Giriş | |
|
|
|
19 Mart 2008; 15:09:27
|
|
|
valla çok taktir ettim sizi keşke bende sıkılmasam
|
|
|
19 Mart 2008; 21:41:20
|
|
|
arkadaşlar oyuna başladım çok sinir bozucu bir durumla karşı karşyayım Madende belli bir mesafeye ulaştıktan sonra cepahene bitiyor sonra birden bire 5 antilinonu üzerimde buluyorum artık kaç saat uğraştığımı bende bilmiyorum ama burda takıldım kaldım kafayı fazla sıyırmdan bana bir cephane hilesi lazım lütfen yardım
|
|
19 Mart 2008; 22:51:25
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Alfren arkadaşlar oyuna başladım çok sinir bozucu bir durumla karşı karşyayım Madende belli bir mesafeye ulaştıktan sonra cepahene bitiyor sonra birden bire 5 antilinonu üzerimde buluyorum artık kaç saat uğraştığımı bende bilmiyorum ama burda takıldım kaldım kafayı fazla sıyırmdan bana bir cephane hilesi lazım lütfen yardım İlk defa HL de cephane kıtlığı yaşayan biri gördüm.Her yer cephane kaynarken oyunda nasıl biter anlamadım baya bol kullanıyorsun herhalde. Cephane şifresine gelince; Konsolu açıp "sv_cheat 1" yazıp ENTER'la,daha sonra "impulse 101" yazıp ENTER'la cephanen fullanacaktır.
|
|
20 Mart 2008; 13:56:41
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Avrim quote:
Orjinalden alıntı: Alfren arkadaşlar oyuna başladım çok sinir bozucu bir durumla karşı karşyayım Madende belli bir mesafeye ulaştıktan sonra cepahene bitiyor sonra birden bire 5 antilinonu üzerimde buluyorum artık kaç saat uğraştığımı bende bilmiyorum ama burda takıldım kaldım kafayı fazla sıyırmdan bana bir cephane hilesi lazım lütfen yardım İlk defa HL de cephane kıtlığı yaşayan biri gördüm.Her yer cephane kaynarken oyunda nasıl biter anlamadım baya bol kullanıyorsun herhalde. Cephane şifresine gelince; Konsolu açıp "sv_cheat 1" yazıp ENTER'la,daha sonra "impulse 101" yazıp ENTER'la cephanen fullanacaktır. ilk defa oynarken ravenholmde bende biraz sıkıntı çekmiştim ama daha sonra yusuf yusuf çekmeden tekrar oynadığımda çephane stoklarını buldum
|
|
20 Mart 2008; 15:36:19
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: HighDamagE ilk defa oynarken ravenholmde bende biraz sıkıntı çekmiştim ama daha sonra yusuf yusuf çekmeden tekrar oynadığımda çephane stoklarını buldum Evet Ravenholm'de bende etrafta gezinip cephane aramaya korkmuştum ilk seferinde,ama dediğin gibi ikincide etrafda baya bol cephane olduğunu gördüm.
|
|
20 Mart 2008; 15:53:56
|
|
|
Yardımlar için teşekkürler :) gerçekten oyuna kapılmış haldeyim en son hatırladığım bir antlion guard'ın beni kovalamasıydı sadece bu arkadaşı öldürmeden nasıl kurtulabileceğimi merak etmiyor değilim gerçekten
|
|
20 Mart 2008; 17:12:47
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Alfren Yardımlar için teşekkürler :) gerçekten oyuna kapılmış haldeyim en son hatırladığım bir antlion guard'ın beni kovalamasıydı sadece bu arkadaşı öldürmeden nasıl kurtulabileceğimi merak etmiyor değilim gerçekten onunda zamanı gelecek kaç şimdilik şu hl ve kotor serisi kadar hikayesi saran başka oyun bulamadım
|
|
|
21 Mart 2008; 12:32:38
|
|
|
Oyunda baya bir ilerledim biraz geç oldu bu soruyu sormak için ama yinede sormakta fayda var:) Aslında İnglizcem var ama konuşlanların çoğunu anlayamıyorum en azından İnglizce olarak alt yazı gibi bir seçenek lazım bu konuda fikri olan var mı?
|
|
21 Mart 2008; 16:16:20
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Alfren Oyunda baya bir ilerledim biraz geç oldu bu soruyu sormak için ama yinede sormakta fayda var:) Aslında İnglizcem var ama konuşlanların çoğunu anlayamıyorum en azından İnglizce olarak alt yazı gibi bir seçenek lazım bu konuda fikri olan var mı? optionsta var öyle bir seçenek video bölümündeydi sanırım..subtitles diye seçiceksin
|
|
|
21 Mart 2008; 19:15:00
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Alfren Oyunda baya bir ilerledim biraz geç oldu bu soruyu sormak için ama yinede sormakta fayda var:) Aslında İnglizcem var ama konuşlanların çoğunu anlayamıyorum en azından İnglizce olarak alt yazı gibi bir seçenek lazım bu konuda fikri olan var mı? Arkadaşında dediği gibi oyunun "Options" bölümünde altyazı seçeneği bulunmakta.Eğer oyunun orjinal ise aşağıdaki linkten Türkçe yamasınıda oynayabilirsin. http://forum.donanimhaber.com/m_20484666/mpage_1/key_Half%2CLife%2CEpisode%2CTwo%2Cturkce/tm.htm
|
|
22 Mart 2008; 13:41:40
|
|
|
Oyun bitene kadar benden biraz çekeceğniz var Combinerlerle çatıştıktan sonra Alyxle beraber arabayla helikopterden kaçmaya çalıştırken yolun sonu gözüktü mecburen helikopteri bir şekilde düşürmek gerekiyor anladığım kadariyle sorun şu ki denemediğim silah kalmadı ancak bir türlü bunu beceremedim gravity gun'de işe yaramadı Oyunun bitmesine fazla birşey kalmadı galiba son kez yardımlarınızı bekliyorum
|
|
22 Mart 2008; 18:45:57
|
|
|
Ne demek her zaman yardımcı oluruz. Yapman gereken şey Helikopterin sana attığı topları Gravity Gun ile yakalayıp,Helikoptere tekrar fırlatman.Bir müddet sonra Helikopter düşecektir. Ayrıca daha oyunun sonuna var
|
|
23 Mart 2008; 21:14:56
|
|
|
Evet oyun sonunda bitti Oyunun kısa sürdüğü konusunda o kadar çok şey söylendi ki ben işten eve geldiğim her akşam oyunu bu akşam bitirip rahatlayacağım diyordum Neyse pazar günü olunca rahat rahat butün gün oynayıp bitirebildim Oyun konusunda diyecek birşey yok tek kelimeyle muhteşem ben aslında büyük bir saçmalık yapıp ET 2 den başladım şimdi sıra diğerlerine geldi bitirmesi biraz zor olacak ama ne yapalım
|
|
25 Mart 2008; 13:16:05
|
|
|
arkadaşlar oyunun save gamesini indirdim pcme fakat oyunun save klasörünü bulamadım nerde :S zaten ilk bölümde hata verdiği için 2. bölümden başlayacam
|
|
25 Mart 2008; 13:28:52
|
| | | |