Şimdi Ara

İddia : Google 1.3 milyar dolara Waze'i satın alıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj







  • Kullanıcıların kendi ilgi noktalarını eklemesiyle farklı bir haritalama anlayışı sunan Waze, teknoloji devlerinin de iştahını kabartıyor. 




    Başlangıçta sadece ucuz benzin noktalarını göstermek için işe başlayan İsrailli firma, şimdi devasa bir kullanıcı tabanlı veritabanına sahip ve Apple haritalar hizmetine de katkıda bulundu.




    Sık sık satın alma iddialarının gündemine oturan Waze, İsrail medyasına göre Google'a satılmak üzere. Daha önce Facebook'un almak istediği Waze, İsrail'deki ofisin devam etmesini istediği için görüşmeler tıkanmıştı. Google'ın İsrail'de varlıkları olduğu için bu bir sıkıntı teşkil etmedi ve görüşmeler yolunda devam etti.




    50 milyon civarında kullanıcısı olan Waze'in Google'a maliyeti 1.3 milyar dolar olacak. Satın alma ile birlikte firmanın kurucuları da multi milyoner listesine adını yazdıracak. Google'ın Waze'i kendi harita hizmetine entegre edeceği tahmin ediliyor. 

     








  • Varsa yoksa israil zaten. Teknoloji ile ilgili temel ne varsa israil

  • İsrail e nasıl para aktarırım diye çok düşünmüşler. Düşünce güzel ama içerik çok zayıf. O paranın yarısı etmez.

  • O kadar para vermesine gerek yok kendi servislerine aynı özellikleri koyabilir bu uygulama çok tehlikeli zaten artık senin nerde olduğunu da an ve an bilicekler israil ofisini kapatmama şartı da israilin bunu kullanmaya devam edebilmesi içindir diğer uygulamalarla ilgili yok şu bilgilerimizi çalıyolar falan denmesini saçma buluyorun kim ne yapacak senin o bilgilerini diye ama bu uygulama hiç öyle değil ve işin içinde israil olunca da iyi niyetli olduklarına inanmıyorum

  • israilin ofisi kapatmama isteği bence milliyetçilikle alakalı. Siz kendi ülkenizde böyle bir uygulamanın sahibi olsanız kendi ülkenizde kalmasını istemez miydiniz ?

  • Haberde israil kelimesi gecince komplo refleksleri hemen devreye gecmis

  • Apple'de bir ara alıyordu güya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.