Canlı Yayın
Apple iPhone 16’yı ve tüm yeni cihazlarını canlı yayında tanıtıyor
Şimdi Ara

Ubisoft Wii U Desteğini Yeniden Değerlendirecek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Özellikle üçüncü parti firmaların desteği açısından oldukça kısır bir çıkış dönemi geçiren Wii U'dan desteğini esirgemeyen firmalardan birisi de Ubisoft'tu. Fakat Ubisoft, Wii U'ya olan desteğini yeniden değerlendireceğini açıkladı.
     
        Geçtiğimiz günlerde yapılan E3 fuarından sonra basına özel açıklamalarda bulunan Ubisoft yetkilileri, önümüzdeki dönemde sunulacak Assassin's Creed IV, Watch Dogs ve Rayman Legends'in satışlarına bağlı olarak platformdaki yerlerini gözden geçireceklerini dile getirdi. Ardından yapılan eklemelerde, "Bu oyunların çok satması için Wii U fiyatında indirime gidilmeli" sözleriyle birlikte top, Nintendo'ya atıldı.
     
        Ubisoft, Assassin's Creed 3, Just Dance 4 ve ZombiU gibi oyunlarla birlikte Wii U'yu desteklemişti. Hali hazırda firma, Wii U'nun en büyük üçüncü parti destekçisi konumunda yer alıyor. 








  • Nintendocuyum ama Nintendo 3.parti desteğini lafta değil gerçekten istiyorsa fiyatta indirim yapmalı, Wind Waker geldiğinde cihazı alacağım kaçarı yok, o zamana kadar fiyatı biraz kırsalar çok iyi olur.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • nintendo çık artık konsol dünyasından berbat bir konsol çıkardın yetmedi oyun firmaları bile sana sırtını dönüyo wii u ölü bir yatırımdır ps3 ve xbox 360 dan sonra çıkmasına rağmen yine onların tozunda boğuldu ne çektin be nintendo :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 3ds de yaptığım gibi indirim olmadan almayacağım . Üstelik cihazın hafızası çok az 32 gb ne ya hele rakiplerinde 500 gb varken .Belki hafızası daha fazla olan yeni bir model çıkarılır . ps4 ve xbox one çıktığında fiyat indirimine gitmek nintendo için kaçınılmazdır .
  • Onların satışlarından sonra değerlendireceklerse destek devam edecek demektir endişelenecek bir şey yok. 3d world, mario kart 8, ww hd ve smash bros. geldiğinde bu konsolu durdurabilene aşk olsun.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.