Şimdi Ara

Gran Turismo 6'dan Etkileyici Bir Video

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•      Sony'nin efsanevi yarış oyunu serisi Gran Turismo 6'nın E3 videosu yayınlandı. Sony'nin bu alanda yine oldukça iddialı olduğunu bu videodan da görme şansı yakalıyoruz. Oyun içi görsellerle hazırlanan videoda yeniliklerden bahsedilmiş.

Oyunun videosunda fizikler ve grafiklerdeki gelişim üzerinde özellikle durulduğunu görüyoruz. Yeni oyun motoru sayesinde araçlar son derece gerçekçi görünecekken, fizikler ise daha gerçekçi bir sürüş deneyimi sunacaklar.

2013 yılının sonunda çıkmasını beklediğimiz oyunun henüz çıkış tarihi açıklanmadı, ama Playstation 3 kullanıcısı yarış oyunu severlerin şimdiden heyecanlanmaya başladığını düşünüyoruz. 

• işi gücü bıraktım sabahtan beri oyun vidyosu izliyorum. bu seneki E3 harika oldu.
  • GT6 forza 5'ten daha iyi gerçekçi görünüyor. Driveclub ise hepsinden iyi grafik olarak...
  • G27 ps4 projeksiyon gt6 kısacası harıka bır yıl bızı beklıyor :D

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bu oyunda hasar modellemesi var mı varsa niye göstermiyolar ?

• The Crew'u gördükten sonra peh.
  • PS3'te bu grafik seviyesi varsa.Drive Clup'ı PS4'te neler yapacağını düşüne miyorum!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gran Turismo 8 | ANA KONU
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FantasyFiRe

bu oyunda hasar modellemesi var mı varsa niye göstermiyolar ?

GT5 te vardı fakat çok hassas değildi. örnedğim GRID deki kadar yoktu. bunda vardır inşaallah çünkü oyun mükemmel, gerçekçiliği daha da arttırıyor hasar modellemeleri.
  • kandırmayın biz oyunseverleri bildiğin live action videosunu koymuşlar HARİKA

• Bu görüntüler için PS4'den dense kim itiraz eder...

• Bu nesildeki GT, yeni nesildeki Forza'dan daha iyi görünüyor... Resmen gözler önünde. Yeni nesil bir Gt'nin neler yapabileceğini çok merak ediyorum.
  • yeni nesil forza'dan bile daha iyi.
  • Türkçe olsun gerisi teferruat

• GT6'nın tek handikapı PS4'e çıkmayacak olması.Çıkış tarihi önemli burada.Eğer PS4 çıkışına yakın sürülürse piyasaya ben bekledikleri satış rakamlarına ulaşamayacaklarını düşünüyorum.

• ps3 e göre ps4 te olsaydı bu oyun grafikler uçardı.lotodan bir çıksada hem ps4 hem sl 500 veya sls amg alsam.1 trilyonu gözden çıkarmak lazım.6.3 litre vergisi birde.

• İyi render etmişler bence. PS4'ten iyi olur mu lan PS3 grafiği.
  • 30 model arabaları koyacaklarına avrupada çıkmış modellerin binek araba yelpazesini genişletseler eksikler var bide dış görünüş modifiesini koysunlar artık vinily flan yapabilsek forza serisi gibi yoksa çok sağlam sseri gt
  • Grafikler cidden çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: konuşantahta

quote:

Orijinalden alıntı: FantasyFiRe

bu oyunda hasar modellemesi var mı varsa niye göstermiyolar ?

GT5 te vardı fakat çok hassas değildi. örnedğim GRID deki kadar yoktu. bunda vardır inşaallah çünkü oyun mükemmel, gerçekçiliği daha da arttırıyor hasar modellemeleri.

valla youtube da falan biraz araştırdım ama gt5 de hasar modellenin aynısı gibi birşey kullanıcaklar galiba. Bu kalitedeki bir similasyonun çok da kaliteli bir hasar modellemesine sahip olması lazım bence tamam similasyonda ilk aranan şey sürüş dinamiğindeki gerçekçilik ama hasar modellemeside en az onun kadar önemli. Çünkü gerçek hayatta yarışlarda arabaların aldığı en ufak hasar arabanın performasnını çok fazla etkiliyor...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.