@Barnz bu söylediğin teori mi yoksa ep3 videolarından veya içinde bulunduğun konum dolayısıyla edindiğin bir bilgi mi?Eğer öyle ise ep2 nin sonlarına doğru yaşadığımız aksiyonun kat kat daha fazlası bizi bekliyor ep3 te
Büyük olasılık ile doğru. Şimdiye kadar söylediklerimin çoğu doğru çıktı. Bu arada ortada şu an Episode Three ile ilgili görüntü/video bulunmuyor.
Not:In my oppinion this is not a necessary fix,as im playing that game till now without any problem,certainly this is not a virus...as an answer to a comment i just read- I find it & i bring it thats all.Use it at yoru own risk,as it fixes some problems with the textures... (ingilizcesi olan tercüme etsin 9
Düşünceme göre gerekli bir fix değil, şimdiye kadar problemsiz oynadım, kesinlikle bir virüs değil, sadece okuduğum bir yoruma cevap- buldum & getirdim hepsini.Riski kabullenip kullanın, bazı texture problemlerini düzeltiyor... (Hızlıca çevirdim, hata olabilir, aşağı yukarı böyle diyor)
Evet beyler fix dosyası ile ilgili mutlu bir haber veriyim sizlere
Bunu yaptıktan sonra,kısayol oluşturmaya,kısayol a uzantı falan eklemeye gerek yok
Hl2 klasörünün içine kopyalayıp değiştir demeniz yeterli
Ardından start dosyasına 1 kez tıklayıp,sonra oyunun simgesine tıklayarak oyuna girebilirsiniz
arkadaşlar steam versiyounu devamlı güncellenmekte. ama non steam oyunların güncellemesi yapılamıyor. hiç yoktan kıraklı steam ile bunları halledersiniz. bir site güncellemeleri her çıktığında veriyor. şahsen onu tavsiye ederim. zaten ben hl2,ep1,ep2,portal,tf2,cssource oyunlarının steam versiyonlarını upload yaptım ve açıklamayı da yazdım. tavsiye ederim.
uploadlarımı forumlardan ismime bakarak bulabilirsiniz çok uploadım vardır
ohh be özlemişim valla efsaneyi,dizi gibi başladı bir bölüm oynadım.günde 1 bölüm oynamayı planlıyorum ki yavaş bitsin arada oynadığım fear'lar stalker'lar yalanmış valla halflife gibisi yok bununla ut3 demosu ilaç gibi geldi valla,yılın en verimli günleri geliyor valla billa
Arkadaslar ben indirmeyi bitirdim cikan RAR lari da actim ama 8 kusur GB boyutunda birsuru gfc. dosyalari cikti.Bunlari nasil acicam veya nasil kullanicam ?
Hocam inşallah boşa indirmemişsinizdir.. çıktığı günün gecesi 9 küsür gb lik dosyanın 78partx100mb = 7.8 gb lık bir bölümünü indirdim orange box paketiydi son 10 part kala linkler r-apid'den silindi.. akabinde bir 6.5 gb lik orange box daha buldum başka yerden, indirdim oda tamamen rusça çıktı.. hiçbirşey anlamadım sildim en son hl2 ep2 'yi ayrı, portal'ı ayrı, team fortress 2' yi ayrı indirdim diğerleri zaten vardı arşiv tamamlandı
yani kısası bence sadece 4.42gb lik hl2 ep2 yi indirmelisiniz.. diğerleri zaten kolaylıkla bulunur.
...spoiler... alyx vortigaunt lar tarafından tedavi edilirken g-man giriyor zihnimize burda tam olarak ne anlatıyo.. merak ettim okadar analayamıyorum malesef gene nediyor bu sansar adam
Hocam inşallah boşa indirmemişsinizdir.. çıktığı günün gecesi 9 küsür gb lik dosyanın 78partx100mb = 7.8 gb lık bir bölümünü indirdim orange box paketiydi son 10 part kala linkler r-apid'den silindi.. akabinde bir 6.5 gb lik orange box daha buldum başka yerden, indirdim oda tamamen rusça çıktı.. hiçbirşey anlamadım sildim en son hl2 ep2 'yi ayrı, portal'ı ayrı, team fortress 2' yi ayrı indirdim diğerleri zaten vardı arşiv tamamlandı
yani kısası bence sadece 4.42gb lik hl2 ep2 yi indirmelisiniz.. diğerleri zaten kolaylıkla bulunur.
Sevgili arkadasim seninde basina gelmeyen kalmamis Bende malum biryerden 4.32 lik versiyonunu flashget ile indirdim.Daha sonra cikan dosyadan ilk RAR i acmaya basladim sonra da boyle dosyalar cikti karsima bende hic bisi anlamadim Bir turlu resim koyamadim ama su sekilde yapmaya calisdim
Sevgili arkadasim seninde basina gelmeyen kalmamis Bende malum biryerden 4.32 lik versiyonunu flashget ile indirdim.Daha sonra cikan dosyadan ilk RAR i acmaya basladim sonra da boyle dosyalar cikti karsima bende hic bisi anlamadim Bir turlu resim koyamadim ama su sekilde yapmaya calisdim
Tamamdır doğru dosyayı indirmişsiniz yapmanız gereken; half-life 2 episode two klasörüne girmek ve hl2.exe 'ye sağ tıklayıp masaüstüne kısayol yapmak önceki sayfalarda kısayola nasıl bir operasyon yapacağınız yazıyor.. şimdi tekrarlayıp dikkat çekmeyelim (indirdiğiniz .nfo uzantılı dosyadada yapacaklarınız eng olarak mevcut olmalı) daha sonra oyuna girebilirsiniz
Edit: Önceki sayfalarda bir sorun çıkmadığına göre tekrar verilebilir heralde.. Oyunun masaüstündeki kısayoluna sağ tıklayıp, özelliklerden ''Hedef'' bölümünün sonuna half-life 2 episode two\hl2.exe" -steam -game ep2 getirin Orjinali:half-life 2 episode two\hl2.exe" Yapmanız gereken:half-life 2 episode two\hl2.exe" -steam -game ep2
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @shle -- 14 Ekim 2007; 4:58:03 >
Tamamdır doğru dosyayı indirmişsiniz yapmanız gereken; half-life 2 episode two klasörüne girmek ve hl2.exe 'ye sağ tıklayıp masaüstüne kısayol yapmak önceki sayfalarda kısayola nasıl bir operasyon yapacağınız yazıyor.. şimdi tekrarlayıp dikkat çekmeyelim (indirdiğiniz .nfo uzantılı dosyadada yapacaklarınız eng olarak mevcut olmalı) daha sonra oyuna girebilirsiniz
Edit: Önceki sayfalarda bir sorun çıkmadığına göre tekrar verilebilir heralde.. Oyunun masaüstündeki kısayoluna sağ tıklayıp, özelliklerden ''Hedef'' bölümünün sonuna half-life 2 episode two\hl2.exe" -steam -game ep2 getirin Orjinali:half-life 2 episode two\hl2.exe" Yapmanız gereken:half-life 2 episode two\hl2.exe" -steam -game ep2
Yardimlarin icin cok tesekkur ederim @shle arkadasim.Ama o dediginiz hl2 dosyasi exe diye gorunmuyor ve degistirmek istedigim de Hedef cikmiyor ve sadece 96kb boyutunda..Bi resim daha koydum zahmet eder de bakarsiniz insAllah
Yardimlarin icin cok tesekkur ederim @shle arkadasim.Ama o dediginiz hl2 dosyasi exe diye gorunmuyor ve degistirmek istedigim de Hedef cikmiyor ve sadece 96kb boyutunda..Bi resim daha koydum zahmet eder de bakarsiniz insAllah
Çıkmaması normal siz direk exe 'ye sağ click özellikler yapmışsınız öncelikle exe'ye sağ click yapıp gönder/masaüstü kısayol oluştur deyin(eng os kullanıyorsanız create to desktop shourtcut gibi bişi olmalı) daha sonra masaüstüne aldığınız kısayol'a yine sağ tıklayıp özelliklerden bir üstte yazılanları yapmalısınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @shle -- 14 Ekim 2007; 5:41:11 >