tamam işte o kumlardan antlionlar çıkıyorya ayrca ep2 de antlion workers var yalnızlık çekmezsin
okuma yazma yok galiba.keşke çölde bi bölüm olsada ordada yerin altından farklı yaratıklar cıksa demeye calısıyoruz sen hala yapıyosun.bizde biliyoruz Hlf2de yerin altından cıkan böcüklerin oldugunu.
ters cevap vermene gerek yoktu ne demek "okuma yazma yok" laubali olmaya gerek yok verdigim cevabida gayet yerinde buluyorum bu arada o hl2 deki yerde bir nevi çöl sayılır
az önce çöl olsa zevkli olmazda paso düz alan yaratıkları öldür öldür bi yere kadar diyosun şimdi mesajını değiştirip bunları yazıyorsun.cvb vermeyecekdım ama senle bi "keşke" yüzünden polemiğe giremem. ayrıca yok demedım yok galiba dedim aynı sey diil
hl nin çöl dünyasında olacağını sanmam çünnkü gittikçe kutuplara dğru gidioruz çölde olacağımızı sanmam ha coombine ****orlar bizi çöle fırlatırsa o olabilir bilemem
sımı stalkerı oynadım grafıklerı daha dogrusu atmosferı ıyıydı..kaplamaları kotuydu ama yınede ıyı oyundu..bu oyun stalkerdan kotuyse hıc bulaşmıyım dırek bu cıkıcak epısode yı beklesem dahamı ıyı olur konu falan devam nıtelıgındemı..
sımı stalkerı oynadım grafıklerı daha dogrusu atmosferı ıyıydı..kaplamaları kotuydu ama yınede ıyı oyundu..bu oyun stalkerdan kotuyse hıc bulaşmıyım dırek bu cıkıcak epısode yı beklesem dahamı ıyı olur konu falan devam nıtelıgındemı..
eğer hikayeyi yakalamak yada anlamak istiyorsan halflife 2 oynamadan episodeları oynama derim ben hatta mümkünse halflife 1 ide oyna. ama emin ol stalker dan daha güzel bir oyun...
eğer hikayeyi yakalamak yada anlamak istiyorsan halflife 2 oynamadan episodeları oynama derim ben hatta mümkünse halflife 1 ide oyna. ama emin ol stalker dan daha güzel bir oyun...
yok 1 oynadımda 2 yı oynamadım hıc bır serısını kac serı varkı hl2 de cıkmıs...top sakallıyla takılalım bıraz...
quote:
Orjinalden alıntı: manhack
quote:
Orjinalden alıntı: reko
ikisii oynadıktan sonra o o uyndan vvazgeçersin ayrıca ben hikaye olarak o dediğin oyunu değil metal gear solidi karşılaştırırım en iyi hikayeler onda çünkü
HalfLife 1 Bitirdim...HalfLife 2 bitirdim...HalfLife 3 beklerken HalfLifeEpisode One çıktı Onuda bitirdim...Şimdi de HalfLife 2 Episode Two Sıra Bunda desenize...