Şimdi Ara

Artes Q1003 16GB 10.1' IPS Tablet almak istiyorum (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.115
Cevap
25
Favori
88.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler satilik pipo m9 artes q1003un aynisi ikinci el cok temiz pm atin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyserkan3

Beyler satilik pipo m9 artes q1003un aynisi ikinci el cok temiz pm atin

forumun 2.el bölümüne konu açarsan daha hızlı satabilirsin tabletini

http://forum.donanimhaber.com/forumid_16/tt.htm
  • Eyvallah :)

• Tabletim elime ulaştı. Artesin sitesinden 4.2.2 romu indiriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: jizzy quatily

hocam sen neresini öğrenmek istiyorsun ? Ben orasını anlatayım. Başka tablet kullanmadım ama fiyatına göre en iyi tablet sanırım?

Çünkü elektronik devleri (teknosa,bimeks,electro world , media markt) Buralarda 2 gb ram olan tablet yok... Var ama markası ya apple ya da samsung :) Bunlar da zaten cihazın fiyatı + isim parası var :) Tablet oluyor 1500 lira :)

Öyle birşey almaktansa en mantıklı çözüm ....

(daha önce birşeyler yazmıştım galiba sana hocam tekrarlayım)

+hoparlörü mest etti :)
    +wifi kılıftan çıkarılınca bazı durumlarda daha iyi çekiyor , mazı durumlarda aynı kalıyor anlamadım. (ama çok büyük etkisi yok)
    +dh'de okumuştum 2 ay içinde kılıf parça pinçik oluyor diye :) Gerçekten katlama yerleri fazla dayanmayacak gibi :)
    +şarj meselesi... 4 - 4,5 saatte doluyor... Bana 24 saat yetiyor... (en az 7 saat full kullanım)
    +light sensör var bu çok güzel :) ekran parlaklığını kendisi ayarlıyor...
    +real racing 3 videosu koymuştu forumda birisi...Başlarda kasma yapmıştı. (videodan da olabilir tam bilmiyorum) Ben de hiç kasmadı...
    +kamerası flash ve auto focus özellikleri olması çok güzel
    +bu zamana kadar en ufak takılma , donma , kasma olmadı...
    -resimleri çok fazla yaklaştırdığımda resim kalitesi bozuluyor... Ben mağazalarda teşhirdeki samsung ve apple ın cihazlarında da (özellikle retina olanlarda) denedim... O cihazlarda da kalite bozuluyor...
    - (eksi) yazdım ama aklıma gelmiyor :) objektif olmaya çalışıyorum ama eksi yönünü bulamıyorum :)

Başka aklına takılan birşey varsa sorabilirsin...

Bu arada bir eksi yönü aklıma geldi :) Sanırım yolladıkları ekran koruyuculardan hariç 2 tane daha üstünde ekran koruyucu varmış. (ucuzcıty de canlı destekteki arkadaşlar söyledi... ) Bunlardan birisi yapıştırılırken siyah çerçevede mercimek tanesi kadar bir hava almış yer var :DDD Bu tabi şansa kadere :)

Bu arada ucuzcıty'den alırsan aras kargo ile geliyor... Pazartesi sabah siparişi verdim (istanbuldan ankaraya)
    salı öğlen 14:00 gibi geldi :)

Kamerasiyla cekilmis bir kac foto yukleyebilirmisiniz?

• amdfanatic A kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=_9wgKjgORMU
    Aşırı güneş ışığı vardı fotografları çekerken. Fikir vermesi açısından 3 Foto ekliyorum

Artes Q1003 16GB 10.1' IPS Tablet almak istiyorum  Artes Q1003 16GB 10.1' IPS Tablet almak istiyorum  Artes Q1003 16GB 10.1' IPS Tablet almak istiyorum

• s.a arkadaslar
    hayırlı forumlar
    yorumları ilk sayfadan son sayfaya kadar dikkatlice okudum.
    1 haftadır yana yakıla tablet arayışındayım...dark evopad 9745,codegen ultimix 99 -quantum 10,1 vs derken
    burada Q1003 hakkındaki pozitif yorumları görünce diğer tüm alternatifleri eledim ve Q1003 e karar verdim.
    Derken......
    Vatan bilgisayara gittiğimde bu kategorideki tüm tabletleri eleyip bana Samsung Galaxy Tab 3 P5210 16GB 10.1 almamı önerdiler.
    Şuan tamamen aklım karışmış durumda...Q1003 ün donanım üstünlüğü ve cazip fiyatı,samsung P5210 un marka kalitesi ve yazılım üstünlüğü arasında kalmış durumdayım.
    %55 fiyat performans acısından Q1003,%45 250 lira gibi bir fiyat pahalı olmasına ragmen samsung diyor aklım....
    Lütfen bana ciddi anlamda yardımcı olun,2 si arasında kaldım.
    hangisini neden tercih etmeliyim.
  • ahmeda A kullanıcısına yanıt
    Markaya isime para vereceksen samsung alabilirsin. Ancak Kaliteli donanıma iyi servise para vereceksen Artes Q1003 derim
  • Gladiotürk kullanıcısına yanıt
    Hocam yukarıdaki sayfalarda 400 tl civarı fiyatlardan bahsedilmiş,ben şuan n11 e bakıyorum 549 tl fiyatı...bu fiyat yüksek değilmi sizce.
    bu fiyattan daha aşağı bulabileceğim başka adres verebilirmisiniz bana
    n11 deki fiyat aynen boyle =Toplam Sipariş Tutarı 699,00 TL İndirim Tutarı 150,00 TL Ödenecek Tutar 549,00 TL

samsung ile alakalı yorumları okudum şarj hemen bitiyormuş,bellek sıkıntısı varmış..soğudum resmen :)
    %100 alacağım Q1003 ü ama fiyat bana yüksek geldi.Beklesek birkaç hafta düşermi acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmeda -- 6 Aralık 2013; 13:00:21 >
  • Pipo m9 artes q1003le ayni 4 cekirdek 1.6ghz a9 islemcili tablet satiliktir 2.el cizik yok

Yukarıda gördüğün fiyatlar n11.com`un verdiği çeklerden dolayı o kadar inmişti fiyat. akakce.com hızlıal ve n11.com`u takip et derim. Tablet oldukça iyi ve üst düzey kullanım sunuyor
    te?ekkür ederim hocam,
    ama ben oyle aylarca beklemek istemiyorum.
    bana acil lazym yani....
    Gündüzleri i?yeride ak?amlaryda evde pc odam buz gibi so?uk oldu?u için sycak oturma odamda kullanca?ym....
    @Gladiotürk
  • crazyserkan3 kullanıcısına yanıt
    neden satyyorsun hocam,
    cihazda bir sorunmu var,
    ekran dokunmati?i,wifi problemi,?arj problemi gibi bircok sorunlary okuyunca buralarda insanyn aklyna boyle ?eyler dü?üyor.
    ne kadar istiyorsunuz m9 a ?
    Enpara üyeliğin varsa eğer şu Linkteki Tablet 449 Liraya gelir
    eyvallah....

enpara üyeliği nedir ?

finansbanka gidip hesap açtırayım bari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmeda -- 6 Aralık 2013; 13:27:39 >
    http://forum.donanimhaber.com/m_83635443/tm.htm şuradan olan biteni takip edebilirsin
    internetten başvuru yaptım zaten, finansbank temsilcisinin beni ziyaret etmesini bekliyorum artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmeda

s.a arkadaslar
    hayırlı forumlar
    yorumları ilk sayfadan son sayfaya kadar dikkatlice okudum.
    1 haftadır yana yakıla tablet arayışındayım...dark evopad 9745,codegen ultimix 99 -quantum 10,1 vs derken
    burada Q1003 hakkındaki pozitif yorumları görünce diğer tüm alternatifleri eledim ve Q1003 e karar verdim.
    Derken......
    Vatan bilgisayara gittiğimde bu kategorideki tüm tabletleri eleyip bana Samsung Galaxy Tab 3 P5210 16GB 10.1 almamı önerdiler.
    Şuan tamamen aklım karışmış durumda...Q1003 ün donanım üstünlüğü ve cazip fiyatı,samsung P5210 un marka kalitesi ve yazılım üstünlüğü arasında kalmış durumdayım.
    %55 fiyat performans acısından Q1003,%45 250 lira gibi bir fiyat pahalı olmasına ragmen samsung diyor aklım....
    Lütfen bana ciddi anlamda yardımcı olun,2 si arasında kaldım.
    hangisini neden tercih etmeliyim.

bende sizin gibi yana yakıla hangi tablet diye 1 haftadır deli oldum:)

dün Real'e gittim, bir sürü tablet vardı, 300 tl quadcore ile 379 tl samsung tab 3 foto çekimini yanyana getirdik, samsung ezici olarak bariz iyiydi, diğeri bulanık soluk kaldı, güya 5 mp :)

satıcı kamera iyi olsun diyorsan samsung dedi, hem kamera hem özellik olarak en iyisi bence asus 16 gb 173 7" serisi de şu an karaborsa olmuş durumda, geçen ay 350 tl den satılan şey şimdi uçuşlarda... asus kovalamaya karar verdim, en kötü samsung tab 3 alıcam, çinlilerin sorunları ile uğraşmayacağım, zaten amaç video izleme+kamera+uzun pil

Artes Q1003 ümü kullandınız real mağazasında? Sorunları var yazmışsınızda. Benim kullandığım Tablet farklımı diye kutusuna tekrar baktım
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.