Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Half-Life 2: Episode Two

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Pc Oyunları >> FPS/TPS >> Cevap: Half-Life 2: Episode Two Sayfa: <<   < önceki  38 39 [40] 41 42 43 44 45 46 47   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ramazanyur

10 Ekim 2007; 23:05:33 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar kıraklı olarak hl2 ep2 ve portalı oynayabiliyorum. gcfleri rapidden çektim. gerekli güncellemeleri yaptım ve oyunu oynamaya başladım

ramazanyur

10 Ekim 2007; 23:15:41 

Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın

arkadaşlar optimazyon süper. sistem amd 3000+,1 gb ram, 1950pro. oyun 1024*768,6xaa,16x antisop., diğerleri high da ve 30-50 arası fps aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazanyur -- 10 Ekim 2007; 23:17:28 >

ondeire

Sisteme Gözat

10 Ekim 2007; 23:23:28 

quote:

Orjinalden alıntı: ramazanyur

arkadaşlar kıraklı olarak hl2 ep2 ve portalı oynayabiliyorum. gcfleri rapidden çektim. gerekli güncellemeleri yaptım ve oyunu oynamaya başladım

sadece portalı indirebilyozmu? ayrıca rica etsem banada link i atarmısın pm den.

yokkkk
SPİDERCHILD

10 Ekim 2007; 23:24:20 

quote:

Orjinalden alıntı: BlackF!Re

quote:

Orjinalden alıntı: sniper83us

quote:

Orjinalden alıntı: bonser24

quote:

Orjinalden alıntı: SPİDERCHILD

Steamdan Alan Arkadaşlar Oyun Nasıl Güzelmi Half Life 2 Episode Two

şakamısın sen yaaa..böyle oyuna sen nasıl böyle bir laf ediyorsun..oyun güzelmiymişşş...gelmiş geçmiş en iyi oyun var karşında..haddinizi bilin...

BAzen öyle bir abartıyorsunuz ki..Doktorlar yeni doğmuş bebeklerin kıçına şaplak atarken kulağına Halflife i zikretmiyorsa bilmeyen bir insan oğluda çıkabilir.Kaldiki halflife nereden gelmiş geçmiş en iyi oyun oluyor...GEçmişten günümüze insana bu duyguyu yaşatabilmekten çok uzaktı fps ler..Çok daha iyi oyunlar vardı bana göre..VE bu bana göre kısmı hep bana göre olarak kaldı.Öylede olmalı.VAzgeçin dayatma fantezilerden..

half life 1 in ilk çıktıgı günleri hatırlatırım sanırsam 50 yerden ödül gelmişti oyuna fps devrimi half life tan sonra baslamıstı

Arkadaşlar Oyunu Biliom Half Life 1 Den İtibaren Hepsini Hilesiz Bitirdim Ama Sordum Soruyu Yanlış Sormuşum Boşuna Bu Kadar Tartışmısınız Aslında Half Life 2 Ve Episode One a Göre dahamı İyi Anlamındaydı Kusura Bakmayın Beyler

deliyimbiraz

10 Ekim 2007; 23:37:06 

quote:

quote:

şakamısın sen yaaa..böyle oyuna sen nasıl böyle bir laf ediyorsun..oyun güzelmiymişşş...gelmiş geçmiş en iyi oyun var karşında..haddinizi bilin...

yeni grafik motoru ve hikayesiyle artık halo diye bir oyun var. half life çok eskidi artık. bütün ödülleri halo topluyor. en iyi oyun artık halo

bedava rapid-share üyeliği için tıkla:
http://bux.to/?r=deliyimbiraz

deliyimbenbiraz@gmail.com
MP4

10 Ekim 2007; 23:41:21 

quote:

Orjinalden alıntı: deliyimbiraz

quote:

quote:

yeni grafik motoru ve hikayesiyle artık halo diye bir oyun var. half life çok eskidi artık. bütün ödülleri halo topluyor. en iyi oyun artık halo

kurtlar vadisindeki halo mu o nedir ?

Conroe E6300 @ 2.88 GHz(Default Voltaj), 2 x 1GB Corsair DDR2 667 RAM, Sapphire X1900 XT 512 MB, ASUS P5W DH Deluxe, X-Fi Music Xtreme, Seagate 500 GB, Samsung 200 GB, NEC 3540A DVD RW, NEC 7173S DVD RW, OCZ 500W, Logitech Z-5500, Logitech G5, Samsung 932B+ 19" LCD, US Robotics 9106 Wireless ADSL, Thermaltake Tsunami Dream

+ Nikon D40, Sigma 10-20, Nikon 70-300 VR, Nikon 18-55

beyazpiyon

Sisteme Gözat

10 Ekim 2007; 23:42:20 

Half Life asla eskimez.SİZE GÖRE Halo da öyle.Bu yeryüzüne Half Life gibi bi oyun gelmedi ve gelemeyecekte(Senaryo olarak söylüyorum).Üstelik oyunda grafik motoru önemli değildir.Oynanılabirlik ve Senaryo oyunu tamamlar.Üstelik 1998-1999 da Half Life 1 in Senaryosu ve Grafik motoru ile tüm ödülleri topladığını da HATIRLATIRIM.Yanlış yere geldin dostum.

\/

wildlove

Sisteme Gözat

11 Ekim 2007; 0:01:02 

quote:

Orjinalden alıntı: sniper83us

DEmek öyle...Banada atalarım nerde çokluk orda... diye öğretti ama dur konu bu değil..Çoğunluğun sevdiği en iyi oluyor demek.Bu akdar sığ bir düşünce ye ne cavap versem himmmm.Tamam sen kazandın hayatta başarılar.
Edit:Halflife i severim..50 kez ödül de almış olabilir.Ama unutmayın en çok haz alarak oynadığınız oyunun Halflife olması onu sadece sizin için en iyi oyun yapar ve bir tek şeyi kanıtlar daha görmediğiniz ne oyunlar var.Tamam en iyi oyun muhabeti yapmayalım.Bu başlıkta siz Halflife dersiniz öbür başlıkta FAllout denir bir diğerinde Grim FAndongo denir..HERkezin haklı olduğu noktalar var mesele bu.Ha bide ne bu.Liverpool taraftarı hep birlikte halflife a mı merak sardı bu ne fanatiklik..

herkesin sevmesiyle oyunun popülerliğinden bahsetmiyorum,alınan hadan ve oyunun asla unutulamamasından-herkesin(bahsettiğim ezici çoğunluğun,ben dahil) her oyunda half life tadı aramasından bahsediyorum,yoksa popüler oyun olayı tamamen farklı,nedir popüler warcraft,cod2 multi vs vs;bunlar en iyiler mi,değiller.bahsettiğim half life tadının daima damaklarda kalmasıydı,her oyun oynayışımızda o çaresizliği,atmosferi,yalnızlığı arayışımızdı.Ve kişisel görüşüm bu ilk half life'daki haz öylesine aklımda kaldı ki hl2 ve ek paketinden o tadı asla alamadım,işte bu yüzden ilk half life tadı ulaşılması çok güç bir nokta ve bu onu dünyanın en iyi oyunu kılıyor.Yoksa kastettiğim pes,fifa,nfs,cod gibi ne bileyim warcraft gibi,sims gibi bir popülerlik değil..Half Life ayrıdır,tabii ki kişiden kişiye değişir zevkler ama sen beni yanlış anladığın için açıklamak durumunda kaldım,kusura bakma

i bless the rains down in africa..
Devilator

Sisteme Gözat

11 Ekim 2007; 0:06:40 

Arkadaşlar Half life 2 ile Portalın Steam dosyalarını netten buldum hemde bayaa bi küçük boyutta.
Rarın boyutu 650 kb ama içinden çıkan pre-load dosyaları 3.5 gb değerinde.Şimdi onları çıkartıorum da bayaa yavaş çıkıo.Eğer bu dosyayı indirip olmuo diyen varsa buraya yazsın.Yoksa aktive edip oyunu çalıştırırsam isteyenlere pmden linki atarım.Sahurda görüşmek üzere...

leanback

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

11 Ekim 2007; 0:09:28 

arkadaşlar hala daha nete düşmedimi yaw

SeRo-34

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

11 Ekim 2007; 0:10:33 

grafiklerde değişiklik yok peki niye fps ler düşük?

sniper83us

Sisteme Gözat

11 Ekim 2007; 0:12:51 

Kim nöbette bakiim..

HERKİMKİ BİLGİSAYAR ALLAHTA ONU SEVER SAYAR.(all right reserved)
Biz Oyunları Tv de İzlemekten Değil PC de Oynamaktan Zevk Alırız..
arnom

11 Ekim 2007; 0:17:05 

halen yok