* Windows(R) XP with latest service pack installed or Windows Vista™ * Intel(R) Pentium(R) 4 2.0 GHz or AMD(R) equivalent * 1 GB RAM * NVIDIA(R) GeForce(R) 6600 128 MB DirectX(R) 9.0c-compatible card with Pixel Shaders 2.0b support or equivalent (ATI(R) Radeon(R) x700) with latest DirectX drivers * DirectX(R) 9.0c * CD-ROM drive - 8X or faster DVD drive * DirectX 9.0c-compatible sound card * 1 GB free hard drive space * Multiplayer: Broadband internet connection only (no modem play) * Mouse, Keyboard
RECOMMENDED
* Intel(R) Core™2 Duo E6400 / AMD Athlon™ 64 X2 4200+ RAM * 2 GB RAM * NVIDIA(R) GeForce(R) 8600 GTS with 256 MB RAM or equivalent * Sound Blaster® X-Fi™ series sound card
Konu:Oyunun konusu “zaman yolculuğu” başlığına uyan tipten.2007 yılında zaman yolculuğu araştırmaları en sonunda başarıya laşıyor ve zamanda akıp gidebileceğiniz özel bir kıyafet üretiliyor. Tabi bundan kimsenin haberi yok ve bu çalışmalar çok gizli bir şekilde üretiliyor. Sizin yönettiğiniz karakter ise bu çalışmaların özel test plotluğunu yapıyor. Kıyafetinizi giyiyor ve 1911 yılına gidiyorsunuz. Herşey güzel.Taa ki 2007’ye geri dönene kadar. Hiçbirşey aynı değil. Kendinizi “Krone” adında bir bilim adamının yarattığı alternatif 2007’de buluyorsunuz.Krone’un bu çalışmalardan nasıl haberdar olup geçmişi ve geleceği nasıl kendi lehine çevirdiğini öğrenmeye çalışıyorsunuz. Ayrıca dünyanın ve gerçek zaman akışının yeniden eski haline gelme umududa siz ve sizin zaman yolculuğu özelliğine sahip kıyafetinizde oluyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pinky_Demon -- 1 Kasım 2007; 9:39:03 >
Daha 29 eylül'e de zaman var kim bilir o zamana kadar ne çıkar bilemiyorum,
Beklicez ve görücez...
Bazen gurur'landığımız şeyler bir hayal gibi gözümüzün önünden kayan yıldız gibi olur!!!
Sevmek şuçmuş.Her sevdiğimde canım yandı.Artık kimseyi sevecek kadar ne sabrım kaldı ne de ömrümden ayıracak vaktim kaldı...
Bazen bir kere susmak,bin kere konuşmaktan daha iyidir!!!
Oyunu beğenmemiş olabilirsin ama grafiklerine laf söyleyemezsin çünkü grafik motoru şu an piyasada bulunan tüm teknolojileri destekliyor tek eksiği biraz fazla sistem stemesi bu sorunuda tam sürümünde düzelteceklerini umuyorum.
yapma yaa..ne grafiği..tamam fena sayılmaz ama bence yeni çıkacak bir oyunsa o yüzden hiçde iyi değil....karton gibi grafiği var...
quote:
Orjinalden alıntı: pinky demon
Oyunu beğenmemiş olabilirsin ama grafiklerine laf söyleyemezsin çünkü grafik motoru şu an piyasada bulunan tüm teknolojileri destekliyor tek eksiği biraz fazla sistem stemesi bu sorunuda tam sürümünde düzelteceklerini umuyorum.
Bence güzel bir oyuna benziyor.Grafikler fena değil ama diğer yeni çıkacak oyunlara göre değerlendirirsek biraz aşağıda gibi.Oyun senaryo olarakta hoşuma gitti.Eğer mekan tasarımları falanda güzel olursa tadından yenmez.Ayrıca bir oyunu sadece demosuna bakarak değerlendirmek doğru değil.Demoyu çıkartmalarının nedeni eksiklerini görüp düzeltmek istemeleridir bence.Heralde tam sürüm çıktığında bütün sorunlar giderilmiş olur.Zaten bunun için baya bir zamanları var.
demo oyunun tam sürümden farkı yoktur..sadece birkaç bölüm içerir...ama tabiki inşallah tam sürümü demo gibi olmaz...
quote:
Orjinalden alıntı: Rietveld
Bence güzel bir oyuna benziyor.Grafikler fena değil ama diğer yeni çıkacak oyunlara göre değerlendirirsek biraz aşağıda gibi.Oyun senaryo olarakta hoşuma gitti.Eğer mekan tasarımları falanda güzel olursa tadından yenmez.Ayrıca bir oyunu sadece demosuna bakarak değerlendirmek doğru değil.Demoyu çıkartmalarının nedeni eksiklerini görüp düzeltmek istemeleridir bence.Heralde tam sürüm çıktığında bütün sorunlar giderilmiş olur.Zaten bunun için baya bir zamanları var.