Anladığım kadarıyla sen oyunu STEAM üzerinden satın almışsın. Eğer DVD orjinal olarak almışsan hepsi içindedir. Ancak korsan almışsan eğer bişey diyemicem
beyler ben de hl2 episode 1 ve 2 var ama hl2nin kendisi yok hikayeyi bulabilecegim bi yer varmı kotam da doldu hl2 yok yani hikaye lazım ona göre baslıcam oyuna.
arkadaşlar burada ne yapmam gerekiyor...E ile bu aleti aktif ediyorum ama gene eski haline geliyor nasıl yapcam burasını..
hocam tam arkadanda yerde hurdaların içinde "dişli çark" bulacaksın. Onu gravity gun ile tutup mekanizmadaki resimde de gözüken boş yere yerleştiriyosun. sonra tekrar e ile aktif hale getiriyosun. sonra da asansörü aktif hale getiriyosun.... (http://tr.wikipedia.org/wiki/Di%C5%9Fli_%C3%A7ark)
beyler ben de hl2 episode 1 ve 2 var ama hl2nin kendisi yok hikayeyi bulabilecegim bi yer varmı kotam da doldu hl2 yok yani hikaye lazım ona göre baslıcam oyuna.
ep1 ve ep2 yi oynamak için hl2 ye gerek yok....
12 Ocak 2008; 18:45:47
Arkadaşlar burada takıldım..Nasıl geçicem bir yarım edin lütfen....
Teşekkürler dostum geçtim orasını..Şimdi de burada tarkıldım yardımcı olabilirseniz sevinirim..
Bu resimdeki pozisyondayken sağa dön oralarda bi merdiven bulacaksın. Yukarıdan o enerji kaynağını olduğu yere gidip ordaki topu gravity gunla yoket.. Giderken headcrabe dikkat!!