Şimdi Ara

Hizmet Ana Bilgisayarı : Yerel Hizmetler (svchost.exe ) Cpu %100 Kullanım Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
12.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar yukarıda belirttiğim gibi sorunum svchost.exe dosyasının %100 cpu kullanması. Bu durum bilgisayarda herhangi bir kasma veya donma yapmıyor fakat işlemci sıcaklığını arttırıyor şu anda işlemci sıcaklığı 65-68 derece arasında. Bu durum bazen oyunlarda takılma da yaratabiliyor. Bu arada işletim sistemi Windows 8 . Cevaplar için şimdiden teşekkürler ...

• quote:

Orijinalden alıntı: valarmarghulis

Merhabalar yukarıda belirttiğim gibi sorunum svchost.exe dosyasının %100 cpu kullanması. Bu durum bilgisayarda herhangi bir kasma veya donma yapmıyor fakat işlemci sıcaklığını arttırıyor şu anda işlemci sıcaklığı 65-68 derece arasında. Bu durum bazen oyunlarda takılma da yaratabiliyor. Bu arada işletim sistemi Windows 8 . Cevaplar için şimdiden teşekkürler ...

Bunun nedeni yanlış hatırlamıyorsam Virüsden kaynaklanıyorduhttps://forum.donanimhaber.com/m_24533630/tm.htm Burayı okurmusun

• quote:

Orijinalden alıntı: By DarquE

quote:

Orijinalden alıntı: valarmarghulis

Merhabalar yukarıda belirttiğim gibi sorunum svchost.exe dosyasının %100 cpu kullanması. Bu durum bilgisayarda herhangi bir kasma veya donma yapmıyor fakat işlemci sıcaklığını arttırıyor şu anda işlemci sıcaklığı 65-68 derece arasında. Bu durum bazen oyunlarda takılma da yaratabiliyor. Bu arada işletim sistemi Windows 8 . Cevaplar için şimdiden teşekkürler ...

Bunun nedeni yanlış hatırlamıyorsam Virüsden kaynaklanıyorduhttps://forum.donanimhaber.com/m_24533630/tm.htm Burayı okurmusun

verdiğin link neden açılmıyor acaba. Hangi virüs bu bende de aynı durum var...

• svchost.exe 'nin yanında system değil de bilgisayarın hesap adı yazıyorsa virüs oluyordu o yanlış hatırlamıyorsam.
    i7 9700K | H150i Elite Capellix | Rog Strix Z370-F | RTX 3070 Amp | Corsair Vengeance Rgb Pro 16GB | Samsung Evo | Evga Supernova G3 750W | Corsair Icue 465X | Corsair K70 Rgb Mk.2 | Razer Viper Mini | Corsair Void Pro RGB Wireless | Blue Snowball Ice | Asus VG259QM
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatates

svchost.exe 'nin yanında system değil de bilgisayarın hesap adı yazıyorsa virüs oluyordu o yanlış hatırlamıyorsam.

system yazıyor hocam. dediğinize göre virüs değil o zaman.. Ama nie böyle bir kaç gündür bu durum sürüyor. virüs taraması yaptım, ASC'den sistemi taradım falan sıkıntı yok ama CPU'yu sömürüyor
  • dostum düzgün bir sistem CD 'si Bul ve yeniden formatla sorun cozulur.Sistem'den Sisteme göre Değişir.(svchost)

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.