Oyunun bitmesine fazla birşey kalmadı galiba son kez yardımlarınızı bekliyorum

Avrim

22 Mart 2008; 18:45:57 

Ne demek her zaman yardımcı oluruz.

Yapman gereken şey Helikopterin sana attığı topları Gravity Gun ile yakalayıp,Helikoptere tekrar fırlatman.Bir müddet sonra Helikopter düşecektir.

Ayrıca daha oyunun sonuna var

Alfren

23 Mart 2008; 21:14:56 

Evet oyun sonunda bitti

Oyunun kısa sürdüğü konusunda o kadar çok şey söylendi ki ben işten eve geldiğim her akşam oyunu bu akşam bitirip rahatlayacağım diyordum Neyse pazar günü olunca rahat rahat butün gün oynayıp bitirebildim

Oyun konusunda diyecek birşey yok tek kelimeyle muhteşem ben aslında büyük bir saçmalık yapıp ET 2 den başladım şimdi sıra diğerlerine geldi bitirmesi biraz zor olacak ama ne yapalım

tek_korsan

25 Mart 2008; 13:16:05 

arkadaşlar oyunun save gamesini indirdim pcme fakat oyunun save klasörünü bulamadım nerde :S zaten ilk bölümde hata verdiği için 2. bölümden başlayacam

tek_korsan

25 Mart 2008; 13:28:52 

save dosyasını buldum kopyaladım.valla oyunun ortasından da başlamaya razıydım fakat olmadı...gene bellek read olmadı hatası veriyo..benim kesin başka bi yerden alıp denemem lazım.. :S