Steamdan Alan Arkadaşlar Oyun Nasıl Güzelmi HalfLife 2 Episode Two
şakamısın sen yaaa..böyle oyuna sen nasıl böyle bir laf ediyorsun..oyun güzelmiymişşş...gelmiş geçmiş en iyi oyun var karşında..haddinizi bilin...
BAzen öyle bir abartıyorsunuz ki..Doktorlar yeni doğmuş bebeklerin kıçına şaplak atarken kulağına Halflife i zikretmiyorsa bilmeyen bir insan oğluda çıkabilir.Kaldiki halflife nereden gelmiş geçmiş en iyi oyun oluyor...GEçmişten günümüze insana bu duyguyu yaşatabilmekten çok uzaktı fps ler..Çok daha iyi oyunlar vardı bana göre..VE bu bana göre kısmı hep bana göre olarak kaldı.Öylede olmalı.VAzgeçin dayatma fantezilerden..
halflife 1 in ilk çıktıgı günleri hatırlatırım sanırsam 50 yerden ödül gelmişti oyuna fps devrimi halflife tan sonra baslamıstı
Arkadaşlar Oyunu Biliom HalfLife 1 Den İtibaren Hepsini Hilesiz Bitirdim Ama Sordum Soruyu Yanlış Sormuşum Boşuna Bu Kadar Tartışmısınız Aslında HalfLife 2 Ve Episode One a Göre dahamı İyi Anlamındaydı Kusura Bakmayın Beyler
HalfLife asla eskimez.SİZE GÖRE Halo da öyle.Bu yeryüzüne HalfLife gibi bi oyun gelmedi ve gelemeyecekte(Senaryo olarak söylüyorum).Üstelik oyunda grafik motoru önemli değildir.Oynanılabirlik ve Senaryo oyunu tamamlar.Üstelik 1998-1999 da HalfLife 1 in Senaryosu ve Grafik motoru ile tüm ödülleri topladığını da HATIRLATIRIM.Yanlış yere geldin dostum.
DEmek öyle...Banada atalarım nerde çokluk orda... diye öğretti ama dur konu bu değil..Çoğunluğun sevdiği en iyi oluyor demek.Bu akdar sığ bir düşünce ye ne cavap versem himmmm.Tamam sen kazandın hayatta başarılar. Edit:Halflife i severim..50 kez ödül de almış olabilir.Ama unutmayın en çok haz alarak oynadığınız oyunun Halflife olması onu sadece sizin için en iyi oyun yapar ve bir tek şeyi kanıtlar daha görmediğiniz ne oyunlar var.Tamam en iyi oyun muhabeti yapmayalım.Bu başlıkta siz Halflife dersiniz öbür başlıkta FAllout denir bir diğerinde Grim FAndongo denir..HERkezin haklı olduğu noktalar var mesele bu.Ha bide ne bu.Liverpool taraftarı hep birlikte halflife a mı merak sardı bu ne fanatiklik..
herkesin sevmesiyle oyunun popülerliğinden bahsetmiyorum,alınan hadan ve oyunun asla unutulamamasından-herkesin(bahsettiğim ezici çoğunluğun,ben dahil) her oyunda halflife tadı aramasından bahsediyorum,yoksa popüler oyun olayı tamamen farklı,nedir popüler warcraft,cod2 multi vs vs;bunlar en iyiler mi,değiller.bahsettiğim halflife tadının daima damaklarda kalmasıydı,her oyun oynayışımızda o çaresizliği,atmosferi,yalnızlığı arayışımızdı.Ve kişisel görüşüm bu ilk halflife'daki haz öylesine aklımda kaldı ki hl2 ve ek paketinden o tadı asla alamadım,işte bu yüzden ilk halflife tadı ulaşılması çok güç bir nokta ve bu onu dünyanın en iyi oyunu kılıyor.Yoksa kastettiğim pes,fifa,nfs,cod gibi ne bileyim warcraft gibi,sims gibi bir popülerlik değil..HalfLife ayrıdır,tabii ki kişiden kişiye değişir zevkler ama sen beni yanlış anladığın için açıklamak durumunda kaldım,kusura bakma
Arkadaşlar Halflife 2 ile Portalın Steam dosyalarını netten buldum hemde bayaa bi küçük boyutta. Rarın boyutu 650 kb ama içinden çıkan pre-load dosyaları 3.5 gb değerinde.Şimdi onları çıkartıorum da bayaa yavaş çıkıo.Eğer bu dosyayı indirip olmuo diyen varsa buraya yazsın.Yoksa aktive edip oyunu çalıştırırsam isteyenlere pmden linki atarım.Sahurda görüşmek üzere...