Şimdi Ara

Dark evopad a9745 ana konu !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
5.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baktım googlede bile bu tabletin konusu hiç yok hemen açayım dedim bende.Öncelikle özellikleri muhteşem tabletin ama bir sorun var o da içindeki stock romu o kadar hantal ki yavaş ki bi de 2 gb ramı olmasına rağmen. Tek çözüm yolu custom rom kurmak ama hiç kimsede böyle bir şey yapmamış.Tek isteğim bu işten anlayan arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum. Bilgisayardan girince konuyu daha da düzenleyeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanyangel

Baktım googlede bile bu tabletin konusu hiç yok hemen açayım dedim bende.Öncelikle özellikleri muhteşem tabletin ama bir sorun var o da içindeki stock romu o kadar hantal ki yavaş ki bi de 2 gb ramı olmasına rağmen. Tek çözüm yolu custom rom kurmak ama hiç kimsede böyle bir şey yapmamış.Tek isteğim bu işten anlayan arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum. Bilgisayardan girince konuyu daha da düzenleyeceğim.

tableti aldın mı?
  • bende bu tableti cok düşündüm bunumu alsam ipad mi alsam arkadaşlar fikrimi ipade çekti bakalım yazın işe girip alıyım

garanti yönünden sıkıntısı olur dediler
    1 yıl sonra pil ömrü bitmeye başlıyor dediler

banada 4 yıl felan gidicek tablet lazım dedim ipadi önerdiler

bu konu altındaki yorumlarla fikrim değişebilir bakalım
  • İki veya iki buçuk saatte pili bitiyor diyenler var. bence uzak durulmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkan2031

bende bu tableti cok düşündüm bunumu alsam ipad mi alsam arkadaşlar fikrimi ipade çekti bakalım yazın işe girip alıyım

evet aldım kardeşim şu an zorla kullanmaya çalışıyorum. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Britvolt.

İki veya iki buçuk saatte pili bitiyor diyenler var. bence uzak durulmalı.

doğrudur kardeşim zaten pili 7600 mh bişi öyle bişi :) cahilliğime geldi işte aldım. Rom lazım bu cihaza 2 gb ram var ama o kadar çok hantal ki :(
  • quote:

quote:

bende bu tableti cok düşündüm bunumu alsam ipad mi alsam arkadaşlar fikrimi ipade çekti bakalım yazın işe girip alıyım

evet aldım kardeşim şu an zorla kullanmaya çalışıyorum. :)

bilmiyorum deneyemedim hiç 2 gb ram olmasına rağmen çok yavaş :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler ozaman ipad e yöneleyim
  • quote:

teşekkürler ozaman ipad e yöneleyim

kardeşim ucuz cihaz teknik özellikleri çok güzelde içindeki yazılım berbat çok hantal güncelleme gerekiyor. Firma içindeki romu güncellemesi ya da gönüllü insanlardan bazıları sevabına custom rom yapıvermesi lazım. öyle işte alma ben pişman oldum.
  • hasanyangel H kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • quote:

quote:

teşekkürler ozaman ipad e yöneleyim

kardeşim ucuz cihaz teknik özellikleri çok güzelde içindeki yazılım berbat çok hantal güncelleme gerekiyor. Firma içindeki romu güncellemesi ya da gönüllü insanlardan bazıları sevabına custom rom yapıvermesi lazım. öyle işte alma ben pişman oldum.

a9745 i aldın mı ? sıkıntısı nedir ? Yazılımdaki sorun ne?
  • aldım hemen geri iade ettim romu hiç stabil değil çok hantal..

• quote:

Baktım googlede bile bu tabletin konusu hiç yok hemen açayım dedim bende.Öncelikle özellikleri muhteşem tabletin ama bir sorun var o da içindeki stock romu o kadar hantal ki yavaş ki bi de 2 gb ramı olmasına rağmen. Tek çözüm yolu custom rom kurmak ama hiç kimsede böyle bir şey yapmamış.Tek isteğim bu işten anlayan arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum. Bilgisayardan girince konuyu daha da düzenleyeceğim.

kardeş bu sorun sadece sende var galiba bide bu kasma oyunlarda varmı oyun performansı nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhan1998

quote:

kardeş bu sorun sadece sende var galiba bide bu kasma oyunlarda varmı oyun performansı nasıl

Nasıl sadece bende var ? Kardeşim romu hiç stabil değil. Facebook uygulamasında bile o kadar kasıyordu ki klavye o kadar geç geliyordu ki anlatamam. Oyun hiç denemedim hemen geri iadeye gönderdim tableti hiç beğenmedim.

• quote:

quote:

quote:

Nasıl sadece bende var ? Kardeşim romu hiç stabil değil. Facebook uygulamasında bile o kadar kasıyordu ki klavye o kadar geç geliyordu ki anlatamam. Oyun hiç denemedim hemen geri iadeye gönderdim tableti hiç beğenmedim.

ben 6 kişi ile konuştum satın alan herkes çok memnun

• ne altısı ya ben Insan gibi uyardım ürün çok kötü ama almak istiyorsan al sen bilirsin..

• Nova 3 ile 1080P çözünürlük ve detaylar telefondakinden daha güzel görünüyor sanırım düşük cihazlarda bu dokular çıkmıyor bende telde çok sap açıyor şu havadaki dökülen şeyler, yansımalar birde silahtaki efektler yok mesela

• quote:

Orijinalden alıntı: Bodyblows

Nova 3 ile 1080P çözünürlük ve detaylar telefondakinden daha güzel görünüyor sanırım düşük cihazlarda bu dokular çıkmıyor bende telde çok sap açıyor şu havadaki dökülen şeyler, yansımalar birde silahtaki efektler yok mesela

ben tableti cuma günü alcam bi açıklama bi tanıtım bideosu çekerim sizi bilgilendiririm bu tablet yeni çıktığı için pek bi bilgilendirme yok teknobiyotikten rica ettim video yapın diye onlarda tek oyun yapmışlar sanırım yeni olduğu içinu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bodyblows

Nova 3 ile 1080P çözünürlük ve detaylar telefondakinden daha güzel görünüyor sanırım düşük cihazlarda bu dokular çıkmıyor bende telde çok sap açıyor şu havadaki dökülen şeyler, yansımalar birde silahtaki efektler yok mesela

ben tableti cuma günü alcam bi açıklama bi tanıtım bideosu çekerim sizi bilgilendiririm bu tablet yeni çıktığı için pek bi bilgilendirme yok teknobiyotikten rica ettim video yapın diye onlarda tek oyun yapmışlar sanırım yeni olduğu içinu

ben aldım bu tabletten oğlum 1 haftadır canını cıkarıyor bence gayet iyi tablet..

• quote:

ne altısı ya ben Insan gibi uyardım ürün çok kötü ama almak istiyorsan al sen bilirsin..

beuma günü elime geççek bilgi veririm
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.