Şimdi Ara

Blacklight: Retribution'dan PS4'e Özel Video

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•    İlk başta PC'ye çıkan Free to Play MMO FPS oyunu Blacklight: Retribution, Sony'nin yeni nesil konsolu PlayStation 4 adına da duyurulmuştu. Yapımcı Zombie Studios, Blacklight serisinin ikinci oyununun PS4 sürümüne yönelik bir E3 videosu yayınladı. Yayınlanan bu videoda oyunun sahip olduğu özelliklerin tanıtımını görüyoruz. Aşağıdan izleyebilirsiniz.

• Göremiyoruz efenim

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Buldular PS4 sistemini, Sony desteğini free to play akıyor PC yapımcıları :D Aksınlar vallaha bizim için iyi oluyor böyle :D Bu arada şaka değil ama free to play için iyi görünen bir oyun oynanır yani denemek lazım :D

• quote:

Orijinalden alıntı: GamerHand

Buldular PS4 sistemini, Sony desteğini free to play akıyor PC yapımcıları :D Aksınlar vallaha bizim için iyi oluyor böyle :D Bu arada şaka değil ama free to play için iyi görünen bir oyun oynanır yani denemek lazım :D

Aynen. Düşünsene, F2P oyun oynuyorsun, hack yok bi'şey yok :)

• PS4 ün bağımsız geliştiricilere açık olması muhteşem oldu düşünsenize oyun bile almasanız f2p var beleşten oyun.

• PS4 tek kelimeyle "Muhteşem".
  • pc de çok kez mmo fps oynadım en sevdiğim ise combat arms dı.. onuda .. hacker lar yüzünden bırakmak zorunda kalmıştım.. mmo fps lere.. ps3 aldıktan sonra ilgi göstermedim gerekte yoktu dust ı bile oynamadım.. ama ps4 ile bağımsız yapımcıların ve mmo ların çok önü açılacak ve oyun yoklugunda giderler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Free To Play sistemi gelişiyor her oyun firmasının dediği gibi ileride oyunlar F2P'ye kayacak ve firmalar aslında F2P'den daha fazla para kazanıyorlar .
  • F2P oyun dünyasının azrailidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Free To Play sistemi gelişiyor her oyun firmasının dediği gibi ileride oyunlar F2P'ye kayacak ve firmalar aslında F2P'den daha fazla para kazanıyorlar .

doğru diyorsun point blank gibi düşük grafikli oyunlar bile milyonlar kazanıyor mesela ben de az sonra para yatıracağım:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.