Her Halflife oyununda olduğu gibi bununda başından kalkamadım bir türlü. Başladığı gibi bitti bu da; 6 saat filan sürdü sanıyorum, ama hikayeyi çok merak ettiğim için hiçbiryerde oyalanmadım. Yinede E1'den çokda uzun değil oyun. Tekra tekrar oynamak lazım.
Oyun mükemmel olmuş. Grafikleri ve animasyonları uçurmuş adamlar. 4 yıllık bir oyunun revizyonuna göre şahane görünüyor tüm detaylar, gerçi pek çok yeni nesil oyuna göre de şahane görünüyor. Müzikler yine mükemmel, tüm sekansları çok iyi planlamışlar ve sinema filmlerini ağlatacak müzikler eklemişler. Trailerı oynuyormuş gibi gaza geliyorsunuz. Oyundaki herşey gaza getirme üzerine kurulmuş zaten.
Tek eleştirim; araba sürme sekanslarını -yine- fazla abartmış Valve. Belki bana öyle gelmiştir ama pek hoşuma gitmedi araba işi. Üstelik bu araba (tasarım müthiş olmuş yalnız) eski Buggy kadar çevik de değil..
Her karesi spoiler olduğu içn SS filan almadım. Oyun e1'e nazaran bayağı geliştirilmiş olmasına rağmen performansı aynı gibi. Framerate, 1360*768 çözünürlükte, tüm ayarlar maksimum, 8xAA, 16xAF ile 90-120FPS arasındaydı.
Sonuç olarak Valve, Halflife'ın neden "gelmiş geçmiş en iyi oyun" olduğunu göstermiş yine. Keşke daha uzun olsaymış.
HL2e2, Steam üzerinden çalışmak için Episode1'i ana dosyasına ihtiyaç duyuyor, ilginçtir. Yüklemesi bitmeyenler ve "Server is too busy to handle your request" hatası alanlar, ep1in ana dosyasını yüklerseniz sorun çözülüyor.
1- winrar lı dosyaları bir yere açın 2- hl2.exe ye sağ tıklayıp kısayol yaratın 3- daha sonra bu kısayolda "hedef yerinde (target)" sonuna " -steam -game ep2" ekleyin 4- kısayola tıklayıp oyna girin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caprinx -- 11 Ekim 2007; 10:05:56 >
Arkadaşlar ben bi halflife 2 oynamıştım ama biraz önce gördüklerime göre "Halflife 2" , "Halflife 2 episode 1" , Halflife 2 episode 2" olmak üzere 3 tane ayrı oyunmu var ortada? Yoksa episode1 bildiğimiz halflife 2 mi?
Arkadaşlar ben bi halflife 2 oynamıştım ama biraz önce gördüklerime göre "Halflife 2" , "Halflife 2 episode 1" , Halflife 2 episode 2" olmak üzere 3 tane ayrı oyunmu var ortada? Yoksa episode1 bildiğimiz halflife 2 mi?
3 ayrı ama, birbirinin devamı oyunlar
episode 2 en son çıkan ek paket.. hl2 olmadan oynanabiliyor
3 ayrı ama, birbirinin devamı oyunlar
episode 2 en son çıkan ek paket.. hl2 olmadan oynanabiliyor
Ozaman ben şimdi gidip hl2 yi kurup üstüne episode 1 i mi kurmalıyım? eğer yama yada ek paketse salla gitsin episode 2 yi alıyım bari. Tamamen farklı bi oyun olsun, aynı yerlerde aynı oyunu oynayacaksam ne anlamı var. aslında ben bu episodeları editionları anlamış değilim. örneğin most wanted black edition görmüştüm. bunlar tam manasıyla farklı oyunlar mı yoksa aynı yoksa aynı oyunları bikaç özellik eklenmiş halleriyle baştan oynamak mı?? Bilmem sorarbildim mi
valla arkadaşlar ne derseniz deyin siz şuan internetten indiriyor olabilirsiniz ama ben kendi kendime söz vermiştim ep2 çıksın orange box alarak oynuyacam diye orange box gelir gelmez türkiyeye alıcam yani benim için bekleme süresi biraz uzadı