Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
TimeShift (ÇIKTI)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Pc Oyunları >> FPS/TPS >> TimeShift (ÇIKTI) Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Pinky_Demon

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

16 Haziran 2006; 1:05:36 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Tür: FPS
Yapımcı: Saber Interactive
Dağıtımcı: Vivendi Games
Platform:PC,PS3,Xbox 360
Çıkış Tarihi: Çıktı
Web:http://www.timeshiftgame.com/us/
MP:Var
Medya:DVD
Yaş sınırı:18+
Video:http://www.worthdownloading.com/game.php?gid=1220
Screenshots:http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=6929
Demo:http://us.download.nvidia.com/downloads/nZone/demos/timeshift_spdemo.exe

MINIMUM

* Windows(R) XP with latest service pack installed or Windows Vista™
* Intel(R) Pentium(R) 4 2.0 GHz or AMD(R) equivalent
* 1 GB RAM
* NVIDIA(R) GeForce(R) 6600 128 MB DirectX(R) 9.0c-compatible card with Pixel Shaders 2.0b support or equivalent (ATI(R) Radeon(R) x700) with latest DirectX drivers
* DirectX(R) 9.0c
* CD-ROM drive - 8X or faster DVD drive
* DirectX 9.0c-compatible sound card
* 1 GB free hard drive space
* Multiplayer: Broadband internet connection only (no modem play)
* Mouse, Keyboard

RECOMMENDED

* Intel(R) Core™2 Duo E6400 / AMD Athlon™ 64 X2 4200+ RAM
* 2 GB RAM
* NVIDIA(R) GeForce(R) 8600 GTS with 256 MB RAM or equivalent
* Sound Blaster® X-Fi™ series sound card

Konu:Oyunun konusu “zaman yolculuğu” başlığına uyan tipten.2007 yılında zaman yolculuğu
araştırmaları en sonunda başarıya laşıyor ve zamanda akıp gidebileceğiniz özel bir kıyafet üretiliyor.
Tabi bundan kimsenin haberi yok ve bu çalışmalar çok gizli bir şekilde üretiliyor. Sizin yönettiğiniz
karakter ise bu çalışmaların özel test plotluğunu yapıyor. Kıyafetinizi giyiyor ve 1911 yılına gidiyorsunuz.
Herşey güzel.Taa ki 2007’ye geri dönene kadar. Hiçbirşey aynı değil. Kendinizi “Krone” adında bir bilim
adamının yarattığı alternatif 2007’de buluyorsunuz.Krone’un bu çalışmalardan nasıl haberdar olup geçmişi
ve geleceği nasıl kendi lehine çevirdiğini öğrenmeye çalışıyorsunuz. Ayrıca dünyanın ve gerçek zaman
akışının yeniden eski haline gelme umududa siz ve sizin zaman yolculuğu özelliğine sahip kıyafetinizde oluyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pinky_Demon -- 1 Kasım 2007; 9:39:03 >

Digiali

16 Haziran 2006; 1:08:44 

hell gate gelene kadar idarelik

#DONANIM TEST&OVERCLOCK_Q9450_HD4870_FULLHD+ GAME# VIVA//NEHALEM(CORE 3 QUAD-OCTO)//

SPI 1M 10.483-3D01 56827-3D03 39356/2952-3D05 23044/20898-3D06 14066/4626-PC02 9232/13135-PC04 7769/6771-PC05 8699/5722

WE ARE THE CHAMPION `BLACKSEA TIGERS
Quackery

16 Haziran 2006; 1:09:27 

duyduğuma göre bu oyunda ağır çekimde bol bol adam vurabileceğiz

TuRk_OyUnCu

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

16 Haziran 2006; 8:56:06 

Daha 29 eylül'e de zaman var kim bilir o zamana kadar ne çıkar bilemiyorum,

Beklicez ve görücez...

XTremeGamer
Hayat kısa,yaşananlar hiç olmadığı kadar gerçekken kim olduğumu sahaya indiğim zaman anladım ve oyuna başladığımda ise gerçekler canımı hiç olmadığı kadar çok yaktı...
İnandığım değer verdiğim herkes ve herşey aslında sadece yalandan ibaretmiş...
Bazen gurur'landığımız şeyler bir hayal gibi gözümüzün önünden kayan yıldız gibi olur!!!
Sevmek şuçmuş.Her sevdiğimde canım yandı.Artık kimseyi sevecek kadar ne sabrım kaldı ne de ömrümden ayıracak vaktim kaldı...
Bazen bir kere susmak,bin kere konuşmaktan daha iyidir!!!
bonser24

16 Haziran 2006; 9:10:58 

demosunu oynamıştım...grafikler berbat..oynanabilirlik berbat..sesler berbat..herşey berbat...iğrenç bir oyun olacak..oyuna

Pinky_Demon

Sisteme Gözat

16 Haziran 2006; 9:26:46 

Oyunu beğenmemiş olabilirsin ama grafiklerine laf söyleyemezsin çünkü grafik motoru şu an piyasada bulunan tüm teknolojileri destekliyor tek eksiği biraz fazla sistem stemesi bu sorunuda tam sürümünde düzelteceklerini umuyorum.

bonser24

16 Haziran 2006; 10:28:25 

yapma yaa..ne grafiği..tamam fena sayılmaz ama bence yeni çıkacak bir oyunsa o yüzden hiçde iyi değil....karton gibi grafiği var...
quote:

Orjinalden alıntı: pinky demon

Oyunu beğenmemiş olabilirsin ama grafiklerine laf söyleyemezsin çünkü grafik motoru şu an piyasada bulunan tüm teknolojileri destekliyor tek eksiği biraz fazla sistem stemesi bu sorunuda tam sürümünde düzelteceklerini umuyorum.

Rietveld

Sisteme Gözat

16 Haziran 2006; 10:29:50 

Bence güzel bir oyuna benziyor.Grafikler fena değil ama diğer yeni çıkacak oyunlara göre değerlendirirsek biraz aşağıda gibi.Oyun senaryo olarakta hoşuma gitti.Eğer mekan tasarımları falanda güzel olursa tadından yenmez.Ayrıca bir oyunu sadece demosuna bakarak değerlendirmek doğru değil.Demoyu çıkartmalarının nedeni eksiklerini görüp düzeltmek istemeleridir bence.Heralde tam sürüm çıktığında bütün sorunlar giderilmiş olur.Zaten bunun için baya bir zamanları var.

bonser24

16 Haziran 2006; 10:33:20 

demo oyunun tam sürümden farkı yoktur..sadece birkaç bölüm içerir...ama tabiki inşallah tam sürümü demo gibi olmaz...
quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld

Bence güzel bir oyuna benziyor.Grafikler fena değil ama diğer yeni çıkacak oyunlara göre değerlendirirsek biraz aşağıda gibi.Oyun senaryo olarakta hoşuma gitti.Eğer mekan tasarımları falanda güzel olursa tadından yenmez.Ayrıca bir oyunu sadece demosuna bakarak değerlendirmek doğru değil.Demoyu çıkartmalarının nedeni eksiklerini görüp düzeltmek istemeleridir bence.Heralde tam sürüm çıktığında bütün sorunlar giderilmiş olur.Zaten bunun için baya bir zamanları var.

TheGreat
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

18 Haziran 2006; 11:40:45 

Pinky grafiklerde ahım şahımlık birşey yok...

Demosunu oynamıştım bu oyunun.Zamanı fln durduruyorduk.İlginç bir oyundu...

Çıksın hele
Gobelin

29 Haziran 2006; 16:51:02 

Efektler çok güzel be

Daywalkerr

29 Haziran 2006; 17:16:42 

ben öyle süper bir grafik göremedim demosunda ama ona ramen çok kötü çalıştı benim sistemde sistem amd64 3700+ 1gb ram geforce6800

2Late4Escape
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

28 Temmuz 2006; 17:53:30 

ss ler fena diil