yaw ben calıstıramadım bı turlu oyunun exe sıne bısıler eklencek falan dıye yazıyodu yazmaya calısıyorum ama yapamadım acaba varmı daha kolay 1 yontemı .
MAsaüstü kısayolu taratmasını biliyor musun? Bilmiyorsan, masaüstünde boş alanda sağ tık/özellikler/yeni/kısayol oradan da Gözat ile oyunun yüklü olduğu ve hl2.exe uygulamasını göstereceksin. Kısayol hallolduktan sonra aşağıda fotoda görüldüğü gibi "Hedef" bölümün sonu ... hl2.exe" -steam -game ep2 ... böyle olacak
arakadaşlar bi arkadaş orange box için link verdi ama rusça imiş hepsini indirdim bi hüsran oldu benim için ne yapabiliriz halen düşmedimi orange box ingilizce olrak rapide yada torrentte bilenler varsa beni bilgilenidirirse sevinirim
arakadaşlar bi arkadaş orange box için link verdi ama rusça imiş hepsini indirdim bi hüsran oldu benim için ne yapabiliriz halen düşmedimi orange box ingilizce olrak rapide yada torrentte bilenler varsa beni bilgilenidirirse sevinirim
emin olmadan çekmeyecektin
portal ve episode two ayrı ayrı var aslında ikisi toplam 6,5 gb .. öyle çek bence
Ben Bana Kendim İçin Lazımım, Hatıram Olsun Sana Şarkım Lapa Lapa Kar Yağsın, Manzaralarımı Beyazlara Boyayın Ben Bugün Ölebirim...Şu An Ölebilirim...Her An Ölebilirim
emin olmadan çekmeyecektin
portal ve episode two ayrı ayrı var aslında ikisi toplam 6,5 gb .. öyle çek bence
oldu bidefa ne yapalım neyse internet limitli değil bide premium var rapidden neyse yakında umarım torrente düşer
Gençler ben 4,5 gb full sürümünü torentle indirdim Şu kısayol olayını yapınca açıldı. Şimdi bendeki 8 gb yer kaplıyor Ep 1 de var sanırım içinde ep 1 nasıl açıcam kısayolu ep1 diye değiştirince Vconfig hatası veriyor Ayrıca eski halflife 2 de açabilirmiyim. Şimdi adam devrilmiş bir trende başladı. ben ep1 oynamadım hl2 de bitirmedim Hepsini merak etim şimdi anlıyacanız
Gençler ben 4,5 gb full sürümünü torentle indirdim Şu kısayol olayını yapınca açıldı. Şimdi bendeki 8 gb yer kaplıyor Ep 1 de var sanırım içinde ep 1 nasıl açıcam kısayolu ep1 diye değiştirince Vconfig hatası veriyor Ayrıca eski halflife 2 de açabilirmiyim. Şimdi adam devrilmiş bir trende başladı. ben ep1 oynamadım hl2 de bitirmedim Hepsini merak etim şimdi anlıyacanız