oyun süper bişey böyle grafik olamaz mükemmel bu arada bu oyunun minimum sistemi ne acaba ilen varsa bu msn adresine yollarmı kagan_ozten@hotmail.com LÜTFEN BİLEN VARSA YOLLASIN
CNN’de yayınlanan Game Over programına konuk olan Gabe Newell, Half-Life serisi ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Gelecek yılki planlarında (HL-2 Episode 2 olabilir bu) Half-Life efsanesinde önemli bir rol oynayan karakterin hayatına son verecekleri açıklayan Newell, hikayenin gerçekçiliği ve etkileyici olması bakımından böyle zor bir karar aldığını belirtirken; bu sayede oyuncuların Half-Life serisine olan ilgilerini de görmüş olacağız dedi.-Alıntıdır Merlinin Kazanı
yaff enteresandır ben ne sizin kadar half life 2 episode one ı sevebildim nede oyunu aynı derecede başarılı buldum.. yıllar önce int cafe lerde arkadaşlarla oynadığımız o ilk half life sanki daha keyifliydi..
ilk bölümlerde özellikle sıkıntıdan oyunu kaldırmanın eşiğine geldim şu ilk zombi tarzı yaratıklar çıktıktan sonra az az keyif vermeye başladı ancak oyun inanılmaz kısa geldi bana.. iki kere takıldım, takıldığım yerlerin çözümünüde netten bulup geçtim oyun başladığım gün bitti.. oyuna aldığım keyfe göre en fazla 10 üzerinden 6 yada 7 verebilirim fps tarzı son dönemlerde oynadığım oyunlar arasında doom3 ve fear kesinlikle daha iyiydi(çok fazla oyun oynamadığım belli oluyor heralde )
ama alyx e çok alışmıştım oyunda kafamı çevirdiğimde hep bana melül melül bakması etkiledi beni karım gibi hissettim bazen onu korucam diye öldüğüm oldu neyse baymayayım, hl2 ep 2 nin videosunu izledim sanırım daha sıkı bir oyun olacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @shle -- 10 Ekim 2006; 10:37:57 >
demek DoG ölecek üzüldüm ve de şaşırdım çünkü Valve yaptığı açıklamada efsanevi bir karakterin öleceğini ve çok zorlandıklarını söylediler bu karar için ben de barney ölür tahmin etmiştim demekki dog ölecek peki nereden öğrendin söyleyebilirmisin dostum?
pinky_demon haklı episode 4 olacak ve pisode 4 ten sonra umarım hl3 olacak saten episodelerde2-3 ile arada para akımını sağlayacak kısa kısa partlar halınde bıse kakalayacak aslında valve bu grafiklerin üstünde bi oyun yapablır ama dedınız gibi valve cok paragöz ayrıca filmide yapmazlarsa eşşekler bu seneryoyu harcarlarsa eşşeklık ederler bu arada episode 2 aralıkta cıkacak ve episode 1 den uzun olacak demosunu oynadımve silahlardan gravity gun daha değişik ve etkili ben yıllardır bu oyun ıcındeğim ve hl 1 dede 3 seneden beridir yenilmedim pendik ilçesinde oturuyorum hergun en az 3 half life turnuvası yapılıyor yanı bu kadar tutulan bi oyun ancak episode halinde para makınesıne donusturulebılır.eger yasılarımda yanlıslık varsa düzeltin lütfen
beyler bu arada dog güçlü bir cracter deil bence ama barney olebılır ama alexy ölse ben bu oyunu oynamam bana göre cok mukemmel bi kadın sanal olmasına rağmen alexy olmesın pınkly demon yapımcılara söyle lütfen