Şimdi Ara

Samsung Galaxy S4 Zoom için ilk tanıtım videosu yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
3.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Samsung Galaxy S4 Zoom için ilk tanıtım videosu yayınlandı

Samsung resmi lansmanını dün gerçekleştirdiği Galaxy S4 Zoom için ilk tanıtım videosunu yayınladı. Genel olarak Galaxy S4 Mini’nin üst seviye kamera özellikleriyle harmanlandığı cihaz, 16MP çözünürlüğünde kamera ile geliyor ve 10x optik yakınlaştırma gibi önemli özellikleri bünyesinde barındırıyor. Aynı zamanda OIS yani optik görüntü sabitleme teknolojisine de sahip olan Galaxy S4 Zoom, 1.5GHz hızında çalışan çift çekirdekli Exynos işlemcisinden güç alıyor ve 4.3-inç büyüklüğünde, 960 x 540 piksel çözünürlük destekli ekran ile geliyor.

1.5GB RAM ile donatılan Galaxy S4 Zoom, yazılım tarafında ise Android 4.2.2 işletim sistemi ile çalışıyor. 20 farklı kamera çekim modu ile desteklenen cihaz, 2330mAh kapasiteli pilden güç alıyor. Galaxy S4 Zoom için hazırlanan ilk tanıtım videosunda, tahmin edilebileceği üzere cihazın kamera fonksiyonları üzerinde duruluyor. Zoom tekerleğinden optik yakınlaştırma ve anından paylaşım gibi özelliklerin ön plana çıkartıldığı Galaxy S4 Zoom’un yakında pazara sunulması beklenirken, ülkemizle ilgili satış tarihi ve fiyat bilgisi ise şu an için bilinmiyor. 

• cok kalın ama.
  • kalın geldi ama hem fotoğraf makinesi hemde telefon kullanmak isteyenler için ideal
  • Yeni nesil takoz.
  • Telefona ne eklesekte daha pahalıya satsak sorusuna ucube bir çözümü Samsung' dan başka bir firma bulamazdı zaten.
  • Samsung saçmalamaya devam ediyor,galaxy note gibi bir takozdan sonra şimdide böyle takoz çıkarmış,bu telefonları nasıl beğeniyorsunuz anlamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefon olarak rahat kullanılmaz ki bu öküz gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zaten kendi kamerası yeterli buna ne gerek vardı ?

• Şuan sosyal medyada en çok paylaşılan yeniliklerden birisi fakat ben bir kaç gün içinde samsung firmasının hayal kırıklığı yaşayacağını düşünüyorum.

http://www.youtube.com/watch?v=V3TuHR25gJk
  • o ne la öyle fotograf makinasıyla konusuyosun
  • zevkler,renkler.. isteyen alır boş konuşmaya gerek yok çeşitlilik artmış güzel olmuş
  • Konuyu silip baştan açın.Cevaplardaki seviyeyi görünce forumdan utandım
  • Bu bence s4 ten ziyade galaxy camera ya telefon özelliği katılmış gibi duruyor. gereksiz değil bence işleri icabı kullananlar elbet olacaktır. ama ben alsam o zoom mekanizması bozulmasın diye kamerayı çalıştırmazdım herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baveran -- 13 Haziran 2013; 17:12:16 >
  • s2

galaxy note

galaxy note 2

s4

note3

telefon sahipleri böyle bir telefonun çıkmasına kızacaklardır kesinlikle.

samsung olayı 1 adım daha ileri taşımış.

bu özelliği daha öncede yapabilirdi ama para kazanmak için yukarıda saydıgım modelleri çıkarıp piyasada satıp şimdi de böyle bişey yapıyolar.

şuanda telefon dijital makinaları tam anlamıyla yakaladı bu cıhazla

bu cıhaz sadece zoom deil netlik canlılık fotograf kalitesi açısındanda çok şey vaadediyor.

bu durumu ilk modellerede yansıtmaları lazımdı bence çok satar bu cihaz çok s4 de geride bırakır

• s2

galaxy note

galaxy note 2

s4

note3

bu özelliği daha öncede yapabilirdi ama para kazanmak için yukarıda saydıgım modelleri çıkarıp piyasada satıp şimdi de böyle bişey yapıyolar.

bu cıhaz sadece zoom deil netlik canlılık fotograf kalitesi açısındanda çok şey vaadediyor.

bu durumu ilk modellerede yansıtmaları lazımdı bence çok satar bu cihaz çok s4 de geride bırakır

• quote:

Orijinalden alıntı: ozancany

s2

galaxy note

galaxy note 2

s4

note3

ne yazıkki kalite olarak pek birşey vadetmiyor s4 ten daha kötü çekiyor gsmarena sitesinde fotoğraf örnekleri var. s4 ten artısı optik zoom, xenon flaş ve optik görüntü sabitleyiciye sahip olması eksisi kalın olmasına rağmen s4 ten kötü çekmesi. galaxy camera da zaten fiyatının hakkını verecek kadar iyi çekmiyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kakubo -- 13 Haziran 2013; 17:31:50 >

• la olm onu bunu geçinde kız çok tatlı ya
  • bildiğin fotoğraf makinesi telefon değil ki yorumlarda ona göre olmalıydı..

• Samsung = Fail
  • Nokia bu kadar kalın kameralı telefon yapsa samsung bir daha kamera işine kalkışmaz.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.