Bildirim
TOM CLANCY'S THE DIVISION (DH ANA KONU)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Tam açmaya geliyordum konuyu -
Yetişemedik la tam hazırlıyordum. -
Basliga Ubisoft yine E3'e damgasini vurdu yazabilirsin
Tıpkı Watch Dogs'da oldugu gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 11 Haziran 2013; 2:21:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adam bugün formda -
-
Single olsaydi 10 numara oyun olacakti da bu hali ile hitap etmiyor bana pek. -
Oyun PS4'de oynandi ve agzim acik izledim resmen..O nasil güzel grafikler öyle,Physx efekti de cok etkiliydi yanliz,parcalanma duman efektleri,oynanis ve kaplamalarda cok güzeldi be..Sadece X1 ve PS4 icin cikiyormus -
oa ps4 bu tarz grafikler ile şov yapabilir. Microsoft ubisoftun yanında bile çok sönük kaldı -
Söylenecek bişey yok , yine yaptılar yapacaklarını -
tekrar tekrar izledim tek kelime ile harika 2013 E3 e damgasini vurdu bu oyun -
Her oyun online bu ne yaw -
-
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: SiPAHi_
/>
Kapıyı kapatıyor aheyy -
Aşmış bir oyun. Ubisoft geçen sene Watch Dogs ile yaptığı etkiyi bu yıl da The Division ile yaptı E3 de next-gen gözüken tek oyun. -
PS4 grafikleri cidden harika. En küçük ayrıntılara yer verilmesi çok hoşuma gitti, o arabanın kapısını kapatması mesela. Umarım X1 deki grafiklerde böyle olur. Online olması hoş, ama bir story-line barındırsaydı fena olmazdı. Arkadaşlarla zevkle oynanacak bir oyun. -
Bu oyunun Ps4-Xbox One karşılaştırmasını görmek isterim.Hala inanamıyorum düşündükçe nasıl böyle bir grafik olur full online bir oyunda.Üstelik dünyasıda çok büyük.İnşallah Next-Gen de standart böyle olur.. -
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Xone'da grafikler bundan asagi kalmayacaktir.
Keske single modu da olsaydi. Harika bir oyun olacakti. Online oyunlari hic sevmiyorum.
Benzer içerikler
- xbox türkçe oyunlar
- play integrity verification failed ne demek
- gta 5 soyulacak yerler
- en iyi oyuncu kulaklığı
- gta 6 kaç dolar olacak
- ets2 türkiye haritası
- valorant ps5
- unreal engine 6
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X