Şimdi Ara

Karavan Alınacak Hangisi Tercih Edilmeli ? ( Caretta 1500-1200 Pino Karavan)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
5
Favori
43.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bayadır araştırıyorum ...

Forumda çok bakındım ama ne detaylı bılgı nede kullanan arkadasım var....

alacagım karavan ufak bır sey yanı Caretta karavan olcak(2-4 KİŞİLİK) asagıda resımlerını ekledım....

1-BAŞOĞĞLU 1200 CARETTA KARAVAN
    2-BAŞOĞLU 1500 CARETTA KARAVAN
    3- PİNO 2010 KARAVAN

PINO

Satan bir arkadas vardı yanına gittim vede baktım...
    Karavnları gordum

BAŞAOĞLU CARETTA 1500 karavanlar sıfır oldugunu söyledi ama ? bir kaç kusur var acaba deneyımlı arkadasımlarım bana yardımcı olurmu Resımlerı eklıyorum...
    MAVI OLANDA
    60 lt su tankı
    ICINDE ELEKTRIK SISTEMI DÖŞELI TEYB ICIN KOLON VS...
    ARKADA LAVOBASI MEVCUT
    ICERISI GAYE TEMIZ...
    LASTIKLER VS HARIKA YNI SIFIR GIBI...

GRI OLANDA EXTRA

GUNES PANELİ VAR
    PORT BAGAJ VAR
    MAVI OLANA 7.000 ISTIYOR GRI OLAN ISE 8.000 TL SIZCE NASIL?

Sorunlar !!!

1-KARAVANLAR YANLARINDA KAPLAMA ALTINDA UFAK UFAK KABARMALAR OLMUŞ?
    (ACABA BU KABARMALAR ILERDE SORUN CIKARIRMI ? BEN BAKTIM ICINDEKI MALZEME KABARMIS AMA DIS YUZEYINDE SADECE SISMELER VAR....
    2- Biraz Macunlarda problem olmus sankı karavanların bırlestıgı noktalarda lastık contaların altında yani...( buda ılerde problem cıkarırımı ?

sorunlar...KABARIKLIKLAR

ve dİĞER FOTOGRAFLAR...

CARETTA 1500

KABARIKLIKLAR

MAVİ CARETTA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freedom058 -- 11 Haziran 2013; 20:14:12 >

• kabarıklar sadece boya kalkmasıysa mühim değil,ancak içerden rutubet yapmışsa büyük sorun.
  • Hangi araçla cekmeyi düşünüyorsunuz karavani?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ernn93

Hangi araçla cekmeyi düşünüyorsunuz karavani?

Renault SCENİC 1.6 16 V !!!!
    sanırım yeterlı olcaktır...daha once cekmedım ama?
  • quote:

Orijinalden alıntı: airstream

kabarıklar sadece boya kalkmasıysa mühim değil,ancak içerden rutubet yapmışsa büyük sorun.

işte onu bılmıyorum zaten sıfır karavanlar ama nasıl olmus kabarmıs anlam veremedım
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom058

quote:

Yeterli olur diye düşünüyorum ama karavan yanina 2.0 motor bi arazi araci alsaniz hic fena olmaz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: freedom058

quote:

Yeterli olur diye düşünüyorum ama karavan yanina 2.0 motor bi arazi araci alsaniz hic fena olmaz.

arazı tasıtı daha sonra ama sımdılık 500 kg sınırında oldugu ıcın yeterlı olur sanırsam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MErhaba,

konu karavan ise gezenbilir.com adresinde ilgili başlıkları mutlak inceleyin,sorularınızı paylaşın,kararlarınıza yön verecektir diye düşünüyorum.S.S.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ermar

MErhaba,

konu karavan ise gezenbilir.com adresinde ilgili başlıkları mutlak inceleyin,sorularınızı paylaşın,kararlarınıza yön verecektir diye düşünüyorum.S.S.

tesekkurler aslında orda aktıf konum var ama herkes tatılde sanırsam :) gerı donu yapan arkadaslar olmadı sagolun
  • gri olan daha kullanılabilir
    Ama kabarma olayını iyice araştır eğer büyük birşeyse mavisi iyidir
  • Bu tip aRaçların plakalıklarına plaka takma prosedürü yok mu?
    Trafik Tescil e bildirimde bulunmak gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 11 Haziran 2013; 22:32:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Bu tip aRaçların plakalıklarına plaka takma prosedürü yok mu?
    Trafik Tescil e bildirimde bulunmak gerekir.

hayır yok 750 kg kadar trafık tescılı gerekmıyor...
  • Ne yaptınız, aldınız mı karavanı? Bu Carettalar benim de çok ilgimi çekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker67

Ne yaptınız, aldınız mı karavanı? Bu Carettalar benim de çok ilgimi çekiyor.

1.2 75 bg bir araç aldım cekermi cekmezmi otuzden askıya aldım ama hala.ilgileniyorum karavan üretim yapan çoğu yeri gezdim dolaştım...

• Pino'yu incelediniz mi? Gerçi 8.500TL nette ve her iki markanın da 2. elleri pek bulunmuyor sanırım.

• Merhaba,
    nisan 2013 de caretta 1500 aldım. Bizim aldığımız caretta da da bahsettiğiniz boya kabarmaları mevcuttu, üretim hatası olduğunu ancak bir problem çıkarmıyacağı konusunda garanti verdiler. kendi ağırlığı 475 kg. Özellikle mutfağının açık havada olması benim çok hoşuma gidiyor. Yaz tatilinde açık havada mutfak işlerini yapmak çok keyifli, diğer karavanlarda yatağın yanındaki ocakta ve o sıcakta kapalı mekanda ter içinde yemek yapmak çok itici.. İç kısmı ise sadece yatak olarak kullanılabiliyor. Pratik ve rahat.
    Tek sıkıntısı kullandıkça ortaya çıkan eğreti elektrik donanımı. Her defasında bir takım kabloları, bağlantıları elden geçirmemiz gerekiyor. Aldığımızdan bu yana epey elden geçirdik... Ama genel anlamda tavsiye ederim.
    Fotolarını ve deneyimlerimi paylaştığım bloga da gözatabilirsiniz isterseniz ;
    http://pozitifland.blogspot.com/

• pozitifland.blogspot.com
    Caretta maceraları başlıyor / "nerede uyanacağıma BEN kararveririm"...:)
    http://pozitifland.blogspot.com/2013/04/caretta-maceralar-baslyor-uyanacagma.html

• konunun cevabını merakla takip ediyorum...bende yaza doğru karavan almayı düşünüyorum..
    kısmetse önümüzdeki hafta karamürsele gidip pinoyu inceleyeceğim..
  • Karavan işi çok keyifli olmalı. Aslında alıp ilkbahar, yaz, sonbahar döneminde haftasonu 2 gün şehirdışına çıkmak için ideal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senersongur -- 16 Ocak 2014; 12:36:39 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brcsom

pozitifland.blogspot.com
    Caretta maceraları başlıyor / "nerede uyanacağıma BEN kararveririm"...:)
    http://pozitifland.blogspot.com/2013/04/caretta-maceralar-baslyor-uyanacagma.html

Çok güzel bir blog hazırlamışsınız,tebrikler.Caretta hafif bir karavan,sürüşü nasıl?Kullandığınız araç Albea sanırım,çekiş problemi oldu mu,yakıt ne kadar artıyor?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.