Şimdi Ara

Hızlıal- 30tl mobil puan ve 40tl bkm indirimi! - (Birleştirerek kullanma bitti!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
309
Cevap
8
Favori
15.391
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EDIT: Artık birleştirme olmuyor. 30tl mobil puan ve 40tl BKM indirimi hala geçerli fakat ayrı ayrı kullanılabiliyor

EDIT 2: Mobil 30tl kampanyası bitmiştir. Şu an sadece BKM indirimi mevcut.

http://www.hizlial.com/r3581/bkm

Ödeme ekranına gelindiğinde ve BKM seçildiğinde doğrudan indirimli tutar gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fLaVa -- 19 Haziran 2013; 14:20:00 >

• Bkm'ye yabancı olduğumdan soruyorum bankaların ve sitelerin taksit seçeneklerinden olduğu gibi yararlanmaya devam edebiliyor muyuz kampanyadan yararlanırken.
  • Hesapta 20 puan var oda birleşir mi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: quiTNow

Hesapta 20 puan var oda birleşir mi acaba

hediye puansa birlesmez, hizli puan veya iade puansa birlesir... sanirim hediye puan:(
  • 300 TL'de 70 TL indirim olmuyor. 30 TL'yi kullandığınızda tutar 270 TL'ye düşüyor bu nedenle BKM olmuyor. 330 TL olması lazım ki 30 düşünce 300 kalsın sonra da 40 BKM düşüp 260 kalsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: espial

Bkm'ye yabancı olduğumdan soruyorum bankaların ve sitelerin taksit seçeneklerinden olduğu gibi yararlanmaya devam edebiliyor muyuz kampanyadan yararlanırken.

fatih ödeme ekranında taksit seçenekleri çıkıyor. ödeme esnasında bankan taksit yapıyorsa faydalanabiliyorsun.
  • Uygun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 saattir uğraşıyorum bkm ile ödeme hep hata veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilecerme

300 TL'de 70 TL indirim olmuyor. 30 TL'yi kullandığınızda tutar 270 TL'ye düşüyor bu nedenle BKM olmuyor. 330 TL olması lazım ki 30 düşünce 300 kalsın sonra da 40 BKM düşüp 260 kalsın.

Hocam ne yaptın. Senin yüzünden matematik dersime beden hocasının girdiği anlaşılacak
  • elinde 30 tllik çeki kullanmayacak olan var mı?
  • altın kontör geçerli mi arkşar?

• Teşekkür ederim haber için.
    165 x 2 = 330 TL 1 TB WD 2.5" HDD aldım.

260 TL ye düştü. 1 TB HDD için 130 TL gayet iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj.trust.06

altın kontör geçerli mi arkşar?

değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: albatros7777

Teşekkür ederim haber için.
    165 x 2 = 330 TL 1 TB WD 2.5" HDD aldım.

260 TL ye düştü. 1 TB HDD için 130 TL gayet iyi.

aga tam da tutturmuşsun
  • Android telefonum yok.benim hesabımda Kendi Androidinden indirim kodunu kullanıp, pc den benim alışverişi tamamlamama yardım edecek arkadaş var mı
  • Arkadaşımdan kendı hesabıma 30 TL yuklettım pc den indirim puanı düşmüyor sanırım androidden ödemek gerekicek..
  • Benim puanim yok arkadaş lat acaba sabah vardi simdi puan yok diyor

• Arkadaşlar puanım heabıma yüklendi ama bilgisayarda ödeme sayfasına kullanılacak puanınız yok diyor. Mobilden ödeme yapacam orda puan kullanılabiiliniyor, ama ordada çdeme seçeneklerinde bkm yok. Nasıl halledicez bu durumu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobilde puanı kullan dedim, sonra bkm olmayınca ödeme sayfasından geri çıktım, yüklenen puan hesaptan uçmeş, yaptığınız işi öpiyim sizin gibi sitenin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: exponent

Mobilde puanı kullan dedim, sonra bkm olmayınca ödeme sayfasından geri çıktım, yüklenen puan hesaptan uçmeş, yaptığınız işi öpiyim sizin gibi sitenin

hesabıma gir oradan tamamlanmayan siparişlerimi seç
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.