Şimdi Ara

ACİL YARDIM GTA 4 PROBLEMİ LÜTFEN ARKADAŞLAR !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM EDİN GTA 4 Ü AÇIYORUM START DİYORUM ORAYA KADAR HERŞEY GÜZEL AÇILIYOR AMA RESİMLER DÖNÜP DÖNÜP DURUYOR 1 TÜRLÜ OYUN AÇILMIYOR DAHA BİLGİSAYARI DÜN ALDIM SİSTEM ÖZELLİKLERİ FELAN HERŞEY YERİNDE 4GB RAM NYEİNE YETMEZ 1 YERDE OKUDUM BİOSA 256 PAYLAŞTIM DÜZELDİ FELAN YAZDI ODA OLMADI ARKADAŞLAR ACABA PATCH VEYA CRACK DEN DOLAYI OLABİLİRMİ BANA UYGUN PATCH VE CRACKİNİ ATARSANIZ OYUNU SİLİP TEKRAR KURUP SİZİN ÖNERDİKLERİNİZİ YÜKLESEM OLUR MU VEYA BAŞKA BİR ÇÖZÜMÜ YOKMU Asus Windows 8 bilgisayarım şimdi windows 8 olduğundan demeyin ben çok okudum windows 8 de sorunsuz çalıştıranları arakdaşımdada vardı w8 sorunsuz çalışıyordu lütfen arkadaşlar acil yardım edin ne isterseniz yaparım :(((

aksama kadar cevap alırsın sorunun Crack'le ılgılı buyuk ıhıtmal bırde madem bu kadar cıldıracak hale geldın
    sıl oyunu gır Steam'e sepete ekle de al orjınal oyunun sorunsuz oyna..!
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.