Şimdi Ara

>>> iOS 7 Beta | Download Links | İnceleme İçerde <<< (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
91
Cevap
2
Favori
3.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iphone 5 a1429 model telefonuma udid kayıtsız yüklemiş bulunmaktayım. sorunsuz çalışıyor. boşu boşuna udid kaydı için uğraşmayın.
  • Ipod touch 5te deneyen var mı kasıyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone 4s MD239ZP/A itunesten shift update yapıyorum dosyayı açıyor apple sunucusundan doğrulama dediğinde hata veriyor hata kodu 3194 bi ben yükleyemedim heralde jb yok
  • türkçe dil desteği var mı??

• ben kurdum udid kaydı olmadan fakat giriş ekranında kaldı kayıt olmadığı için.Yapanlar nasıl yaptı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

türkçe dil desteği var mı??

çoğu bölümde var türkçe desteği.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozdoyumvolkan

quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

türkçe dil desteği var mı??

çoğu bölümde var türkçe desteği.

teşekkür ederim
  • A1429 modelini Torrentten indirip kurdum UDID sormadı rahat olun kasmayın.IP5 e kurdum hafif kasma var yok değil beta sürümü olduğu için doğal karşılıyorum.Yeniliklerin birçoğu kullanışlı ama dahada önemlisi ios kullananlar olarak görsel başta olmak üzere değişikliğe hasret olduğumuz için değişikliği var olması bile yeterli oldu gibime geliyor :)Genel olarak beğendim fakat hafif bir geç tepki verme durumu var stabil sürümde düzelir diye düşünüyorum.
  • bende neden soruyor yahu udid kaydi?

• İpad nerde?

Arkadaşlar ios7 resmi olarak ne zaman yayınlanacak yayınlandımı yoksa ? Şu an sadece betalar var galiba ?
  • Beyler öyle sorular soruluyor ki ,biraz forumu okusa bu arkadaşlar gerek kalmayacak sorulara ;) Bu ilk çıkan BETA sürümüdür ,muhakkak ki sorunlar vardır ,olacaktır.shift + güncellemeleri denetle ile kurulum yaparsanız herhangi bir sorun çıkmaz.Ben iphone 4s e kurdum ,bir problem yok ,genel problemlerden zaten bahsetmiş arkadaşlar ama gündelik hayatı etkileyeceğini sanmam ,şarjın gidişi de bence gayet normal merak edenlere.Ufak kasmalar mevcut ama hiçte farkedilecek kadar değil çok rahatsız edici değil yani ,yeni sürümlerle daha da düzelir ;)
  • Arkadaşlar ben FaceTime ve i-mesaj'ı etkileştiremedim. Sizde sorun var mı? Bağlantı yok sonra deneyin diyor oysa var.

• quote:

Orijinalden alıntı: seyrusefer

Arkadaşlar ben FaceTime ve i-mesaj'ı etkileştiremedim. Sizde sorun var mı? Bağlantı yok sonra deneyin diyor oysa var.

Öyle bir sorun ile karşılaşmadım ben. Yükler yüklemez zaten bir uyarı ile hemen açıldı benim FaceTime ve iMessage.
  • Bende yeni kurdum gayet şık ve güzel olmuş tek sıkıntı ip5 için konuşuyorum çok ısınıyor
  • iphone 4'e hangisini kurmam gerekiyor ?
  • Ilk yüklediğimde herşey kapalı olmasına rağmen boş ram 160 ila 180 di. Nerdeyse 12 saat oldu artık optinize mı oldu ne olduysa gayet iyi proglar kapalı boş ram 480 iyi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: darkdevilgs

quote:

Orijinalden alıntı: seyrusefer

Arkadaşlar ben FaceTime ve i-mesaj'ı etkileştiremedim. Sizde sorun var mı? Bağlantı yok sonra deneyin diyor oysa var.

Öyle bir sorun ile karşılaşmadım ben. Yükler yüklemez zaten bir uyarı ile hemen açıldı benim FaceTime ve iMessage.

Acaba neden böyle olmuş olabilir?

• iPhone 5'e iOS 7 kurdum UDID kaydı olmadan.. Yarım saat kuracaladım ve cihazın biraz fazla ısındığını gördüm.

Ayrıca MessageMe uygulamasını her açtığımda giriş yapmak zorunda kalıyordum. 6.1.4'e dönme kararı aldım.

Cihazı DFU moda atıp, iTunes'tan iPhone'a geri yükle tuşuna bastım ve 6.1.4'e sorunsuz bir şekilde geri döndüm.

Udid kaydı olmadan geri dönülmüyor diyenler için cevap olmuştur umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: emineua

denemeli miyim acaba? nasıl olur yazılım hataları ve uygulama sorunlarıyla karşılaşır mıyım?

Aha çizmişler kupa üçlüsünü

• ipod touch 4 için yükleme gelmicek mi yaa iphone 4 serisi için olupta ipodda nasıl olmaz yaa =(
    ipod 4 için yükleme varsa lütfen söylesinnn ;)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.