Bildirim
E3 2013 Özel: Microsoft Konferansı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
video ne flash ile nede HTML5 ile açılıyor neden neden nedennnn ?
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
Özel oyun konusunda gözümden düşen,her 2-3 yılda bir aynı serinin devam oyununu duyuran,ve 100 $ daha pahalı olan bir oyun konsolu var. İlerde belki alabilirim fakat ilk tercihim pS4'ten yana olacaktır. Sürekli online istemesi benim için sıkıntı değil aslında. Ne zaman oyun oynasam netimi açarım zaten fakat tv özellikleriyle bütünleşmiş,ps'de çok sevdiğim exc.lerin tadını alamadığım bir konsolu ne kadar süre sonra alırım belli olmaz.
Sonuç olarak PS4 VE PC AKAR XO BAKAR
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpins951 -- 12 Haziran 2013; 22:52:12 >
türkçe alt yazılı mı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: onurts
türkçe alt yazılı mı ?
Ne türkçe altyazılı mı? Bizimkiler zaten Türk.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nGo -- 12 Haziran 2013; 21:21:46 > -
mobil izlenmiyor neden acaba ?
Bu videoları youtube kanalınada atın video oynatıcada sorun var çok yavaş ve başlangıçta sürekli takılma oluyor
Herkesin kestiremediği bir nokta var. Exc. oyun dendiği zaman sanki oyunun ortalaması otomatikmen artıyor ? Xbox da ki oyunların exc'lerin hepsi yeni ip ve kendilerini önceden ıspatlamış stüdyolar değiller. Çoğu ya eski stüdyolarından ayrılıp birleşmiş(cod) adamlar, yeni kurulmuş stüdyolar, Crytek'i sadece grafik balonluğundan tanıyoruz o kadar . Adamlara exc oyun yapanların %90'ı 3. parti firmalar. Bu da şu demek oluyor; Xbox'ın çıkışına yada o anki kimliğine ait oyunlar oluşturuluyor tamam ama bunun devam edeceğinin herhangi bir garantisi yok . Çok güzel bir örnekleme ile geliyorum Mass Effect , Fable , Dead Rising. Bunlar xbox 360'a exc oyunlardı , tıpkı günümüzde duyurulanlar gibi . Bu gün gelinen noktayı ise hepimiz biliyoruz. Bu oyunların yeni serileri , eski serilerinin yenilenmiş halleri vs. alayı pc'ye geldi ps3'e geldi. Anlaşma gereği belli bir süre , ya da belli bir oyun sayısı kadar exc görebilecek bir cihazdan bahsediyorum.
Kendi bünyesinde adam gibi 2 tane yapımcı firması yok. Dışa bağımlı bir konsol .
Kaldı ki bu oyunların hepsi mükemmel , hepsi über züpper olacak oyunlar değil. Ancak herkes bir Santa Monica'nın, Quantic Dream'in , Naughty Dog'un, Level 5'in , Polyphony Digital'in kalitesini yıllardır , nesillerdir tanıyor biliyor ve görüyoruz. 3. partilerden From Software'yi biliyoruz ! Şimdi bu adamların yapacakları exc.ler var birde yukarıdakilerin. En azından bir tahmin, bir beklenti içine girilse , hangi firmaların daha üstün daha kaliteli oyunlar yapacağı konusunda, sizce kim daha net ve iyi bir şekilde beklentileri karşılayabilir ?
Demem şu ki Xbox'a 10 tane exc geliyor diye o 10 exc'in de iyi olacak diye bir durumu yok , o 10 exc. in de devamının geleceğine dair bir durum yok, gelse dahi sadece XO'ya özel kalacağına dair bir durum yok. Duruma bu açıdan bakılmalı bence. Sony'nin bırak exc. oyunlarını ps1'den kalma hala emülatör ile oynanamayan kurulup denenemeyen oyunları var. Exc. oyun içeriğinin tam manası ile hakkının verilmesi , exc. özelliğinin taşınması ve korunması hususunda, sony tek bir exc çıkarsa bile daha iyi olacağı , olunacağı biliniyor. Olaya birde bu açıdan bakılmasını istedim.
Sevgiler, saygılar.
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
-
Videoyu izlerken görüntü donuyo ses devam ediyo ileri sarınca hepsi gidiyor
Bu exc. denilen oyunların çoğu bir kaç ay sonra PC'ye, PS4'e çıkacak, o zaman apışıp kalacağız.
Konferansta da kalbime heyecan basan kısımlar özetle şöyledir:
- Forza tanıtımındaki turuncu arabacık.
- Çöl yürüyüşü akabinde ihtişamlı HALO Mask'in sürpriz şekilde gün yüzüne çıkması.
- Ha bir de Battlefield gameplay'i çöktükten sonra "Ben gidiyim o zaman" diyen gudik var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
MOBILDEN IZLEMIYOR !!! -
Şu videolara bi çare bulun artık lütfen, başka sitelerdeki videoları sorunsuz izliyorum fakat bu site de hep sorun !
http://www.bolumsonucanavari.com/?mod=okyy&pidx=1&nid=39093#yorum
Alın size Xo. Tr'de çalışmayacak olan bir cihaz. -
ttnetin sponsorluğu bile bize yaramadı videonun içine etti.
Yaktın bizi ttnet
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxbymanxx -- 12 Haziran 2013; 22:30:09 >
Video hep takılıyor izleyemedim bir türlü
quote:
Orijinalden alıntı: BlackSwords
Bu videoları youtube kanalınada atın video oynatıcada sorun var çok yavaş ve başlangıçta sürekli takılma oluyor
Sen yenisin galiba :D BSC bunu hayatta yapmaz.
BSC ekibi kaç kez söylememiz gerekecek 8mb internetim ile izleyemiyorum bir çok insan bu dertden muzdarip ve her uzun videoda aynı sorun oluyor dikkat edin lütfen biraz -
ttnete kafam girsin
izlenmiyor ki video :D şaka gibi ya
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- keçi simülatör
- call of duty black ops 7
- god of war ragnarok sistem gereksinimleri
- gta 6 hangi konsollara çıkacak
- maheir com
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X