Şimdi Ara

Nvidia Shield: Yeni oyun konsolu ön inceleme 'Tegra 4 ve Android'in gücü adına!'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nvidia'nın Tegra 4 platformunu kullanan ve Android işletim sistemiyle gelen yeni nesil iddialı mobil oyun konsolu Shield'ı sizler için denedik, oyun oynadık ve test uygulamaları çalıştırarak performansını ölçtük. Detaylar videomuzda.

• Donanimhaber ailesi çalışanları ve emeği geçen herkese teşekkürler.

yaptığınız incelemeler cımputex fuarındaki video incelemelerini mükemmel olmuş herkesin başrabileceği birşey değil bence tebrikler

• Erdi Özüağ sana helal olsun. Biz izlerken yorulduk, sen anlatmaya yorulmadın. Heyecanın, emeğin ve bilgin gerçekten takdiri hak ediyor

• Seneye Tegra 5 çıkınca ne olacak bunun hali?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laf atıyorsunuz da Tegra'ya adamlar deli gibi Tegra Exclusive oyun çıkartıyor. Hatta ve hatta oyun yapımcılarını Tegra için oyun yapmaları için büyük ölçüde destekliyorlar. Bence Shield için çok güzel bir altyapı oluşturulmuş durumda şu an. Ki hala Tegra'ya çıkan özel oyunların kalitesinde bulunan oyunların sayısı çok az Android markette.

Oyun oynamanın yanında, film izlemek, müzik dinleme, mesajlaşma, steam oyunlarını bu cihazda oynama gibi şeyleri de unutmayalım. Kısacası bir tablette yapabileceğiniz her şeyi bu cihazda da yapabileceksiniz. Benim en sevdiğim özelliklerinden bir tanesi de analogları mause gibi kullanmak.

Tegra Exclusive görüp oyunu oynamayanlar eksilemeye başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 13 Haziran 2013; 10:34:51 >

• Bu cihaz Ps Vita'yı ağlatacak söylüyorum sizlere.
  • kimler alır bunu bilmem
    ama bildiğim tek şey ben bunu para ile almam !
    tabi hediye gelirse o ayrı mesele :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok iyiymiş. PS Vita'yı geride bırakır gibi.

• Merakla bekliyorum.
  • teşekkürler mükemmel inceleme :)

• Güzel cihaz olmuş hele 540 ms lik skor gözlerimi kamaştırdı diyebilirim. ama abi videoda 4g lte modem ve 72 çekirdekli gpu bulunuyor diyen bir resim gösterdin fakat modem bulunan model tegra 4i ve 60 çekirdekli grafik işlemcisi eşlik ediyor diye biliyorum? belki de ben yanlış biliyorumdur. ya da shield da modem çipsette entegre olarak bulunmuyordur.
  • Tasarım geriği dokunmatik ekran ne kadar kullanılabilir tartışılır işlemleri genellikle tuşlar ve analog kontrollerle yapılacağını düşünüyorum.Güzel cihaz olmuş oyunlarla desteklenirse ve bilgisayar oyunlarında sadece üç beş oyun ile uyumlu olmayıp tüm oyunlarda uyumlu olursa psvita sahibi olarak ben bile alabilirim.

Sony E3 fuarında Psvita için Ps3 ve Ps4 oyunlarını stream olarak oynayabilme imkanı sunacağını açıkladı eğer bu olursa vita satışları artar olmaz ise psvita geride kalmaya mahkum olur.

• PS Vita nın batmaya başladığı şu günlerde nVIDIA son darbeyi vurmuş
  • Almayı düşünenler ?

• Çok güzelmiş video da shadowgun oynarken takıldı galiba home butonu falan iş yapmadı
  • Keşke ekran kayabilseydi tuşların üstüne
  • quote:

Orijinalden alıntı: HANAKLIUA

Almayı düşünenler ?

Fiyatı uygun olursa kesinlikle alacağım acaba ne kadar olur tahminen?
  • Tegra 3'ten yediğim kaziktan sonra biraz zor Tegra seçerim ama Erdi abiye helal olsun, o kadar zelzeleye katlandı adam sırf şu inceleme için

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aşkacısı

quote:

Orijinalden alıntı: HANAKLIUA

Almayı düşünenler ?

Fiyatı uygun olursa kesinlikle alacağım acaba ne kadar olur tahminen?

349$
  • amerika için ön sipariş fiyatı 349 dolar olarak gözüküyor
    http://store.nvidia.com/buyshield

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.