Şimdi Ara

Bodybeast Supplementleri Hakkında ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar biliyorsunuz ki Beachbody firmasının yağ yakma odaklı değilde,hacimlenme amaçlı çıkarttığı Bodybeast programı var ve bu program Supplementte içeren bir program.. 3.5 aydır salona gidiyordum ancak İzmirde yaşadığım için inanılmaz sıcak oluyor salon ve eve gerekli malzemelerimi alıp evde yapmak istiyorum 3 ay boyunca .. Bu yüzden Bodybeast e başlıcam,kafama takılan soru Creatine ve Whey Pro shakelerinin yanındaki diğer 2 supplementin alternatifleri ne olabilir? Çünkü biri sanırım Recovery/Post Workout ürünü,fakat diğeri Suma yazanı çözemedim.. Yardımcı olursanız sevinirim..

    Fuel Shot ve Suma nın alternatifleri ne olabilir ?

    http://www.teambeachbody.com/shop/featured-product/body-beast-supplements







  • bende cevap bekliyorum bu soruna
  • Fuel shot ürünü olarak liquid amino öneririm antreman sırasında veya hemen öncesinde alınabilir.
  • Ben Fuel Shot ı Recovery tarzı bi ürün diye düşünmüştüm Kan şekerinide düzenliyen bir ürünmüş sanırım öyle yazıyor sanki.. Onun için MuschlePharm Re-Con alıp suyla antrenman sonrası içmeyi düşünüyordum ben,içinde dextrose vardı diye hatırlıyorum sanki? Peki Suma nın özelliği nedir ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frank08 -- 11 Haziran 2013; 17:24:20 >
  • Bende ilk olarak recovery olarak düşündüm hatta xtend önerecektim fakat kan şekeri düzenleme vs 0 şeker var xtend içeriğinde. O yüzden liqiud amino önerdim içeriğinde az miktarda şeker var.
  • Bu ürünlerin içeriklerini yazarsan alternatif şeyler oluşturur, gerekli olup olmadığını tartışabiliriz.
  • Verdiğim linkte yazıyor diye düşündüm açıkçası içeriklerini.. Bende bilmiyorum ondan o linki verdim =) fakat yardımcı olabilcek birde şu linkleri buldum ..

    http://getrippedathome.com/supplements/body-beast-supplements/

    ve

    http://getfittherightway.com/body-beast-workout-supplements/

    Tam olarak 1 serviste kaç gr protein,amino asit profili ve karb,yağ,şeker oranı falan yazan bilgileri yok.. Sadece ne işe yaradıklarını/hangi ürünlere eşdeğer (meseka Base Shake dediği bildiğimiz Whey Protein) ve nezaman kullandıklarını bilsem onların alternatiflerini bulmak kolay ..




  • Arkadaşlar bu konuda yardımınız çok önemli çünkü şu 1 hafta içinde gerekli Supplementleri temin etmek istiyorum.. Kendi kafama göre yanlış birşeyde yapmak istemiyorum o yüzden bu Bodybeastin verdiği 4 supplement (2 tanesinden 1i Whey diğer 1ide Creatine) Diğer 2 sinin ne etki ettiğini bilip,hangi zamanlarda(anternman öncesi-sonrası),kaç servis? Gibi .. Onlara alternatif supplement almak istiyorum çünkü burda bulunmuyor o Supplementler,Beachbody firmasına özel sanırım ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.