Şimdi Ara

Amazon'un Oylamasında PS4, Xbox One'a Fark Attı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•      Xbox One'ın her 24 saatte bir internete bağlanma ve 2. el oyunlardaki kısıtlamalar gibi oyuncuların hoşuna gitmeyen yönleri nedeniyle ülkemizde bu konsola oldukça fazla tepki olduğunu görüyoruz. Bu tepki yurt dışında da var.

Geçen nesilde Xbox 360 ve Playstation 3 kafa kafaya gitmesine rağmen bu nesilde durum farklı olabilir. Amazon'un yaptığı "PS4 mü, yoksa Xbox One mı?" oylamasına katılanların oyları da bunu kanıtlıyor. Şu ana kadar Playstation 4 yaklaşık 20.000 oy alırken, Xbox One ise sadece 1.000 küsür oy aldı. Eğer konsolların satışları da böyle giderse Microsoft bağlantı zorunluluğu ve 2. el sisteminden vazgeçebilir gibi görünüyor.

Amazon'un oylamasına buradan ulaşabilirsiniz.

• aklın yolu bir .. birde xbox fanları akıllansa .. hadi seviyorsunuz alın ama ps4 kötülemeyin bari ..gerçekleri görmezseniz de olur ..

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Çok şaşırdım.

Dememizi mi bekliyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben xbox one alcam cünkü kontrolcüsü ps4ün kontrolcüsünü ezer hemde düz yolda!

• Normal ama bu olaylar üzerine belki,çok küçük bir ihtimal Miki bu politikalarından vazgeçebilir.

• öyle böyle fark değil

• quote:

Orijinalden alıntı: -soza-

ben xbox one alcam cünkü kontrolcüsü ps4ün kontrolcüsünü ezer hemde düz yolda!

Sırf kontrolcusu icin konsolu almana gerek yok ki. internetde "ps3 xbox controller" diye arama yap. adamlar ara bi cihaz kullanıp xbox kotrolcüsünü ps3'de kullanıyor. hemde wireless. Buna benzer bi cihaz bu nesil icinde cıkar muhtemelen.

• darbe üstüne darbe. yazık lan artık acımaya başladım. havadan 500 dolar geçerse elime Xbox One alıp muhtaç bir fanboya hediye edicem.

• başlık güzel.yarış başlasın.paraya bakar.eğer konsol almayı düşünürsem hem ps4 hem xbox one alırım.hangisi daha iyi olduğu beni ilgilendirmez.ben oyunlara bakarım.her oyunu oynamak için.2 konsolu da almassam gtx 780 tek geçerim.gerçi konsol alsamda alırım o ayrı konu gtx 780 i.almak mesele değil.her oyunu konsolda orjinal almak mesele.dandik oyun çok.deneme meselesi.yalnız xbox isminden dolayıda antipatik oldu.insan psikolojisi.one dersen böyle ters teper.xbox 720 olmalıydı.yaptıkları hatalarda cabası tabi.ama iki konsolunda oyunları çok iyi.

• quote:

bu arkadasa hande yener´in eski bir albümünden ACI VERIYOR sarkisini armagan ettmek istiyotum.

Acı veriyor yeni baştan sevmesi
    Bir gün benle bir gün ayrı geçmesi
    Acı veriyor yeni baştan sevmesi
    Yıllar sonra aşka küskün dönmesi ...........

• insanlarda önyargı oluşmuş.xbox ı öven eksiyi yiyor.kontrolcüye bile tahammül yok.haha.

• quote:

Orijinalden alıntı: botoks

başlık güzel.yarış başlasın.paraya bakar.eğer konsol almayı düşünürsem hem ps4 hem xbox one alırım.hangisi daha iyi olduğu beni ilgilendirmez.ben oyunlara bakarım.her oyunu oynamak için.2 konsolu da almassam gtx 780 tek geçerim.gerçi konsol alsamda alırım o ayrı konu gtx 780 i.almak mesele değil.her oyunu konsolda orjinal almak mesele.dandik oyun çok.deneme meselesi.yalnız xbox isminden dolayıda antipatik oldu.insan psikolojisi.one dersen böyle ters teper.xbox 720 olmalıydı.yaptıkları hatalarda cabası tabi.ama iki konsolunda oyunları çok iyi.

şair burada ne demek istemiş?

• Sırf kontrolcüsü için bile xbox alırım demek, akp'ye oy vermek ile aynı şey. Sistemi bir bütün olarak göremeyip, çerezine kanıp peşinden gitmek. Zihniyet... :D Amazon'daki oylamaya katılan 1000 küsür kişi marjinal grup. :D

• soza ben pc ciyim.ama lotodan tutturursam sana 2 tane xbox one yollıycam.birini sağlam birini parçalayıp kırıp yollıycam.geçende tek rakamla 7 trilyon kaçırdım süperde.

• Türkiye yi desteklemiyor xbox one ..sadece kontrolcü ile ne yapacak acaba .. dikkat et yanlış bir şey yapma .. kinect seni gözetliyor olacak.. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PSAC -- 13 Haziran 2013; 22:56:27 >
  • bu kadar da beklemiyordum.
    satışlarda abd deki bilinçsız tüketiciler oldukça aşırı bir fark olmayacaktır kanımca.

• 1000 kişilik "marjinal" gruptan biletlerinizi ayırtmayı unutmayın.
  • quote:

Yeni bir fan mı doğuyor yoksa artıyı kaptın benden dostum.
  • @Xbox One

özürlü doğmuş yazık :)

• oylama baştan saçma oyun konsolu (ps4) ile interaktif uydu alıcısını (xbox one) ne karşılaştırıyorsunuz anlamadım :O

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.