Şimdi Ara

LOGİTECH G103 klavye ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
1
Favori
11.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar vatana yeni gelmiş G105'in kırpılmış hali çok güzel klavyeye benziyor helede o kırmızı tuşları güzellik katmış klavyeye fiyatıda çok iyi G105 almaktansa bunu alırız ama tek eksisi ışıklandırması yok sabahları sorun değilde akşamları çok kötü olucak neyse görüşlerinizi alalım alacaklar varmı ?

http://www.vatanbilgisayar.com/Klavye/logitech-920-005205-g103-gaming-keyboard---tr-layout/productdetails.aspx?I_ID=66366

Şimdiki normal %8 lik indirimle bile 63 TL %25 indirimle 50 TL ve altına inebilir öyle olursa ben direk alırım Arkadaşlar LOGİTECH kalitesi ve G105 ikiz kardeşi gibi 50 TL altına düşerse hemen alın ben alıcam valla güzel klavye ama sizlerinde görüşlerinizi alalım

• benim almayı düşündüğüm bir klavye. ışıklandırma şahsen pek önemli değil bence şu ana kadar hiç ışıklı klavye kullanmadım ve hiç bir zamanda ah ışığı olsaydı keşke de demedim. bence alınabilitesi yüksek bir klavye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • klayve benimde dikkatimi cekti ve güzel bir ürüne benziyor ne kadar kablosuz klavyeye oyun dısında alıssamda oyunlardaki gecikme beni sinir ediyor diger a4tech klavyeme benziyor ama tabiki daha güzel duruyor ısık benim icin sorun degil diyenlere g105 ten cok daha güzel bir klavye cünkü basta bilekligi var ve oyun oynarken bileklik büyük rahatlık saglıyor onun yanında kırmızı tuslar ve makroların yerlerinin belirli olması nedeniyle alınası bir klavye ve fiyatının cazipligide buna uygun lakin vatanın resminde gözüken ürün suanda türkce dil destekli degil magazaya gidip incelemekte fayda var alacak arkadaslara simdiden hayırlı olsun tam bir f/p canavarına benziyor
  • Işıklandırma bende hiç kullanmadım ama geceleri nasıl görecem ışık kapalı oynarım ben illa kitaplık ışığımı alıcaz...Yok hocam TR LAYOUT yazıyor sitede fiyatıda iyi alıcam gibi gözüküyor sizde tamam dediniz

Orijinalden alıntı: yanlızkurt007

Işıklandırma bende hiç kullanmadım ama geceleri nasıl görecem ışık kapalı oynarım ben illa kitaplık ışığımı alıcaz...Yok hocam TR LAYOUT yazıyor sitede fiyatıda iyi alıcam gibi gözüküyor sizde tamam dediniz

hocam bizim arkadaş laptop için ek soğutucu almıştı laptopu satıp pc alinca o ufak fanlardan bir tanesini çıkartıp el feneri ledini fanin üstüne takip klavyenin üst kısmına montajladi bir nevi mod yani ama fan döndüğünde hem güzel görünüyor hem de güzel aydınlatıyor olmadı sizde yaparsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-316FE44FA -- 13 Haziran 2013; 16:24:34 >

• Yok o kadar led falan olmaz kasaya 4 tane beyaz ledli fan alıcamda klavye aydınlatmaz gibime geliyor en son kitaplık ışıkları varya onlardan alırım ya da bizde vardı galiba kullanırım öyle hem daha çok ışık veriyor....

Yok öyle olmaz dostum ya
    Logitech K120 kablolu klavye
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam bu öyle 120 mm lik kocaman fanlardan değil 30 mm lik küçük kendinden motorlu bir şey o thermaltake ttesports serisindeki fanlara özenerek yapmıştı zaten ama kitap ışığıda olur tabi illaki ışık gerekiyorsa.

Orijinalden alıntı: northhunter

hocam bu öyle 120 mm lik kocaman fanlardan değil 30 mm lik küçük kendinden motorlu bir şey o thermaltake ttesports serisindeki fanlara özenerek yapmıştı zaten ama kitap ışığıda olur tabi illaki ışık gerekiyorsa.

ha evet ttesport klavye alıcaktım zaten ilk başlar hakan biliyor ama sonra dedim çok para harcamıyacam yani klavye-mouse-kulaklık-mouse pad bunlara toplam 500 TL vericektim ki vazgeçtim o kadar para vermeye değmez pro oyuncuda değiliz napıcam öyle dediğin gibi ttesports o klavyelerde fan var küçük ama ledli değil arkadaşın led koydu içine galiba ? Ben öyle yapmam ama zaten kasanın fanları aydınlatır ama klavyeyi göremem kitaplık ışıkları olur onlar işimi görür sağol yinede

• hocam hepsine 50 tlden 150 lira yeter yaw. ben mouse pad bile kullanmıyorum

hocam hepsine 50 tlden 150 lira yeter yaw. ben mouse pad bile kullanmıyorum

Bende almıyacam ilerde alırım para olunca şart değil yani...Evet klavye 50 mouse 50 ama kulaklık 50 olmaz Creative alpha alıcam o indirime girmişti %50 pazar gidecektim 75 TL idi %50 indirimle pazar günü gidecektim cuma bitmişti indirim

quote:

Bende almıyacam ilerde alırım para olunca şart değil yani...Evet klavye 50 mouse 50 ama kulaklık 50 olmaz Creative alpha alıcam o indirime girmişti %50 pazar gidecektim 75 TL idi %50 indirimle pazar günü gidecektim cuma bitmişti indirim

aman hocam alpha almayın bende alpha düşünüyordum sonra baktım ki alpha nin malzeme kalitesi berbatmis. sol tarafı hemen kırılıyormuş bence sigma alın ben dedim o kadar vercegime gamecom 380 alayım ama sakin alpha almayın sigma alın.

• quote:

quote:

quote:

aman hocam alpha almayın bende alpha düşünüyordum sonra baktım ki alpha nin malzeme kalitesi berbatmis. sol tarafı hemen kırılıyormuş bence sigma alın ben dedim o kadar vercegime gamecom 380 alayım ama sakin alpha almayın sigma alın.

hahah aynen o problemi biliyorum lakin zaten o zaman indirime girdiği için o kadar ucuzladığı için alıcaktım aslında sigma alıcaktım indirime girince neden daha fazla vereyim alpha alırım dedim ama şimdi yine sigma alıcam indirime girmediği sürece tabi

• Logitech'in klavye pazarında oynamadığı tek alan 60 TL civarındaki oyuncu klavyeleriydi bence isabetli bir karar olmuş ürünü Türkiye'ye "Türkçe" olarak getirmeleri. Piyasada o fiyata oyuncu klavyesi diye satılan bir ürünleri yoktu aynı fiyata başka klavyeleri mevcut olsa da. Gerek görünüm gerek de makro desteği gerek de benim hayatım boyunca özellikle kablolu klavyelerde hissedemediğim raporlama hızı gibi şeyler yüzünden hep eksik kalıyordu. X7'nin resmen tam karşısına konumlandırılmış harika bir alternatif getirmişler Türkiye'ye. Bileklik desteği var, Türkçe desteği var, LGS yazılımıyla makro yazılabiliyor fiyatı da uygun. Eksiği denebilecek bence her klavyede olması gereken Logitech'in analog ses tekeri G710+ G19 ve G510'daki gibi. Yine oyun anahtarı da unutulmamış. Windows tuşunu devre dışı bırakıyor ayda yılda bir bassanız da oyundayken eliniz çarpıp aşağı düşürdüğünde can sıkıyordu. Caps Lock ile A arasında ufak bir boşluk var bu benim için alıştığım ve aradığım bir şey. Umarım Enter tuşu da büyüktür klavye almak isteyenlere önerilebilecek bir ürün olmuştur yerinde incelemek gerek Vatan'a gidip bir ara. Ben kullandığım ürünlerden memnunum G103'ün de kaliteli bir ürün olduğundan şüphem yok. Işıklandırmaya para vermek istemeyen, gereksiz bulanlar için harika bir alternatif olmuş.
    Multimedya tuşlarının eksikliğinden rahatsız olanlar olursa eğer bilginiz olsun her ne kadar ayrı tuşların yerini tutmayacak olsa da G103 için de muhtemelen aynı şekilde geçerlidir; klavye üzerindeki G tuşlarına sesi açıp kapama, arttırıp azaltma, bir sonraki parçaya geçme, oynat/duraklat/durdur gibi multimedya işlevleri atamanız hatta tarayıcıda önceki/sonraki sekmeye geçme, hesap makinesini açma gibi şeyler de mümkün her ne kadar günlük kullanımda ve oyun için alanlar için hayati şeyler olmasa da yapılabiliyor oluşu güzel.

• Gayet güzel bu hafta %40 indirim var zaten sakın kaçırma al. Ses kontol düğmeleride olsaymış iyiymiş.

Orijinalden alıntı: Morphinz

Gayet güzel bu hafta %40 indirim var zaten sakın kaçırma al. Ses kontol düğmeleride olsaymış iyiymiş.

Ne %40 hocam ?

quote:

Gayet güzel bu hafta %40 indirim var zaten sakın kaçırma al. Ses kontol düğmeleride olsaymış iyiymiş.

Ne %40 hocam ?

karne indirimi %40

Orijinalden alıntı: Yavuz Şaşmaz

Logitech'in klavye pazarında oynamadığı tek alan 60 TL civarındaki oyuncu klavyeleriydi bence isabetli bir karar olmuş ürünü Türkiye'ye "Türkçe" olarak getirmeleri. Piyasada o fiyata oyuncu klavyesi diye satılan bir ürünleri yoktu aynı fiyata başka klavyeleri mevcut olsa da. Gerek görünüm gerek de makro desteği gerek de benim hayatım boyunca özellikle kablolu klavyelerde hissedemediğim raporlama hızı gibi şeyler yüzünden hep eksik kalıyordu. X7'nin resmen tam karşısına konumlandırılmış harika bir alternatif getirmişler Türkiye'ye. Bileklik desteği var, Türkçe desteği var, LGS yazılımıyla makro yazılabiliyor fiyatı da uygun. Eksiği denebilecek bence her klavyede olması gereken Logitech'in analog ses tekeri G710+ G19 ve G510'daki gibi. Yine oyun anahtarı da unutulmamış. Windows tuşunu devre dışı bırakıyor ayda yılda bir bassanız da oyundayken eliniz çarpıp aşağı düşürdüğünde can sıkıyordu. Caps Lock ile A arasında ufak bir boşluk var bu benim için alıştığım ve aradığım bir şey. Umarım Enter tuşu da büyüktür klavye almak isteyenlere önerilebilecek bir ürün olmuştur yerinde incelemek gerek Vatan'a gidip bir ara. Ben kullandığım ürünlerden memnunum G103'ün de kaliteli bir ürün olduğundan şüphem yok. Işıklandırmaya para vermek istemeyen, gereksiz bulanlar için harika bir alternatif olmuş.
    Multimedya tuşlarının eksikliğinden rahatsız olanlar olursa eğer bilginiz olsun her ne kadar ayrı tuşların yerini tutmayacak olsa da G103 için de muhtemelen aynı şekilde geçerlidir; klavye üzerindeki G tuşlarına sesi açıp kapama, arttırıp azaltma, bir sonraki parçaya geçme, oynat/duraklat/durdur gibi multimedya işlevleri atamanız hatta tarayıcıda önceki/sonraki sekmeye geçme, hesap makinesini açma gibi şeyler de mümkün her ne kadar günlük kullanımda ve oyun için alanlar için hayati şeyler olmasa da yapılabiliyor oluşu güzel.

Hocam zaten multimedya sorun değil ben hayatımda 1-2 kere basmışımdır multimedya tuşlarına hep fareyle ileri geri falan yaparım hiç klavyeden sesi aç kapa yaptığımı hatırlamıyorum onun için sorun yok...Sadece geceleri oyun oynayacağım için karanlık yerde ışıklandırma olmaması kötü olmuş ki o kadarda olsun bu fiyata bu kadar daha ne olsun ben kesin alıcam o zaman teşekkürler değerli yorumunuz için

• klavye güzelde bide enter tuşu büyük olsaymış

quote:

quote:

Ne %40 hocam ?

karne indirimi %40

Forum çalkanıyor %30 indirim diye OEM'de yok işte olsada yarın belli olucak ki olmıyacak gibi gözüküyor olsa bile %30 olur %40 hayatta olmaz sen nerden biliyorsun klavyede'de yok ?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.