Şimdi Ara

Samsung Galaxy 3 ve Note 2 için Android 4.2.2 gecikebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
1.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj









  • Samsung'un geçen yıl ki iki amiral gemi modeli Galaxy S3 ve Note 2 için yaz döneminde beklenen Android 4.2.2 güncellemesi muhtemel bir gecikme yaşayabilir.




    Firmaya yakın kaynaklardan elde edilen bilgilere göre Samsung, TouchWiz kullanıcı arayüzünün yeni sürümünü henüz bu iki cihazda tam olarak test etmediği için güncellemeyi biraz daha erteleme kararı aldı. 




    Resmi olarak teyit edilmese de güvenilir kaynaklardan gelen bilgi doğrultusunda en azından yaz dönemi için güncellemenin gelmesi beklenmiyor. Bazı tahminler IFA 2013 fuarında Galaxy Note 3'ün tanıtılması ile birlikte güncellemenin de dağıtıma başlayacağı yönünde.




    Samsung'un yeni orta seviye telefonlarında Android 4.2.2 işletim sistemi bulunduğu için bu iki modele güncelleme gelmesinin çok da zor olmadığı düşünülüyor. Ayrıca bir süre önce test ROM'u da internete sızmıştı. Güncelleme ile ilgili yeni detaylar gündeme geldiğinde sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.














  • Bu haber şayet doğruysa Allah belasını versin Samsung ve bu Android işletim sistemli cihaz üreten firmaların hepsinin...Google'in resmi 4.2.2 güncellemesi şubat ayında çıkmıştı ve şubat ayı içerisinde nexuslu cihazlar güncellemeyi aldı...Bu tarihten itibaren 5 ay geçmiş ama hala diğer firmalar 4.2.2 güncellemesini vermiyorlar...8 aydır Note 2 kullanıyorum...Samsung kadar adi bir firma görmedim...Sırf Galaxy S4 satışları daha da iyi gitsin diye kasıtlı olarak geciktiriyor güncellemeyi...Google haricinde diğer android işletim sistemli cihaz üreten firmaları saymıyorum bile onların hali daha da rezil...Resmi güncelleme çıkalı nerdeyse 5 ay olmuş ve biz böyle üst düzey cihazlar kullanmamıza rağmen hala güncellemeyi alamıyoruz...Bir de günceleme konusunda Samsung u övenler var...O samsungu övenler de neyin kafasını yaşıyorlar...Ulan resmi 4.2.2 güncellemesi çıkalı nerdeyse 5 ay oldu ama hala adi Samsung ve diğer firmalar güncellemeyi vermiyorlar...Daha ne zaman vermeyi düşünüyor bu adiler ve hala da erteliyorlar...Resmi güncelleme çıktıktan aylar/yıllar sonra güncelleme veriyorlar ve bu güncellemeler bu kadar geç verilmesine rağmen sevinen, firmayı öven yalaka tipler var...Bence hiç bir şekilde bu güncelleme ertelemelerinin mantıklı bir açıklaması olamaz...Yüzlerce android işletim sistemli çöp cihazlar üreteceklerine birazda artık şu yazılıma ve güncellemeye önem verseler ya...ama nerde...Hepsi aç gözlü köpek firmalar...Sırf bu güncelleme saçmalıkları yüzünden bir daha ki cihazım ya Nexus ya da en nefret ettiğim ve bugüne kadar hiç bir ürününü kullanmadığım Apple'ın İphone'ı olacaktır...Her ne kadar sevmesem de en azından diğer adi firmalara göre müşteri memnuniyetini, ön planda tutan,satış sonrası cihazına ve müşterisine en iyi destek veren firmadır...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu olmadı işte.
  • Geç olsun ama güzel olsun stabil çalışsın ram düşmanı olmasın iyi optimize etsinler. Milleti de anlamıyorum 4.2.2 sanki devrim niteliğinde bir güncelleme de dört gözle bekliyorsunuz. Kullandığımız çoğu şey aynı kalacak. Eğer adam gibi bir güncelleme yapacaklarsa ben beklemeye razıyım şu an telefon gayet stabil ve güzel çalışıyor.

    Edit: Ne garip insanlarsınız arkadaş aşağıda benimle aynı yorumu yapıp artılanan tonla adam var ben niye eksilendim nickimi mi beğenmediniz :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vankomisin -- 12 Haziran 2013; 19:44:09 >
  • Rehberi düzeltsinlerde insanların beklediğine birazcıkda olsa deyse.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sülalem rahat
  • Kardeşim coşmuşsun da şöyle bir şey var mevcut firmalar içinde en iyi güncelleme olanakları Samsung'da diyoruz zaten bizde.. ben zaten anlamıyorum bu güncelleme olaylarını google mı geciktiriyor yoksa firmalar yenisi daha çok satsın diye kendilerimi

  • Şu an Galaxy Note'de ICS 4.1.2 kullanıyorum, bir faydası var mı YOK. Birkaç program kullandıktan sonra kendimi Max Panyne'de slow motion'a girmiş gibi hissediyorum, menü tuşuna bastığımdaki gecikme, ana ekranlar arasında gecikme, internet tarayıcısında adres çubuğuna tıklayınca klavye bazen 15-20 saniye sonra geliyor. Keşke bu güncelleme 3-4 ay daha geç çıksaydıda stabil çalışsaydı.

    Artık piyasaya şu gerçek yerleşti. "Samsung güncellemeleri optimize etmeden, touchwiz'i stock roma giydirip hemen verir. HTC ise güncellemeleri Samsung'dan çok sonra verir ama stabilite ve performansı arttırır. Bunun örneğini HTC ONE X'de gördük. Cihaz ilk çıktığında Galaxy S3'ün çok gerisinde kalıyordu Tegra 3 yüzünden fakat ICS 4.1.2 güncellemesiyle Galaxy S3'ü benchmark testlerinde geçer hale geldi ve cihazda zerre kasma yok.

    Bu saatten sonra alacağım tek cihaz HTC ONE olacak. Üzgünüm Samsung.





  • SGS2 kullanırken güncellemelerin hızı için övmüştüm Samsung'u. Gayet hızlı bir şekilde ICS ve ardından Jelly Bean güncellemesi almıştım çünkü.

    Kalem ve büyük ekran özellikleri için de SGS4'ü beklemeden gittim Note 2 aldım. Telefondan gayet memnunum ancak şu 4.2.2 güncellemesini S4 çıktığında vereceklerini açıkladıklarından sonra beklenti içine soktular kullanıcılarını. Sonra bir ara 4.2.2 almadan direk 5.0'a geçeceğiz dediler. Onu da bırakıp tekrar 4.2.2'yi vereceğiz ama TouchWiz yüzünden gecikecek dediler. İnandırıcılıklarını maalesef yitirdiler.

    Şu anda herkes gibi ben de gecikmenin nedenini S4 satışını pompalamak olarak görüyorum. Muhtemelen elde ettikleri sonuç ile S4 almayı düşünenleri "S3 ya da Note 2 mi alsam acaba" ikilemine düşüreceği için geciktiriyorlar. Çok diyecek bir şey yok, sızıntı mızıntı bir şey çıkmasını bekleyeceğiz ama ayıp ettin Samsung.





  • her güncellemeden sonra dahada berbat hale gelen touchwiz arayüzünü 4.2.2 ye uydurmak için 5 ay uğraşıp sonucunda bunuda beceremeyen bir firmaya "rezil" den başka bir şeyde denmez!

  • quote:

    Orijinalden alıntı: pekozgur

    SGS2 kullanırken güncellemelerin hızı için övmüştüm Samsung'u. Gayet hızlı bir şekilde ICS ve ardından Jelly Bean güncellemesi almıştım çünkü.

    Kalem ve büyük ekran özellikleri için de SGS4'ü beklemeden gittim Note 2 aldım. Telefondan gayet memnunum ancak şu 4.2.2 güncellemesini S4 çıktığında vereceklerini açıkladıklarından sonra beklenti içine soktular kullanıcılarını. Sonra bir ara 4.2.2 almadan direk 5.0'a geçeceğiz dediler. Onu da bırakıp tekrar 4.2.2'yi vereceğiz ama TouchWiz yüzünden gecikecek dediler. İnandırıcılıklarını maalesef yitirdiler.

    Şu anda herkes gibi ben de gecikmenin nedenini S4 satışını pompalamak olarak görüyorum. Muhtemelen elde ettikleri sonuç ile S4 almayı düşünenleri "S3 ya da Note 2 mi alsam acaba" ikilemine düşüreceği için geciktiriyorlar. Çok diyecek bir şey yok, sızıntı mızıntı bir şey çıkmasını bekleyeceğiz ama ayıp ettin Samsung.

    Samsung yazdiklarinin hicbirini soylemedi. Tek aciklamalari s4 ozelliklerini s3 e de vericez oldu baska tek bir aciklama yapmadilar 4.2.2 ile ilgili sizintida 1 aydir var zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Tabi s4 satisi artsin diye yapilacak nasil apple güncellemeler ile iphone 4 u berbat hale getirdiyse. Bu da o mevzu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu anda note2 kullanıyorum htc one almaya niyetlenmiştim ama htc nin cihazı geciktirmesi fikrimden caymama sebep oldu bu yüzden cihazı değiştirme kararımı erteledim. İleride eğer samsung güzel bir kasa tasarımı ve malzemeyle gelirse yine samsung, gelmezse öncelikli olarak diğer androidlere(sony,htc) hiç birini sevmezsem de iphone büyük ekranlı bir model çıkarırsa iphone alacağım fakat bu güncelleme merakını da anlamış değilim cihaz bana şu anda çok rahat yetiyor benim içim sürüm numarasından çok yazılımın stabil,optimize olması ve arayüzü önemli ama samsung gibi bünyesinde bu kadar yazılımcı çalıştıran bir firmanın da bu yazılımları geciktirmesinin geçerli bir nedeni olamaz fikrine de katılıyorum...

  • iPhone 4'ü verip S3 almasaydım keşke, zaten iPhone 5 alacaktım bekleyemedim diye s3 aldım almaz olaydım. Hiç değilse yazılımlar bütün telefonlara aynı anda çıkıyordu, Apple'dan nefret ettiğim halde adamlar o işi çok iyi yapıyorlardı doğruya doğru. Telefonu aldım S4 çıktı, şimdide bu yazılım saçmalığı var vs vs. Ama gelecek telefonumun bir daha samsung olacağını sanmıyorum samsung benim gözümde bitmiştir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertLIVE -- 12 Haziran 2013; 12:44:42 >
  • Peki ya s3 mini?

  • işte sırf bu nedenle androidi bırakıp wp8 e geçicem hayırlısıyla nokia eos çıksın bi :D

  • Samsung a iyi diyorsunuz bir de.s3 kullanıyorum adamlar 1 yil ildu 4.2yi veremediler.valla htc daha iyi guncelleme de. Htc samsunga gore biraz daha yavas ama adamlar en azından stabil yapior. Mal samsung galaxy ace 3de çalışan surum bunda nasil çalışmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir S3 kullanıcısı olarak geçen elime nexus 4 aldım ve ilk defa androidi bu kadar hızlı stabil ve yağ gibi gördüm.Cihaz resmen akıyordu.Android bir daha alırsam nexus alırım kesinlikle.Yeni bir androidli telefon alacaklara da tavsiyem kesinlikle Nexus'tur.Sayfa geçişleri, efektler ,animasyonlar nasıl diyim böyle ya gibi iphone gibi,S3,note 2 ve diğer firmaların androidli telefonları gibi takılmıyor.Hem güncellemeyi hemen almak hem de yağ gibi bir sistem kullanmak istiyorsanız NEXUS...

  • güncellemeyi geciktirme sebebini biliyoruz aslında ama yedik diyelim test etme olaylarını...
    önce s3'ün ram performansının içine ettin, her yeni sürümde telefon daha da geriye gitti, milleti telefonundan soğuttun, rehber ve mesajlrın geç açılmasını söylemiyorum bile..
    sonra s4'ün donanıma bağlı olmayan bütün yazılımlarını vereceğiz şeklinde açıklamalar yaptın;
    en sonki beta sürüm 4.2.2'de s-translate, s-health gibi ufacık yazılımların olmadığını gördük..
    olmadı samsung olmadı ! gözümden fena şekilde düştün!
    şimdiye kadar hep önyargılı baktığım iphone'u sever oldum !...
    bir dahaki telefonum asla samsung olmayacak.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DRaGoRYoN

    Bu haber şayet doğruysa Allah belasını versin Samsung ve bu Android işletim sistemli cihaz üreten firmaların hepsinin...Googlein resmi 4.2.2 güncellemesi şubat ayında çıkmıştı ve şubat ayı içerisinde nexuslu cihazlar güncellemeyi aldı...Bu tarihten itibaren 5 ay geçmiş ama hala diğer firmalar 4.2.2 güncellemesini vermiyorlar...8 aydır Note 2 kullanıyorum...Samsung kadar adi bir firma görmedim...Sırf Galaxy S4 satışları daha da iyi gitsin diye kasıtlı olarak geciktiriyor güncellemeyi...Google haricinde diğer android işletim sistemli cihaz üreten firmaları saymıyorum bile onların hali daha da rezil...Resmi güncelleme çıkalı nerdeyse 5 ay olmuş ve biz böyle üst düzey cihazlar kullanmamıza rağmen hala güncellemeyi alamıyoruz...Bir de günceleme konusunda Samsung u övenler var...O samsungu övenler de neyin kafasını yaşıyorlar...Ulan resmi 4.2.2 güncellemesi çıkalı nerdeyse 5 ay oldu ama hala adi Samsung ve diğer firmalar güncellemeyi vermiyorlar...Daha ne zaman vermeyi düşünüyor bu adiler ve hala da erteliyorlar...Resmi güncelleme çıktıktan aylar/yıllar sonra güncelleme veriyorlar ve bu güncellemeler bu kadar geç verilmesine rağmen sevinen, firmayı öven yalaka tipler var...Bence hiç bir şekilde bu güncelleme ertelemelerinin mantıklı bir açıklaması olamaz...Yüzlerce android işletim sistemli çöp cihazlar üreteceklerine birazda artık şu yazılıma ve güncellemeye önem verseler ya...ama nerde...Hepsi aç gözlü köpek firmalar...Sırf bu güncelleme saçmalıkları yüzünden bir daha ki cihazım ya Nexus ya da en nefret ettiğim ve bugüne kadar hiç bir ürününü kullanmadığım Appleın İphoneı olacaktır...Her ne kadar sevmesem de en azından diğer adi firmalara göre müşteri memnuniyetini, ön planda tutan,satış sonrası cihazına ve müşterisine en iyi destek veren firmadır...


    Bu kadar yaz, söv, Androidli cihazlar yapan firmaları yerden yere vur sonra da Apple'ı öv. Çok afedersin ama geç bu işleri. O kadar yazılım/güncelleme desteği meraklısı isen gidip Nexus cihazı alsaydın, Samsung değil. Apple ile Google'ın yazılım desteği ve güncelleme mantığı aynı. Tek farkı Apple iPhone'lara yazılımı çıkarıyor, Google ise Nexus cihazlarına. Diğer firmaların cihazlarını alıyorsan nefretini Android'e değil o firmalara yansıt.





  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.